ToppText

Välkommen till Vattumannen esoterisk butik & mötesplats sedan 1972 - Fleminggatan 35, Stockholm
Frakt 49 kr inom Sverige. Fraktfritt vid ordersumma över 650 kr

ASTRO 2022

259 kr
249 kr
Lagerstatus: I lager

ASTRO 2022 – din guide till Den Nya Tiden

ASTRO 2022 är skapad för dig som vill ta hjälp av kosmisk information och inspiration i övergången till Vattumannens Gyllene Tidsålder på jorden.

Detta övergångsskede är en prövande tid, då mörkret i den yttre världen kulminerar i takt med att ljuset expanderar i våra medvetanden. Som samskapare med universum skapar vi vår egen verklighet – och i den processen är det betydelsefullt att fokusera på det som ger oss glädje och kraft.

I boken kan du följa de astrologiska skeendena under året, sammanvävda med numerologisk och kosmisk kunskap. Den består av en textdel och en kalenderdel.
 
Under hela året kan du följa månens, solens och alla planeternas vandringar genom stjärntecknen och även se när planeter går retrograd. Det största fokuset ligger på månen, eftersom det är den som rör sig snabbast. Dag för dag kan du se var den befinner sig och läsa om de olika energierna och deras innebörd. Ny- och fullmånar uppmärksammas särskilt, med flera sidors inspirerande läsning.

Bokens kalenderdel utgörs av en veckokalender med plats för anteckningar, samt månadsöversikter där du får en tydlig överblick över hela månadens astrologiska händelser. 

Författarna
Tvillingsjälarna Lisa Aurelius och Ivar Kristoffersson är uppskattade inspiratörer inom det andliga området. Ivar är astrolog och har en Youtube-kanal med många trogna följare. Lisa är en populär skribent, framför allt genom sin Facebook-sida ”Lisa Aurelius – Själens krigare från SW-Eden” samt bloggen på www.soulwarrior.se

Specifikationer
Artikelkod 91927
Författare Lisa Aurelius
Språk Svenska
Mediatyp Spiral
Förlag Förlagshuset Siljans Måsar KB
Författare Ivar Kristoffersson
Sidantal 248
Utgiven 2021-10-15
Vikt 441 g
Mått 170 x 215 x 25 mm
Kunder som köpte denna köpte också