ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

Gå ner i vikt med mindfulness : finn din inre balans

239 kr
Lagerstatus: I lager
Att gå ner i vikt handlar om mer än att bara följa en diet. Många av oss har försökt äta mindre och bättre, börja motionera och hitta en ny livsstil utan att lyckas.
Det är inte ovanligt att man upplever sig vara fast i en ond cirkel där det dåliga samvetet över att inte göra tillräckligt paradoxalt nog bidrar till att man gör ännu mindre. Man klandrar sig själv för vad man har ätit och att man inte rört på sig tillräckligt. Men det är svårt att hinna med att laga nyttig mat och att orka komma igång med träningsprogrammet. Det är lätt att fastna i det förgångna och vara oförmögen att leva i nuet - när det är i nuet som vi faktiskt har en möjlighet att förändra våra liv.
I Gå ner i vikt med mindfulness visar den vietnamesiske zenmästaren Thich Nhat Hanh, tillsammans med nutritionisten Lilian Cheung, hur vi ska lyckas med att gå ner i vikt och skapa en bestående förändring. Boken ger de redskap som behövs för att sätta upp och nå personliga mål. Den innehåller en näringsguide och underlag för att göra en planering för ett mer medvetet liv - både för kropp och själ.
Hitta fram till ett lugnare liv och ett enklare sätt att gå ner i vikt med hjälp av mindfulness.

THICH NHAT HANH är buddhistmunk och har bland annat tidigare skrivit den uppskattade Mindfulness - ögonblickens under (Lind & Co, 2010). Hans livslånga strävan och arbete för fred och försoning ledde till att Martin Luther King nominerade honom till Nobels fredspris 1967. Idag är han verksam i Frankrike.

LILIAN CHEUNG undervisar vid Harvard School of Public Health, är specialiserad på näringslära och har sedan snart femton år tillbaka studerat mindfulness.
Specifikationer
Författare Lilian Cheung
Författare Nhat Hanh Thich
Översättare Erik Nisser
Förlag Bokförlaget Lind & Co AB
Mediatyp Kartonnage
Utgiven 2011-12-20
Mått 160 x 230 x 25 mm
Vikt 540 g
Artikelkod 80737
Språk Svenska
Originaltitel Savor - Mindful Eating, Mindful Life
Sidantal 283