"Glöm inte att din uppfattning av världen speglar ditt sinnestillstånd" - Eckhart Tolle

Vattumannen på Facebook!Ekvist - e-handel och logistik

Om SSL-certifikat  

Enhetskänsla ger hög livstillfredsställelse

Människor som tror på enhet - idén att allt i världen är ihopkopplat och beroende av varandra - tycks ha större livstillfredsställelse än de som inte gör det, oavsett om de tillhör en religion eller inte, enligt ny forskning publicerad av American Psychological Association.

Klicka för att läsa mer! - Postad november 2019


Tona in till jorden tillsammans

Det är ibland lätt att gripas av en känsla av maktlöshet inför de utmaningar som världen står för idag. Men nya projekt växer fram hela tiden för att mobilisera ljus och kraft för en positiv utveckling.

Klicka för att läsa mer! - Postad september 2019


Morgonrutin med intention för dagen

Vikten av hur vi börjar dagen har kommit i fokus under de senaste månaderna. Kan det vara så att hela vår dag formas till en större eller mindre del av just den tidiga morgonens vanor?

Klicka för att läsa mer! - Postad juli 2019


Hitta tillbaka till det enkla

En stark hälsotrend för närvarande står i skarp kontrast till de senaste årens tekniskt drivna användande av appar och biomätare.

Klicka för att läsa mer! - Postad maj 2019


Varma källor allt mer populära

Den terapeutiska användningen av vatten för att lindra både fysisk värk och mental stress upptäcks av allt fler just nu.

Klicka för att läsa mer! - Postad mars 2019


Återta kontollen

En av årets stora trender tycks vara insikten att vi behöver lära oss att begränsa användandet av våra smartphones, som utvecklats till att mer och mer fånga vår uppmärksamhet.

Klicka för att läsa mer! - Postad januari 2019


Är akupunkturens hemlighet äntligen avslöjad?

Även om akupunktur idag blivit alltmer accepterad och används även i den konventionella sjukvården bl a för smärlindring, har för många frågan kvarstått hur den här behandlingsformen fungerar.

Klicka för att läsa mer! - Postad november 2018


Smudging stöds av ny forskning

I tusentals år har smudging, eller rening varit en integrerad del av andliga ritualer och holistisk medicin i Asien och hos Nordamerikas indianer. Nya forskningsrön visar på smudging som ett säkert, effektivt alternativ för att rena luft och för läkning.

Klicka för att läsa mer! - Postad oktober 2018


Bevis att tystnad är helande

Alla kan någon gång under livet känna värdet av tystnad. Den tröstande och närande tystnaden som öppnar upp för inspiration och vårdar kropp och själ. Världens buller å andra sidan överröstar såväl vår kreativitet som kontakten med vårt inre. Vetenskapen visar nu att tystnad kan vara precis vad vi behöver för att regenerera våra utmattade hjärnor och kroppar.

Klicka för att läsa mer! - Postad juni 2018


Resandets filosofi - Inre och yttre resande

Författaren Nicos Hadjicostis menar att det finns ett mer meningsfullt, givande och tillfredsställande sätt att betrakta resan och dess relation till livet och han har myntat begreppet "resandets filosofi".

Klicka för att läsa mer! - Postad maj 2018


Vattenvägar får banbrytande juridiska rättigheter som levande väsen

Ett framväxande juridiskt paradigm där naturen får egna rättigheter är på gång just nu över hela världen.

Klicka för att läsa mer! - Postad mars 2018


Fokus på meningsfullhet

Idag, just nu, är den bästa tiden någonsin att välja att göra något som verkligen betyder något. Något meningsfullt för dig.

Klicka för att läsa mer! - Postad februari 2018


Fasta eller att att ”återhämta sig från mat”

Det finns en hel rad fördelar med regelbunden fasta, visar mängder av forskning idag. Vi behöver återhämta oss från mat, både kroppsligt och mentalt.

Klicka för att läsa mer! - Postad januari 2018


Den högaktuella trenden Wabi-sabi

Särskilt den här tiden på året då många av oss är i konsumtionstankar, kan det vara uppfriskande att vända blicken till wabi-sabi, en nygammal japansk filosofi som som fokuserar på att acceptera livets ofullkomliga och övergående natur.

Klicka för att läsa mer! - Postad december 2017


Den så viktiga sömnen i blickpunkten

Sömnlöshet är skadligt - fysiskt, känslomässigt och till och med ekonomiskt. Men nu ser det ut som om vi är på väg mot en sömnrevolution.

Klicka för att läsa mer! - Postad november 2017


Redskap för att stanna upp under dagen

Många av oss har goda intentioner att fylla livet med mer tacksamhet, medveten närvaro och meningsfulla stunder – intentioner som ofta rinner iväg i den stora brådskan att få allt gjort.

Klicka för att läsa mer! - Postad oktober 2017


Retreat med mindfulness genom sång allt vanligare

Att sjunga kan vara en upplyftande, själslig och livberikande upplevelse. Rrecis som med mindfulness låter sången oss komma i samklang - både med oss själva och kollektivt som grupp - oavsett vilken tidigare erfarenhet vi har.

Klicka för att läsa mer! - Postad augusti 2017


Hur kan skrivande påverka hälsan?

Att sätta penna till papper kan ha djuppåverkan på vår hälsa – särskilt om vi uttrycker oss i berättande form – det har en ny studie visat.

Klicka för att läsa mer! - Postad juli 2017


Vad händer när mindfulness tas in i skolan?

I vår föränderliga värld uppstår allt oftare frågan vad vi rent praktiskt kan göra för att utveckla den inre styrka, trygghet och gemenskap som behövs för att motverka stress, både för barn och vuxna.

Klicka för att läsa mer! - Postad juni 2017


Kärlekens och ärlighetens kraft

En bok det pratas mycket om runt om i världen just nu är Love Warrior av Glennon Doyle Melton. Den skrevs efter att hon insett att hennes äktenskap var på väg att kollapsa och beskriver hur hon ärligt konfronterade sin smärta utan att väja.

Klicka för att läsa mer! - Postad april 2017


Näradödenupplevelse transformerar skeptiker

En av de mest uppmärksammade böckerna om näradödenupplevelser idag är Proof of Heaven av Dr. Eben Alexander.

Klicka för att läsa mer! - Postad mars 2017


Online yoga – när du vill och vart du än är

Online yoga blir allt populärare i och med att yogautövare över hela världen upptäcker hur de kan komma åt sina favoritklasser och favoritlärare när som helst och var som helst.

Klicka för att läsa mer! - Postad februari 2017


Sättet vi andas påverkar både varseblivningen och minnet

Inandning gör minnet skarpare, liksom att använda näsan istället för munnen.

Klicka för att läsa mer! - Postad januari 2017


Universell intelligens existerar

En av de mest respekterade forskarna i dag säger att han har funnit bevis för effekter av en kraft "som styr allt."

Klicka för att läsa mer! - Postad december 2016


Ginsengkaffe och tångburgare

Heta trender just nu: Ginsengkaffe har blivit populärt i Italien, och vego-alternativ till kött vinner mark runtom i världen, bland annat med nyheter som burgare och öl gjort på tång.

Klicka för att läsa mer! - Postad oktober 2016


Vårt sjätte sinne har upptäckts

Det kallas magnetoreception, ”ett magnetiskt sjätte sinne" som hjälper oss uppfatta osynliga magnetfält. Forskningen om detta ämne, som fortfarande är i sin linda, har enorma konsekvenser för vår värld.

Klicka för att läsa mer! - Postad augusti 2016


Jämställda alternativa behandlingsmetoder i Schweiz

Homeopati har nu fått samma status som konventionell medicin i Schweiz när det gäller sjukförsäkring. Andra alternativ, inklusive örtmedicin, akupunktur och traditionell kinesisk medicin, har också blivit erkända.

Klicka för att läsa mer! - Postad juli 2016


Helande trädgårdsarbete

Det finns numera mycket belägg för att ett utmärkt sätt att hålla sig i form och förbli  frisk är att stoppa händerna i jorden.

Klicka för att läsa mer! - Postad maj 2016


Filmfestival med fokus på höjt medvetande

Mänskligheten längtar efter inspirerande berättelser på resan mot lycka, frihet och fredlig samexistens. Det menar skaparna av Illuminate filmfestival som går av stapeln 1-5 juni i Arizona, USA.

Klicka för att läsa mer! - Postad april 2016


Djurens värdefulla gåvor

”Att ha ett husdjur hjälper människan att inse att kärlek kan vara ovillkorlig”, säger det andliga mediet och författaren James Van Praagh. Han talar med värme om allt det positiva vi kan få från våra kompanjoner från djurvärlden och fortsätter: ”Djuren dömer oss inte eller kritiserar oss för hur vi ser ut, hur vi är klädda eller för våra åsikter om världen.

Klicka för att läsa mer! - Postad mars 2016


Buddhism och filmen The Force Awakens

Med ordet “uppvaknande” i själva titeln, verkade det självklart att den senaste filmen skulle fortsätta det buddistiska temat som finns i alla Star Wars-filmerna, säger författaren och zenbuddisten Matthew Bortolin som har skrivit boken The Dharma of Star Wars.

Klicka för att läsa mer! - Postad februari 2016


Tre medvetna andetag

Den uppmärksammade buddistiska läraren Pema Chödröns enkla och kärnfulla undervisning kännetecknas av att den verkligen lyfter fram essensen i det hon vill förmedla med hjälp av vardagsspråk. Hon lär nu ut en lättillgänglig teknik som kan användas av oss alla närhelst vi behöver en paus från våra invanda mönster.

Klicka för att läsa mer! - Postad januari 2016


Vår inre ledstjärna

När livets vindar blåser omkring oss är den starkaste kraft vi kan hålla tag i tanken på vårt livs yttersta syfte. Det menar Dr John Diamond, en psykiater och holistisk helare ...

Klicka för att läsa mer! - Postad december 2015


Musikens och konstens kraft förenar människor

Spontana uppträdanden på ikoniska platser runt om i världen har fört människor samman efter de chockartade händelserna i Paris nyligen.

Klicka för att läsa mer! - Postad november 2015


Soul midwives vid livets slutskede

Ett holistiskt och andligt synsätt för att stödja människor som är på väg att lämna det här livet kännetecknar det som Felicity Warner kallar Soul Midwives. Hon menar att det i västvärlden finns ett stort behov av att på ett inkännande sätt göra döden till en fridfull och värdig upplevelse. Under mer än 20 år har hon utvecklat metoder som alla kan lära sig, och hennes pionjärarbete sprids nu i Storbritannien och runt om i världen.

Klicka för att läsa mer! - Postad oktober 2015


Odla vänlighet i vardagen

Ett av de bästa sätten att öka vår egen lycka är att göra saker som gör andra människor glada. I otaliga studier har vänlighet och generositet kopplats till ökad livstillfredsställelse, starkare relationer och bättre psykisk och fysisk hälsa – till och med ett längre liv.

Klicka för att läsa mer! - Postad september 2015


Stort försök med meditation i skolan

Tonåringar i Storbritannien ska ha skollektioner i mindfulness som en del av ett experiment för att avgöra om en sådan träning kan skydda mot psykiska sjukdomar. Runt 6000 11-14-åringar från 76 skolor kommer att delta i försöket, där lärarna ska leda olika övningar för att stärka uppmärksamheten.

Klicka för att läsa mer! - Postad augusti 2015


Kärlekens transformerande kraft i vardagen

Vad skulle hända om vi bestämde oss för att under några dagar ”vara” villkorslös kärlek? Dr. Wayne Dyer, som kallats "motivationens fader" menar att det kan ha en djupt transformerande påverkan på alla plan i våra liv.

Klicka för att läsa mer! - Postad juli 2015


Känslor av vördnad stärker hälsan

Människor som lyckas behålla en känsla av förundran in i vuxenlivet, som har stark fantasi och är betagna av världens skönhet, har visat sig ha lägre nivåer av ett inflammationsförhöjande ämne, visar ny forskning.

Klicka för att läsa mer! - Postad juni 2015


Årets andliga författare 2015

I början av maj offentliggjorde tidskriften Kindred Spirit magazine, världsledande i sin genre, vinnaren i omröstningen om ”Årets andliga författare”. Det skedde som en av höjdpunkterna på den stora Mind, Body and Spirit-festivalen i London. Priset gick till Anita Moorjani, författare till den bästsäljande boken Dying to be me (Döden gav mig livet).

Klicka för att läsa mer! - Postad maj 2015


Dagboksskrivande - vårstädning i tankebruset

Nuförtiden är de flesta av oss utsatta för ett oupphörligt informationsflöde och sinnet upptäcker nackdelen med informationsåldern. Många finner att dagboksskrivande kan spela en avgörande roll för att få klarhet i tankarna och som del av medveten närvaro-träning.

Klicka för att läsa mer! - Postad april 2015


Skogsbad - mindfulness i naturen

Skogens unika atmosfär är ren medicin för såväl kropp som själ. Bland annat hjälper den oss att bli av med stress och stärker immunförsvaret, visar entydig forskning.

Klicka för att läsa mer! - Postad mars 2015


Skratt och meditation producerar liknande hjärnvågor

Att dagligen söka efter något att skratta muntert åt kan vara precis vad vi behöver för att skapa ett mer avslappnat, zen-liknande sinnestillstånd. En ny studie från Loma Linda University Health visar att glada skratt producerar ett överflöd av gamma-hjärnvågor, liknande de som finns hos personer som mediterar ofta.

Klicka för att läsa mer! - Postad februari 2015


Alternativmedicin i rampljuset

Webbplatsen What Doctors Don’t Tell You har utnämnts till Europas mest populära i hälsokategorin under 2014. De lättförståeliga råden om förebyggande vård, kost, kosttillskott, livsstil och motion som man hittar där är väl underbyggda av den senaste forskningen från några av världens mest välkända institutioner som Oxford, Harvard och Yale.

Klicka för att läsa mer! - Postad januari 2015


Superfood-kryddan gurkmeja i blickpunkten

Den krydda som färgar curryrätter gyllengula, gurkmeja, kallas idag allt oftare superfood på grund av dess extraordinärt välgörande och inflammationshämmande egenskaper.

Klicka för att läsa mer! - Postad november 2014


Målarböcker hjälper vuxna att släppa stress och oro

Målarböcker för vuxna säljer mer än kokböcker i Frankrike och det är samma utveckling även i Storbritannien. Särskilda böcker finns nu som riktar sig till vuxna med bilder av landskap, psykedeliska motiv eller mandalas och med titlar som ”Konstterapi” eller ”Stresshantering”.

Klicka för att läsa mer! - Postad november 2014


Nära ett allmänt accepterande av nära döden-upplevelser?

Den största medicinska undersökningen någonsin gällande nära döden- och utanför kroppen-upplevelser har visat att medvetande kan fortsätta även efter att hjärnan helt har slutat fungera.

Klicka för att läsa mer! - Postad oktober 2014


Trenden att omvärdera framgång

Det höga pris vi får betala för våra allt mer hektiska liv har kommit i blickpunkten, men samtidigt skapar banbrytande vetenskap och andlig visdom ett läge för ett kulturellt skifte hur vi lever våra liv säger Arianna Huffington, chefsredaktör för Huffington Post.

Klicka för att läsa mer! - Postad oktober 2014


Goda nyheters djuppåverkan

När vi läser goda nyheter muntrar det inte bara upp oss, det kan också också ändra våra attityder och hjälpa till att skapa ett bättre samhälle.

Klicka för att läsa mer! - Postad september 2014


Hyllingnar efter yogin Iyengars bortgång

Yoga är idag en självklar del av vår västerländska kultur. Så var det inte för några decennier sedan då den ofta bemöttes med höjda ögonbryn. BKS Iyengar, som nyligen gick bort vid 95 års ålder, anses vara den man som fört yogan till oss i väst.

Klicka för att läsa mer! - Postad september 2014


Att förlåta gör oss friska och lyckliga

Forskare säger att den ilska, bitterhet och klander som människor håller fast vid, ofta i åratal, är orsak till mycket av dagens hälsoproblem, och att lära sig förlåta kan vara både helande och förebyggande.

Klicka för att läsa mer! - Postad augusti 2014


Ekologisk mat dubbelt så nyttig

Nu är det en gång för alla avgjort – den största studie som gjorts i ämnet visar slutgiltigen att vi får upp till 69 procent mer antioxidanter i oss från frukt och grönsaker som inte besprutats jämfört med de icke-ekologiska.

Klicka för att läsa mer! - Postad augusti 2014


75 är den nya medelåldern enligt Louise Hay

Louise Hay anses av många vara grundaren av positivt tänkande och ”attraktionslagen”. Hon är vid 84 år fortfarande full av vitalitet och talar varmt om hur vi behöver förändra de rådande negativa begreppen omkring åldrandet.

Klicka för att läsa mer! - Postad augusti 2014


Årets shamanism-träff

En internationell mötesplats för de som är intresserade av shamanism som en levande andlig visdomsväg går av stapeln i september i södra England.

Klicka för att läsa mer! - Postad augusti 2014


Extremsport och paranormala upplevelser

Att paranormala upplevelser är ganska vanliga bland utövare av extrema sporter är något som författaren och äventyrsledaren Maria Coffey kommit fram till efter en serie intervjuer.

Klicka för att läsa mer! - Postad juni 2014


Träden sedda med indianvisdomens ögon

Hur ser ursprungsbefolkningarnas medfödda förståelse av verkligheten ut? Och hur hjälper deras cermonier till att skapa känslan av att vara förbundna med naturens livsgivande kvaliteer?

Klicka för att läsa mer! - Postad juni 2014


Mest näring i grönt som ser gryningen

Nya rön har visat att vi kan få mer näring från våra inköpta grönsaker och frukter genom att utsätta dem för den naturliga dygnsrytmen. Något som vi kanske inte vanligtvis tänker på är att de fortfarande lever efter att ha skördats. Man kan alltså ytterligare förlänga deras liv genom att se till att de exponeras för både dag och natt.

Klicka för att läsa mer! - Postad maj 2014


Tango som mindfulness-meditation

Att dansa Argentinsk tango är att totalt gå upp i musiken, i ögonblicket - att vara ett med sig själv, sin partner och musiken. Det är den här djupa förbindelsen som ger så mycket glädje och tillfredsställelse och är vad som, enligt en växande skara av tangodansare runt om i världen, skiljer tango från andra danser.

Klicka för att läsa mer! - Postad maj 2014


Martinus kosmologi på medvetandekonferens i USA

Tongivande människor från världens alla hörn kommer snart att samlas i Arizona för att kasta ljus på frågan om vad medvetandet är. Center for Consciousness Studies i Arizona har under tjugo år arrangerat den här plattformen som skapats för att lyfta fram den spännande forskning och de nya rön om medvetandet som gjorts.

Klicka för att läsa mer! - Postad april 2014


Medvetandet och själen i blickpunkten

Enligt Dr Stuart Hameroff sker en näradödenupplevelse när den kvantinformation som finns i nervsystemet lämnar kroppen och sprids ut i universum. I motsats till materialistiska beskrivningar av medvetandet, ger Dr Hameroff en alternativ förklaring till medvetandet som kanske kan gå ihop med såväl det rationella vetenskapliga tänkandet som med personliga intuitiva erfarenheter.

Klicka för att läsa mer! - Postad april 2014


Buddistisk meditation på Second Life

En växande grupp människor mediterar i den virtuella verkligheten med hjälp av online-plattformen Second Life. Att särskilt buddister är dragna till detta har antropologen och sociologen Jessica Falcone nyligen uppmärksammat i sin forskning.

Klicka för att läsa mer! - Postad mars 2014


Djur och reinkarnation

Djurägare som undrat vart deras kära djur tagit vägen efter döden kunde få tröst på den första konferensen någonsin som helt ägnades åt djurens liv efter döden.

Klicka för att läsa mer! - Postad mars 2014


Överraskande hälsoråd

Att skaffa sig vänner och vara social aktiv är det allra bästa man kan göra för att leva ett långt och hälsosamt liv.

Klicka för att läsa mer! - Postad februari 2014


Djupt inre utforskande med klardrömmar

”Vi sover omkring 30 år av våra liv och är då i en ”blackout”– varför skulle vi inte vara intresserade av att veta var vi är under den tiden?” Det säger Charlie Morley som lär ut klardrömmande (lucid dreaming) i ett holistiskt perspektiv med mindfulness och den tibetanska buddismen som ramverk.

Klicka för att läsa mer! - Postad februari 2014


Sjung ut och befria rösten!

Vår röst uppenbarar alla aspekter av oss själva. Sång eller tal engagerar vår kroppsställning, våra känslor och vårt sinne på en och samma gång och är ett kraftfullt medium för uttryck. I röstarbete och helande sång kan vi sjunga med intentionen att få kontakt med det högre medvetandet inom oss och finna vår sanna röst.

Klicka för att läsa mer! - Postad januari 2014


Tröjor med helande energi?

Tröjor som sägs understödja välmående, balans och andlig harmoni hos bäraren och dessutom skydda mot skadliga elektromagnetiska vågor – kan det vara möjligt? Den välrenommerade designern Adam Jones har patenterat ett unikt garn utvecklat med hjälp av professionella energi-helare från olika länder och ledande vetenskapare vid Stanford University.

Klicka för att läsa mer! - Postad januari 2014


Visionär mystiker i nytt ljus

På 1300-talet riskerade Julian av Norwich livet för att föra fram tanken att Gud finns inom oss – ett budskap som talar till andliga sökare mer än 600 år senare och som nyligen har jämförts med det som Eckhart Tolle för fram.

Klicka för att läsa mer! - Postad december 2013


Änglar mitt ibland oss

Författaren och regressionsterapeuten Atasha Fyfe menar att det finns många änglar som är förklädda till vanliga människor i vår värld. De inkarnerar från änglarikena delvis för att följa sin egen andliga väg men också för att göra goda handlingar längs vägen, ett arbete som vanligtvis försiggår i skymundan.

Klicka för att läsa mer! - Postad december 2013


Goda nyheter för hälsosamma förhållanden

Att ta del av andras goda nyheter och att vara öppen för kritik är nycklar till bättre relationer, säger psykologen Chris Johnstone. ”I lyckliga förhållanden tenderar människor att ge varandra åtminstone tre gånger så många positiva kommentarer som negativa.”

Klicka för att läsa mer! - Postad november 2013


Virtuell Wicca-utbildning

Snart kan man även i Europa distansutbilda sig till Wicca-prästinna eller präst med hjälp av internet. Kurserna, som är baserade i USA vid Woolston Steen Theological Seminary, utförs live och använder sig av virtuella klassrum. Med hjälp av online-plattformen Second Life kan man som elev ta del av ritualer och olika aspekter av en Wiccas liv.

Klicka för att läsa mer! - Postad november 2013


Kraften i mantran

Under många år har jag gått upp tidigt på morgnarna för att göra yoga och chanta mantran.
Att sjunga mantran är ett väldigt kraftfullt redskap i den yogiska traditionen. De påverkar våra energisystem på ett djupgående sätt.

Klicka för att läsa mer! - Postad oktober 2013


Goda vibrationer för hälsa

Ljud tycks vara inneboende i människan och det ger resonans i oss på ett så djupt plan att vi skulle kunna beskrivas som "vibrationsvarelser". Biologen Rupert Sheldrake menar att vi alla helt enkelt är system av "rangordnade nästen" som fungerar inom större, mer komplexa vibrationsstrukturer i ett universum av vibrerande energi.

Klicka för att läsa mer! - Postad oktober 2013


Konst som befrielseimpuls

Amerikanen Alex Grey har kallats vår tids mest betydelsefulla konstnär. Hans målningar av klärvoajanta visioner med genomskinliga, skinande kroppar har blivit mycket uppmärksammade av välkända healare, lärare och andliga ledare, bl a Deepak Choprah som använder Greys konst i sina Powerpoint-presentationer.

Klicka för att läsa mer! - Postad september 2013


Yoga stärker omedelbart immunförsvaret

Nyligen publicerad forskning från Norge antyder att ett utförligt yoga-program snabbt producerar förändringar på genetisk nivå. Resultaten av undersökningen hjälper till att förklara de väldokumenterade hälsofördelarna med detta urgamla utövande.

Klicka för att läsa mer! - Postad september 2013


Hon söker den andliga nakenheten

Efter en uppenbarelse vid en helig kraftplats i Europa tillägnad den Svarta Madonnan insåg Meggan Watterson att för henne hörde andlighet ihop med hennes syn på sin kropp. Hellre än att gå bortom kroppen, förneka eller ignorera den, fann hon att hon måste acceptera att kroppen är helig.

Klicka för att läsa mer! - Postad augusti 2013


Pilgrimsvandring utmed jordenergilinjer

Första delen av en pilgrimsväg i södra England är nu färdig för den som söker en vandring med andliga förtecken. Två jordenergilinjer, Michael-linjen och Mary-linjen inspirerade till visionen av den här pilgrimsvägen.

Klicka för att läsa mer! - Postad augusti 2013


Spring barfota!

Barfotafilosofin sprider sig - att springa barfota stärker fötterna och är ett mer naturligt sätt att springa visar forskning, något som ursprungsbefolkningar alltid har vetat. Tillsammans med kunskapen om Jordning, att återställa balansen med Jorden och dess överflöd av elektroner, är barfotatrenden ett recept för hälsa.

Klicka för att läsa mer! - Postad juli 2013


Stark astrologisk knuff för den kvinnliga principen

Astrologer världen över talar just nu om en av de mest positiva konstellationerna som finns – aktuell i år den 29 juli – den ovanliga sexuddiga stjärnan.

Klicka för att läsa mer! - Postad juli 2013


Sädescirklar i nytt ljus

Sädescirklar som kan dateras till 1945 bevisar att fenomenet inte är en modern bluff, menar en historiker från Tasmanien.

Klicka för att läsa mer! - Postad juni 2013


Flygplats-oas

Ett rum där resenärer kan stilla sig och göra yoga finns nu på den internationella flygplatsen i San Francisco.

Klicka för att läsa mer! - Postad juni 2013


Vi behöver de högkänsliga människorna!

Att vara särskilt känslig har länge setts som något negativt i vår kultur men nu lyfts istället alla de positiva aspekterna av det här personlighetsdraget fram i ljuset.

Klicka för att läsa mer! - Postad maj 2013


Mindfulness-impulsens oerhörda drivkraft

Mindfulness sveper fram över västvärlden med en fart som håller på att förändra hur såväl människorna som hälsovården ter sig, menar pionjären Jon Kabat-Zinn.

Klicka för att läsa mer! - Postad maj 2013


Antigravitationsyoga

Rolig, utmanande, befriande och effektiv – säger utövarna om den nya yogaform inspirerad av luftakrobatik som är på frammarsch. Genom att upphäva gravitationens verkan på kroppen ges en helt ny dimension till yogan.

Klicka för att läsa mer! - Postad april 2013


Djurens helande kraft och paranormala förmågor

Ny forskning har visat att hundar och andra djur faktiskt kan hjälpa människors helandeprocess vid en rad olika sjukdomstillstånd.

Klicka för att läsa mer! - Postad april 2013


Extraordinär och inspirerande näradöden-upplevelse

Vägen från cancer till nära döden till fullständigt helande – Anita Moorijani reser nu runt världen och berättar om sitt tillfrisknande som trotsar all medicinsk kunskap.

Klicka för att läsa mer! - Postad mars 2013


Tantra – en rot, många grenar

Intresset för Tantra fortsätter att växa och en del yogalärare i USA menar att det är nästa steg i Amerikas ny- andliga utveckling. Men liksom när Tantra uppstod i det gamla Indien finns det idag många tolkningar och förgreningar som kan vara förvirrande – eller inspirerande, beroende på hur man ser på det.

Klicka för att läsa mer! - Postad mars 2013


Snöflingor och resonans

Varför har vi en inneboende attraktion till det orörda vinterlandskapets djupa lager av snö och varför ger det oss frid, trygghet och glädje? Varje snöflinga är ett naturens konstverk, en perfekt kristallform som är ihopsatt av himmelsk musik, menar Jill Mattson som arbetar med ljudhealing.

Klicka för att läsa mer! - Postad januari 2013


Fem nycklar till visdom i vardagen

När vi låter djup andlig förståelse och frid smälta samman med agerande som är styrt av visdom och klarhet, föds en ny och ostoppbar kraft säger Andrew Harvey, vars senaste bok Hope blivit mycket uppmärksammad i nyandliga kretsar runt om i världen.

Klicka för att läsa mer! - Postad januari 2013


Den transformerade tacksamheten

“Tacksamhet höjer upp oss, den ger oss energi, inspirerar och förvandlar oss” säger psykologiprofessorn Robert Emmons. Han är en förkämpe för att studera tacksamhet som en faktor i mental och fysisk hälsa.

Klicka för att läsa mer! - Postad december 2012


Vintersolståndets gyllene tillfälle

Just för att människor fokuserar sina intentioner på den 21 december 2012 kan den dagen användas för att svänga tidens pendel i en positiv riktning.

Klicka för att läsa mer! - Postad december 2012


Olivblad - superfoodtrend som sveper över världen

Ett flytande extrakt som gjorts av färska olivblad fick nyligen mycket uppmärksamhet när det kunde påvisas att antioxidantkapaciteten var nästan dubbelt så hög som i grönt te och 400 % högre än C-vitaminer.

Klicka för att läsa mer! - Postad november 2012


Nu firar Findhorn 50 år!

Findhorn-centret i norra Skottland som föddes på det svängiga sextiotalet är ett av mest bestående andliga och ekologiska centren i världen.

Klicka för att läsa mer! - Postad november 2012


Intervallfasta

Korta perioder av fasta kan ge mätbara förbättringar av hälsan genom att kroppen får impulser att börja ”reparera sig själv” visar ny forskning i USA.

Klicka för att läsa mer! - Postad oktober 2012


Ny forskning på Reconnective healing

Tidigare i år var Dr. Eric Pearl, grundare av Reconnective healing, med om att utföra en vetenskaplig studie på dess effekter.

Klicka för att läsa mer! - Postad oktober 2012


Vildmarksterapi

Vildmarksterapi är en helande och vitaliserande väg till samhörighet med naturen, som hjälper människor att återvända till sig själva.

Klicka för att läsa mer! - Postad augusti 2012


Thai yoga massage

Thai yoga massage använder sig av yogarörelser för att massera, sträcka ut och mjuka upp kroppen, som under massagen hålls fullständigt avslappnad.

Klicka för att läsa mer! - Postad augusti 2012


Heta vitalitetstrender

Efter midsommar blir det fokus på vårt välbefinnande på alla nivåer i London genom konferensen och mässan Vitality Planet. Läs mer om huvudtalarna...

Klicka för att läsa mer! - Postad juni 2012


Merlin´s diary - ett nytt redskap i web-djungeln

Skaparna av den nya websidan Merlins Diary hoppas kunna revolutionera spridandet och medvetandet om kropp, själ och ande- evenemang.

Klicka för att läsa mer! - Postad juni 2012


Marianne Williamson om den romantiska kärleken

"Den till en början intensiva känslan av romantisk kärlek är inte en illusion som oundvikligen krossas av verkligheten utan istället en verklighet som krossas av en illusion…"

Klicka för att läsa mer! - Postad april 2012


Hästar och healing

Närheten till en häst kan stärka vårt välbefinnande och leda till ökad självkännedom genom att dolda lager av oss själva blir återspeglade. Detta menar de som arbetar med hästassisterad utveckling och terapi - något som under mer än 15 år funnits i Nordamerika och nu också kan hittas på olika platser i Europa.

Klicka för att läsa mer! - Postad april 2012


Astrologi på världskartan

Olika delar av födelsehoroskopet är stimulerade när du reser igenom eller flyttar till en annan plats på jorden menar utövarna av astrokartografi. Du kan komma till insikt om vilka krafter som påverkar dig såväl som vilka platser på jorden som är de allra bästa för andligt växande, förbättrad hälsa, kärlek, välstånd, äventyr och för att förverkliga dina drömmar.

Klicka för att läsa mer! - Postad februari 2012


Intervjuer som når kärnan

Conscious tv skapades i England 2007 av Ian och Renate McNay. Deras idé var helt enkelt att intervjua personer som de själva tyckte var intressanta och idag, tvåhundra fascinerande porträtt senare, säger de att alla dessa har varit viktiga på deras andliga väg.

Klicka för att läsa mer! - Postad februari 2012


Ge nyårslöftena positiv kraft

Genom att ha en intention och låta den genomsyra det nya året med positiva förändringar kan vi ge nyårslöftena en yogisk vinkel. Nyårslöftet är ett värdefullt begrepp - att börja året med förändring till det bättre. Men ofta övergår det till att bli en undermedveten övning i självförakt.

Klicka för att läsa mer! - Postad januari 2012


2012

Olika förutsägelser av apokalyptiska händelser florerar som aldrig förr både i böcker och på internet. Men man hittar också röster som betonar den utomordentliga möjlighet som denna tid ger oss att välja väg. En av dessa hör till författaren och före detta vetenskapsmannen Gregg Braden.

Klicka för att läsa mer! - Postad januari 2012


Individuellt och kollektivt uppvaknande

Yoga- och meditationslärare i USA och Canada har skrivit ett öppet brev till stöd av den så kallade Ockupera-rörelsen som sveper fram och nu enligt uppgift är aktiv i över 1 900 städer runt hela världen. Ofta får vi genom media inte en fullständig bild av vad som egentligen händer ute på gatorna. Med den uppsjö av YouTube-videor som finns kan man komma bakom rubrikerna och få bevittna den positiva energi, fredliga intention och beslutsamma vilja till förändring som bubblar på olika håll.

Klicka för att läsa mer! - Postad december 2011


Homeopatiforskning och vattnets minne

Hur kan en lösning som blivit utspädd tills det inte längre innehåller en enda molekyl av en aktiv substans ändå vara verksam – vilket man hävdar inom homeopatin? Länge har detta varit helt oförklarligt eftersom det strider mot de fysikaliska lagarna. Några nycklar till detta fenomen tycks vara frekvenser och vattnets förmåga att minnas.

Klicka för att läsa mer! - Postad september 2011


Lynne McTaggart - Fältet

Från den uppsjö av spännande forskning inom ”det okända” som har hamnat i skymundan har Lynne McTaggart lyckats vaska fram trovärdiga svar på grundläggande frågor som vi alla ställer oss. Hon har arbetat oförtröttligt under 20 år för att på ett lättfattligt språk beskriva banbrytande forskningsresultat och deras kontroversiella konsekvenser för mänskligheten. I hennes bok Fältet som nu finns på svenska är huvudbudskapet att nollpunktsfältet gör allting möjligt eftersom allt är förenat i tid och rum.

Klicka för att läsa mer! - Postad oktober 2011


Andlig aktivism i ny tappning

Gandhis berömda ord "Var den förändring du vill se i världen" är tidlösa. De fångar också i ett nötskal det som den andlige aktivisten strävar efter.

Klicka för att läsa mer! - Postad september 2011


Är "jordning" en nyckel till god hälsa?

När vi går barfota utomhus tänker vi vanligtvis inte på att det under våra fötter finns en alltid närvarande källa av naturlig, läkande energi. Nya rön talar för att bristen på kontakt med själva Jorden kan vara orsak till en mängd hälsoproblem såsom smärta, inflammationer och sömnlöshet.

Klicka för att läsa mer! - Postad september 2011


Ringtoner med de helande solfeggiofrekvenserna

Sångerskan Ashera Hart som länge och djupgående har studerat ljudets helande kraft hade i många år en dröm om att skapa en rington för mobiler baserad på de sk solfeggiofrekvenserna.

Klicka för att läsa mer! - Postad juli 2011


Det globala medvetandeprojektet

Kan ett förenat medvetandefält påvisas vid händelser som är betydelsefulla för människor? Subtila interaktioner som knyter oss samman med varandra ochjorden undersöks sedan 13 år i ett intressant internationellt, tvärvetenskapligtsamarbete.

Klicka för att läsa mer! - Postad juli 2011


Shaktidans - Dansens yoga

Shaktidans är en glädjefylld, graciös yogaform som kombinerar dansens intuitiva flöde med yogans visdom och principer.

Klicka för att läsa mer! - Postad juni 2011


En paus från datorn och mobilen gör oss mer alerta

När människor håller sina hjärnor sysselsatta med digital stimulans, går de miste om avbrott som kunde göra det lättare att ta in och minnas information - eller komma fram med nya ideer!

Klicka för att läsa mer! - Postad juni 2011


Transformation efter industrikollaps i storstaden

Urbana odlingar breder ut sig i USA på platser där man minst av allt väntar sig det. I bankkrisens kölvatten har industrier och samhällen kollapsat.

Klicka för att läsa mer! - Postad maj 2011


Nyckeln till paranormala fenomen?

Finns det ett samband mellan vibrationer, vårt medvetande och det s.k.nollpunktsfältet? Kan materia och energi färdas igenom skikt i detta fält?

Klicka för att läsa mer! - Postad maj 2011


Näradödenupplevelser kan inte längre ignoreras

Dr. Pim van Lommel, en välkänd hjärtspecialist är den första medicinare som har gjort en fullständig systematisk studie av näradödenupplevelser (NDU).

Klicka för att läsa mer! - Postad mars 2011


NDU, trancendenta upplevelser och universums grundläggande struktur

"Alla som har haft en trancendental upplevelse säger helt tydligt att universum är uppbyggt av kärlek och medvetande", säger Dr Amit Goswami, kvantfysiker vid Oregon University.

Klicka för att läsa mer! - Postad mars 2011


Löpeld av rykten kring förskjutning av Zodiaken

"När astrologer säger att solen står i Fiskarna, så finns den i verkligheten inte i Fiskarna", säger Parke Kunkle, astronom från Minnesota Planetarium Society. Månens dragningskraft på jorden har orsakat en förskjutning av stjärnornas konstellationer och därmed zodiakens tecken med omkring en månad.

Klicka för att läsa mer! - Postad februari 2011


Kinas första yoga och meditationscenter öppnat i Peking

"Indien och Kina delar en lång tradition av visdom och andlighet" sa den andlige ledaren och humanisten Sri Sri Ravi Shankar när han nyligen invigde det första Art of Living* ashramet i Pekings utkant. "Konfucianismen, Taoismen, Buddismen och Upanishaderna pekar alla på det faktum att friden finns inom oss och vi behöver dela den med alla.

Klicka för att läsa mer! - Postad februari 2011


Magnetiskt polskifte orsakar ombyggnad på landningsbanor i USA

Under de senaste decennierna har den magnetiska nordpolen rört sig i riktning mot Ryssland med en aldrig förr skådad hastighet av omkring 64 km per år. Dr Chris Connor från South Florida University säger att i och med att de magnetiska polerna runt jorden skiftar blir kompasser otillförlitliga.

Klicka för att läsa mer! - Postad januari 2011


Friheten att välja naturlig hälsovård står på spel

Om nya EU-direktiv slår igenom inskränks kraftigt vår rätt att kunna välja hur vi vill hantera vår hälsa – detta om inte de massiva protestkampanjer och petitioner som sprungit fram och sprids bl a över internet lyckas ändra på det.

Klicka för att läsa mer! - Postad januari 2011


Dalai Lama donerar till forskning om meditation/medkänsla och godhet

Ett projekt som lär 10-12åringar att meditera och fokusera vävilliga tankar gentemot sina närmaste, främlingar och till och med fiender har just startat Madison i Wisconsin, USA. När barnen blir några år äldre kommer forskare jämföra deras beteende med en kontrollgrupp.

Klicka för att läsa mer! - Postad december 2010


Att leva på högre frekvens

Tanken att mänskligheten och allt levande är sammanlänkat, är ett, är egentligen ingenting nytt utan har funnits i de mystiska traditionerna genom tiderna. Idag används dock ofta en mer vetenskaplig terminologi som kan göra det lättare att ta till sig för den moderna människan.

Klicka för att läsa mer! - Postad december 2010


Sädescirklarna fortfarande hett ämne som förbryllar

Ligger det slutliga svaret på vad som orsakar det märkliga fenomenet sädescirklarna någonstans mellan naturliga energier, medialt interagerande och intelligent manipulation? Det menar Andy Thomas, en framstående sädescirkelforskare och medarrangör av det stora Glastonbury-symposiet i södra England som i somras för 20e året i rad samlade de främsta tänkarna kring sädescirklarna och andra tecken i vår tid.

Klicka för att läsa mer! - Postad november 2010


Kritiskt perspektiv på sädesformationerna

Efter den första vågen av entusiasm för sädescirklarna i England under 70- och 80-talet kom det sensationella avslöjandet som verkade förklara deras ursprung. Stora svarta rubriker i den brittiska tidningen Today 1991 trumpetade ut "Men who conned the world" (Män som lurade världen). Dave & Doug", David Chorley och Douglas Bower är två konstnärer som avslöjade att de gjort cirklar i många år med hjälp av planka och rep, enligt uppgift ca 250 stycken sedan 1978.

Klicka för att läsa mer! - Postad november 2010


Upplyst Fredstorn för att hedra Lennon på Island

En bred stråle av blått ljus strålar ut ur en önskebrunn med inskriften “imagine peace” på 24 språk. Det är fredstornet på Island som mellan 9 oktober, på vad som skulle varit John Lennons 70e födelsedag, och fram till 8 december, minnesdagen av hans död, än en gång kommer att sända ut dess signal för världsfred och lysa upp himlen ovanför globens nordligaste huvudstad, Reykjavik på Island. Det är den legendariska konstnärinnan och fredsaktivisten Yoko Ono som är upphovskvinnan till denna konstinstallation som befinner sig vid Hellisheidi Geotermiska Kraftstation på ön Videy.

Klicka för att läsa mer! - Postad oktober 2010


UFO-avslöjanden i USA

Att utomjordiska varelser har övervakat kärnvapenanläggningar i USA sedan 1940-talet uttalades på en presskonferens i Washington 27 september. Forskaren Robert Hastings har intervjuat 120 fd militäranställda som bekräftat att de bevittnat saker som ingen jordisk teknologi kunnat producera och som pekar mot en fortgående UFO- intervention av kärnvapenanläggningar.

Klicka för att läsa mer! - Postad oktober 2010


Findhornstiftelsen samlar nytänkande uppfinnare i höst

Det internationella centret Findhornstiftelsen i Skottland står i höst som värdar för den dynamiska Bioneers-rörelsen från Nordamerika för deras första Europeiska konferens. Bioneersrörelsens mål sedan 20 år är att samla de som är inriktade på att hitta praktiska lösningar som kan omsättas idag och ge oss kraft att leva på Jorden på sätt som respekterar livets väv.

Klicka för att läsa mer! - Postad september 2010


5 tecken på att "kontemplativa" värderingar får fäste i vardagens Amerika

Ett försök att tyda utbredningen av vad som benämns som kontemplativt utövande har gjorts i USA av författaren och antropologen Maia Duerr som själv praktiserar zenmeditation sedan många år. Hon anser att Buddismen har varit tongivande i populäriteten hos dessa utövanden i västvärlden.

Klicka för att läsa mer! - Postad augusti 2010


Ståuppfilosof med passion för att transformera vårt medvetande

Tim Freke är en filosof eller "visdomsälskare" som ofta syns i dokumentärfilmer och chat-shower runt om i världen.Han använder ett nytt enkelt sätt att närma sig djupt andligt uppvaknande som på samma gång till fullo bejakar vardagsmänniskan. Tim är en nyskapande ståuppfilosof - ett begrepp som han utvecklade utifrån den gamla tanken om en filosof som en slags resande "andlig underhållare" som hjälper till att transformera människors medvetande.

Klicka för att läsa mer! - Postad augusti 2010


Årets stora internationella inspirationsforum

Många av Vattumannens genom tiderna mest kända namn, världsledande inspirerande författare och talare kommer efter förra årets oerhört populära sammankomst återigen samman i London helgen 24-26 september i ett forum kallat I Can Do It!

Klicka för att läsa mer! - Postad augusti 2010


Trumslag för hälsa

Att rytm är helande är något som världens ursprungsfolk länge känt till. Nu visar modern forskning att handtrummande har varit en viktig del vid behandlingen av bl a cancer, Post Traumatic Stress Disorder, Alzheimers, drog rehabilitering, Multipel Scleros, förlamningar, Parkinsons och dissociativa identitetsstörningar.

Klicka för att läsa mer! - Postad augusti 2010


Nyskapade Osho-inspirerade workshops sprids över världen

Dessa sk ODanza workshops sägs erbjuda "En återgång till din ursprungliga sanning. ODanza är en inbjudan till att utforska livet med autentisk enkelhet för att öka dina naturliga potentialer och främja din känslomässiga hälsa och inre frihet. Upplev glädje, lev glädje."

Klicka för att läsa mer! - Postad augusti 2010


Yoga på Times Square

Mass yoga-sessioner blir allt populärare, ofta i samband med välgörande ändamål. Nyligen organiserades en sådan i New York för att sammanfalla med midsommarsolståndet.

Klicka för att läsa mer! - Postad augusti 2010


Transition Towns

Om man slår ihop den optimistiska energin från 60- och 70-talets hippierörelse med ekologiskt medvetande och helhetssyn på livet och kryddar det med nytänkande sätt att arbeta i grupp, vad får man då?

Klicka för att läsa mer! - Postad juli 2010


Anusara Yoga i blickpunkten

Anusara är just nu en av de snabbast växande yogainriktningarna med 1000 talet lärare och omkring 200 000 elever runt om i världen. I USA är vissa av dem så hängivna att de ägnar en stor del av sin semester och sina pengar åt att följa grundaren till denna yogainriktning, John Friend på hans kurs-turnéer.

Klicka för att läsa mer! - Postad juli 2010


Zen och medveten närvaro i datorvärlden

Frågan för de flesta av oss är inte om vi kommer att använda vår tids underbara teknologier. Frågan är: Kommer vi att använda vår tids teknologier medvetet, på sätt som betjänar oss själva och världen - eller kommer vi att till största delen göra det omedvetet och leva alltmer förvirrade och nedtyngda utan kontakt med en känsla av mening?

Klicka för att läsa mer! - Postad juli 2010


Meditationsforskning

Vad ska man göra när man har för mycket att göra för att meditera? Meditera så klart! Om man vill utveckla mentalt fokus och flexibilitet för att uträtta mer på kortare tid, vara lugn i stressiga situationer och lösa problem kreativt - ta en paus och meditera.

Klicka för att läsa mer! - Postad juli 2010


En modern "Noaks Ark"

Ledande nytänkare har genom årens lopp uttryckt nödvändigheten av att bevara livskraftiga frön för framtiden. Man skulle då vid första påseende kunna tro att en försäkring för planetens framtida matbehov finns i den enorma globala fröbank som är ingrävd djupt inne i den norska ön Spetsbergen som ligger ungefär 1300km från nordpolen - Svalbard Global Seed Vault.

Klicka för att läsa mer! - Postad juli 2010

Share |

Evenemang:

Susanne Ankarkrans Universell kommunikatör™ , Reconnective Healing® och The Reconnection® Måndagar på Vattumannen

- få kärleksfulla uppmuntrande svar från universum. Susanne arbetar som en ren kanal som förmedlar information, vägledning och svar från Universum, guider, änglar och andra ljusvarelser Är du nyfiken på vad 2019 har i sitt sköte? Hur ser min ekonomiska framtid ut – jobb & pengar? Lever jag i rätt relation/ när hittar jag den rätte? Vad kan jag göra för min hälsa? Under en Medial Vägledningssession kommer du att få hjälpande, stärkande och kärleksfulla budskap från universum. En Universell kommunikatör jobbar inte med att ta kontakt med tex anhöriga utan verkar som en kanal för information från guider, änglar och andra ljusvarelser. Först tar jag emot information utan att du berättar något så att de får förmedla sig först, sen är de fritt fram för dig att ställa frågor. Det kan vara bra att förbereda dina frågor i förväg. Susanne är certifierad för att på ett professionellt sätt kunna hjälpa sina klienter på bästa sätta att få bra kontakt och vägledning och klara budskap. Reconnective Healing® Reconnective Healing är ett nytt mer omfattande sätt att nå balans, healande och utveckling. Healingen verkar inte bara fysiskt, psykiskt eller känslomässigt utan med hela dig! Många klienter beskriver hur det blivit av med psykiska, mentala och/eller fysiska smärtor och besvär, hur livet blivit lättare och roligare, relationer förbättrats, rädslor och ångest försvunnit. Det forskas grundligt kring Reconnective Healing och denna återkoppling får starkt stöd av de senaste teorierna på de nukleära och kvantfysiska områdena. Reconnective Healing är mer än vi normalt förknippar med healing vi arbetar inte bara med energi utan också med ett mer omfattande fält av ljus och information. Klicka på bilden för bokning och mer information. Varmt välkommen.

Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
IDAG kl 11.00-18.00
Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Fre 29 nov kl 11.00-18.00
Plats: Vattumannen, Fleminggatan 35
Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Mån 02 dec kl 11.00-18.00
Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Mån 09 dec kl 11.00-18.00
Plats:
Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Mån 16 dec kl 11.00-18.00
Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Mån 23 dec kl 11.00-18.00
Plats: Vattumannen, Fleminggatan 35

Inträde: 900 kr

Möt Tanja Dyredand - Skratta och pausa

KOM och fira min bok i Stockholm. Jag bjuder på föreläsning & författarkväll, skrattpaus för minska stress/smärta/sova bättre, utlottning valfri behandling (värde 1300kr) och andra överraskningar. Det blir även smygläsning av nya INSPIRE på bästa Vattumannen Bokhandel (OBS flemminggatan 35) Perfekt time out i julstressen. Skrattet räddade mitt liv. Nu delar jag i min bok "Skratta & Pausa" med mig av mina 80 bästa vardagsövningar för att minska stress, hjärntrötthet, minska smärta, oro/ältande, få bättre sömn. I boken även stort kapitel om Self-love med kristaller, meditationer, eteriska oljor, egenmassage och sound healing/frekvenser. Min högsta önskan är att kunna inspirera andra till mer skratt & vardagspauser! Du kommer som du är, för du är TILLRÄCKLIG, du är FANTASTISK. Du behöver inte ens vara glad när vi sätter igång :D VAD: Fira min bok "Skratta&Pausa"- med en helande time-out inför jul NÄR: 26 nov, 18.30-20.00 VAR: Vattumannen Bokhandel, flemminggatan 35 KOSTAR: INGET - kom som du är :D och njut! ÄVEN: boksignering på plats/bok finns att köpa. Under kvällen blir det även utlottningar, tävlingar, och smygläsning av nya INSPIRE

Tis 26 nov kl 18.00-20.00
Plats: Vattumannen, Fleminggatan 35

Inträde: Gratis

Plushealing - Medial vägledning - Tarot- Astrologi - Coaching -Fristående Plushealinginitiering

Charliee arbetar med att sprida kunskap om Maria Magdalena energin, den sanna sexualiteten och den heliga graalen. Hon hjälper dig att aktivera Maria Magdalena energin inom dig själv och återkoppla dig till Moder Jord. Charliee ger dig budskap från sin healingkanal som kan hjälpa dig framåt på din livsväg. Hon ger Plushealing och kan hjälpa dig att återknyta kontakten med ditt inre barn och med de känslor som ligger i vägen för att du skall bli hel som människa. Hon använder sig av Tarotkort som ett redskap för att öppna upp för intuitionen, leken och kreativiteten. Plushealing är en healingmetod som tar dig djupt ned i ditt undermedvetna och söker kontakt med de blockeringar och undertryckta känslor som ligger i vägen för att du skall kunna förverkliga dina drömmar på jorden. Boka din tid via plushealing@hotmail.com eller telefon 070-772 88 08, även drop in i mån av lediga tider.

Tidsbokning via plushealing@hotmail.com tel 070-772 88 08 / 30 min 500 kr / 60 min 900 kr
Ons 27 nov kl 11.00-18.00
Plats: Vattumannen, Fleminggatan 35

Inträde: 500 kr

Fler evenemang...

Evenemang

Meditationskudde: rund mandala (blå, grön och vit)
Meditationskudde: rund mandala (blå, grön och vit)
En rund och fast meditationskudde i bomull med kapokfyllning som anpassar sig och ger bra stöd för kroppen. Kudden kan enkelt justeras genom att minska mängden kapok.
Tillf slut
499,00
Meditationskudde: rund (grön)
Meditationskudde: rund (grön)
En rund och fast meditationskudde i bomull med kapokfyllning som anpassar sig och ger bra stöd för kroppen. Kudden kan enkelt justeras genom att minska mängden kapok.
<100 i lager
499,00
Pendel: snurra med r&#228;nder (m&#228;ssing)
Pendel: snurra med ränder (mässing)
Pendeln används traditionellt för att söka svar på frågor. Man kan se den som en förlängning av det undermedvetna, ett verktyg för att locka fram svar som man omedvetet bär inom sig.
<100 i lager
169,00
Pendel: rund kon (m&#228;ssing)
Pendel: rund kon (mässing)
Pendeln används traditionellt för att söka svar på frågor. Man kan se den som en förlängning av det undermedvetna, ett verktyg för att locka fram svar som man omedvetet bär inom sig.
<10 i lager
109,00
Meditationspall (konkav)
Meditationspall (konkav)
Meditationspall i naturligt mangoträ som med sin konkave rundning och lätt lutande form ger bra stöd för ryggen under långa meditationer.
Tillf slut
429,00
Pekare: m&#228;ssing och svart loquat
Pekare: mässing och svart loquat
Två stycken pekare i mässing med handtag i svart loquat (mispelträ). Pekare har samma användningsområde som slagruta eller pendelspröt. Man kan använda dem för att få svar på frågor eller för att hitta saker. Du bestämmer innan användning vad olika utslag betyder men en vanlig tolkning är att svaret är ja när pinnarna vänds utåt eller nej när de vänds inåt.
Tillf slut
329,00
Pendelspr&#246;t: brun loquat och m&#228;ssingspets
Pendelspröt: brun loquat och mässingspets
Det här pendelspröt har handtag i brun, naturlig loquat (mispelträ) och en mässingspets i änden. Pinnen är delvis spiralformad. Man använder pendelspröt på liknande sätt som en slagruta eller en pendel, till exempel för att få svar på frågor eller leta efter saker. Det är även väldigt enkelt att använda i naturen. Du bestämmer innan vad olika utslag betyder.
Tillf slut
239,00