Vattumannen på Facebook!Ekvist - e-handel och logistik

Om SSL-certifikat  

Kommande produkter hos Vattumannen!

Lager gäller postorder, ej butik!

Priset gäller postorder, ej butik!

Att lära sig dö i antropocen
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 25
229,00
Att lära sig dö i antropocen Nyhet!
Vi är körda. Haven stiger, temperaturen ökar och extrema väder äventyrar såväl den globala infrastrukturen som skördar och tillgången till vatten. Klimatförändringar orsakade av människor hotar inte bara den politiska och ekonomiska stabiliteten utan själva civilisationen. Den kaotiska tidsålder vi nu lever i, antropocen, kräver en radikalt ny vision för mänskligheten.
Jag vill bara vara fin
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 25
209,00
Jag vill bara vara fin Nyhet!
I Stephanies liv fanns inte ordet lagom. Svälten och hetsen mot kroppen fick till slut hjärtat att stanna. När hon 23 år ung och lätt som en fjäder låg i den stora sjukhussängen var hennes största rädsla inte att dö – utan att gå upp i vikt. I boken berättar Stephanie Brown om den mörka resan från självförakt till ett liv som faktiskt går att leva och där ljuset har fått ett allt större utrymme.
Social Creature
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 27
129,00
Social Creature Nyhet!
For readers of Gillian Flynn and Donna Tartt, a dark, propulsive and addictive debut thriller, splashed with all the glitz and glitter of New York City.
INGA RÖKTA ABORRAR
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 25
229,00
INGA RÖKTA ABORRAR Nyhet!
En man hittas drunknad vid Björnholmen. Ett ben har trasslat in sig i båttampen. Båten, med mannen på släp, dras in till stranden av två kvinnor. Polisinspektör Carolin Savva får tillsammans med doktor Fjellner utreda fallet med den drunknade mannen. Har mannen fått en hjärtinfarkt och fallit överbord? Har han fått hjälp? Ju mer de nystar desto fler frågetecken dyker upp. Vem var han egentligen?
Illuminatorden : det hemliga sällskapet som tog över världen
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 27
289,00
Illuminatorden : det hemliga sällskapet som tog över världen Nyhet!
Hemliga planer. Dolda förbindelser. Fördärvlig makt. Intima initieringar. Internationella banker och omfattande marknadsmanipulationer. Författaren Jim Marrs, som legat på New York Times bästsäljarlista, utforskar historien om Illuminatorden och avslöjar de effekter, det inflytande och den makt som den har haft och fortfarande har över världens regeringar.
Ditt Magiska Jag - 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande.
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 26
319,00
Ditt Magiska Jag - 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande. Nyhet!
Att vara magisk är att leva livet fullt ut. Det är att åter vända blicken inåt, till den svindlande känslan av oändliga möjlig- heter och äventyr. Det är att bredda synfältet och ersätta räds- lan med nyfikenhet och häpnad. Att vara magisk är att våga stanna inom sig själv även när det känns skrämmande.
Allt som finns är till för dig
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 28
269,00
Allt som finns är till för dig Nyhet!
Boken om kristaller: allt du behöver veta om kristallernas kraft
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 28
149,00
Boken om kristaller: allt du behöver veta om kristallernas kraft Nyhet!
Boken är utformad som en uppslagsbok, vilket gör att du lätt hittar den kristall du är intresserad av eller identifiera en du inte känner till.
Tarot Grand Luxe
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 30
279,00
Tarot Grand Luxe Nyhet!
Modern magi
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 29
159,00
Modern magi Nyhet!
I Modern magi får du lära dig om kristaller, månens cykler, oljor och örter. Boken fungerar som en andlig/kosmisk hjälpreda. När du är lycklig på insidan så lyser utsidan och denna bok hjälper dig på vägen.
Världens enklaste vegomat!
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 30
199,00
Världens enklaste vegomat! Nyhet!
Recept med max tio ingredienser för en enklare vardag. Vid varje recept finns bilder på alla ingredienser som används så att du snabbt och enkelt kan bläddra igenom boken för att se vad som går att göra med det du redan har hemma.
Yoga - helt enkelt
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 31
159,00
Yoga - helt enkelt Nyhet!

Yoga är bra för hela människan – både för kroppen och sinnet. Yoga ger överskottsenergi samt fysisk och psykisk styrka genom ställningar, andning, mindfulness och avslappning. Med den här boken kan du göra yoga var som helst, när som helst. Alla ställningar och övningar beskrivs utförligt steg för steg, tillsammans med tydliga foton.

Supersunda juicer & smoothies
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 30
189,00
Supersunda juicer & smoothies Nyhet!
Gröna juicer och smoothies är flytande hälsa, smak och välbefinnande. Boken visar hur du boostar dina juicer och smoothies med supermat, proteiner, fibrer och mycket annat. Bokens juicer och smoothies är supernyttiga och går snabbt att tillreda. Katrine van Wyk är certifierad holistisk hälsocoach och näringskonsult, och har utvecklat recept till juicebarer i flera länder.
Tonårsdrömmar - Noice, Hasse & jag
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 2
209,00
Tonårsdrömmar - Noice, Hasse & jag Nyhet!
Om tuggummidoftande popromantik, spruckna tonårsdrömmar och en musikindustri som i sin iver på framgång bäddar för undergång.
Keto: den kompletta boken om ketogen kost
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 33
219,00
Keto: den kompletta boken om ketogen kost Nyhet!
Den kompletta ketobibeln - illustrerad matfakta samt kokbok. Martina Johanssons mål med nya boken Keto är att hjälpa människor att lyckas med kostomställningen genom att tydligt förklara – i text och bild – hur man ska äta och lyssna på sin kropp.
Året efter Aaron : En berättelse om sorg, längtan och att ta sig tillbaka
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 27
259,00
Året efter Aaron : En berättelse om sorg, längtan och att ta sig tillbaka Nyhet!
Den 8 april 2016 åker Helén och Arvid ambulans till Södersjukhuset. Helén är gravid i vecka 27 och barnet tas ut med akut kejsarsnitt. Under två dygn pendlar de mellan hopp och förtvivlan innan deras son Aaron går bort. När de återvänder hem har föräldralyckan ersatts med en chockartad sorg. Året efter Aaron är en personlig berättelse om att ta sig vidare efter att det värsta har hänt.
Nu vill jag veta! 101 viktiga frågor om kroppen, sex och känslor
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 34
199,00
Nu vill jag veta! 101 viktiga frågor om kroppen, sex och känslor Nyhet!
På ett rakt, ärligt och respektfullt sätt besvaras barns nyfikna frågor om sex, kärlek, kroppen och knoppen. Allt från mens och skäggväxt till nyfödda bebisar och vikten av att respektera andras känslor behandlas på samma kloka, enkla sätt.
Siris sjöjungfru
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 34
139,00
Siris sjöjungfru Nyhet!

Siris storebror Robbie säger att det är jättelätt att lära sig simma - man behöver bara intala sig att man är en sjöjungfru! Men det hjälper inte Siri. Hon är ju inte ens säker på om sjöjungfrur finns på riktigt ...

En varm berättelse skriven av den mångfaldigt prisbelönade Michael Morpurgo, och rikt illustrerad i färg. Ingår i Läskråkan, en serie börja läsa-böcker från 6 år.

Vego i världsklass : Hållbar mat för en aktiv livsstil
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 34
339,00
Vego i världsklass : Hållbar mat för en aktiv livsstil Nyhet!
Vego, mätt och stark. Känns det som en omöjlig kombination? Det är det inte! Vego i världsklass utmanar fördomar och myter om vegetarisk mat och visar att vego är så mycket mer än bara sallader. Här får du veta varför ett grönt proteinskifte är så viktigt, vilka näringsmässiga utmaningar du ställs inför och hur du på ett konkret sätt kan komma runt dem. 120 närings- och klimatberäknade veganska o
Mitt sanna Jag – från medberoende till frihet
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 35
309,00
Mitt sanna Jag – från medberoende till frihet Nyhet!
Många går igenom livet per autopilot. Jag var en av dem. Jag kämpade hårt för yttre bekräftelse och andras godkännande. De hårda kraven jag ställde på mig själv ledde till ätstörningar, hög stressnivå och total utmattning. Den här boken är min personliga resa om hur jag kom vidare i mitt liv efter många år av självdestruktiva beteenden och handlingar. Caroline Albo
Make Your Own Rules Cookbook
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 36
219,00
Make Your Own Rules Cookbook Nyhet!
Olive, Again
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 36
209,00
Olive, Again Nyhet!
Vegansk husmanskost : Vardagsrätter - Klassiker - Högtidsmat
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 36
289,00
Vegansk husmanskost : Vardagsrätter - Klassiker - Högtidsmat Nyhet!

Det finns många positiva saker med att äta växtbaserad mat: det är bra för djuren, naturen och för oss människor. Men steget från att äta maten vi är uppvuxna med till att börja äta mer vegetariskt eller veganskt kanske känns långt. Måste jag sluta äta köttbullar på julafton eller avstå sillen till färskpotatisen på midsommarafton? Nej! I ”Vegansk husmanskost” visar Gustav Johansson hur vi kan

The Testaments
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 37
249,00
The Testaments Nyhet!
In this brilliant sequel to The Handmaid?s Tale, Booker-Prize winning and international bestselling author Margaret Atwood answers the question that has tantalized readers for decades: What happens to Offred? When the van door slammed on Offred?s future at the end of The Handmaid?s Tale, readers had no way of telling what lay ahead for her?freedom, prison or death. With The Testaments, the wait i
Vampyrist – en bok om riktiga vampyrer
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 37
89,00
Vampyrist – en bok om riktiga vampyrer Nyhet!
Vampyrism är en av vår tids växande subkulturer. Men vad innebär det egentligen att vara vampyrist? I boken utmanas den traditionella synen på vad en vampyr är. Författaren tar med läsaren genom en dold värld som endast ett fåtal har tillträde till. Där får vi träffa helt vanliga människor som gjort vampyrism till sin livsstil. Men under ytan döljer sig också sjukdomar, sekter och mord.
Sensitiva barn: det högkänsliga barnet från nyfödd till tonåring
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 39
249,00
Sensitiva barn: det högkänsliga barnet från nyfödd till tonåring Nyhet!
Den här boken innehåller flera berättelser om högkänsliga barn och tonåringar, baserade på samtal med barnens föräldrar. Precis som i författarnas tidigare bok "Född sensitiv" ges många praktiska och kloka råd för vardagen. Boken innehåller också samtal med människor som arbetar med barn, samt med fackpersoner och forskare.
Svenska kvinnor historien glömde
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 39
139,00
Svenska kvinnor historien glömde Nyhet!
Har du hört talas om Maria Christina Bruhn, som utvecklade artilleriteknik i 1770-talets Stockholm? Eller piloten, rallyföraren och upptäcksresanden Eva Dickson från det tidiga 1900-talet, eller Emerentia Pauli som 1612 ledde försvaret mot en dansk här? Svenska kvinnor historien glömde presenterar åtta svenska historiska kvinnor som alltför få hört talas om.
Pilgrimsvandringar till Santiago de Compostela
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 40
239,00
Pilgrimsvandringar till Santiago de Compostela Nyhet!
Pilgrimsvandringar till Santiago de Compostela är en unik kombination av reseguide, bilder och atlas - och beskriver de mest populära caminorrutterna i Spanien: Camino Francés och Camino Aragonés. Boken är tydligt organiserad av etapper och presenterar de vackraste platserna och sevärdheterna med informativ text och fantastiska bilder.
365 goda anledningar att äta tillsammans året runt
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 42
389,00
365 goda anledningar att äta tillsammans året runt Nyhet!
365 goda anledningar att äta tillsammans året runt. En köksalmanacka med enkla recept för varje dag, året runt. Boken ger inspiration till mängder av varierade och snabblagade rätter, och är späckad med kökstips som kommer att göra dina måltider till en succé. Förrätter, huvudrätter, sallader, soppor, desserter m.m. alla anpassade efter säsongens råvaror.
Untitled #26
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 42
229,00
Untitled #26 Nyhet!
The suspense never rests in John Grisham's pulse-pounding new legal thriller. The latest novel from the New York Times #1 bestselling author moves at breakneck speed, delivering some of his most inventive twists and turns yet.
Konfucius samtal
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 48
299,00
Konfucius samtal Nyhet!
Konfucius samtal betraktas som det mest inflytelserika verket i Kinas historia. Trots att Konfucius levde för 2 500 år sedan är han än idag flitigt citerad och hans lära både brukas och missbrukas. Torbjörn Lodén, en av Sveriges främsta sinologer, har varsamt översatt Konfucius visdomsord och leder läsaren in i hans värld.
Sarmatiska havet. Spår och spådomar
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 48
279,00
Sarmatiska havet. Spår och spådomar Nyhet!
Sarmatiska havet är resultatet av sexton års spaning efter fakta och myter kring vår skandinaviska identitet. Det är ett verk som visar släktskap med såväl Walter Benjamins Passagearbetet som med Jorge Luis Borges metafiktioner om biblioteket och världen.
Chuang Tsu: Inner Chapters
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1
179,00
Chuang Tsu: Inner Chapters Nyhet!
This is an updated version of the translation of Chuang Tsu: Inner Chapters that was originally published in 1974. Like the original Chinese, this version uses gender-neutral language wherever possible. This edition includes an introduction by Tai Ji master Chungliang Al Huang, who has been highly successful in bringing to the West the wisdom of the East.
Irritable Bowel Syndrome
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 3 2020
159,00
Irritable Bowel Syndrome Nyhet!
This book provides the definitive review of this disease, its likely causes, the limitations of conventional therapies and the alternatives that may work. It provides a complete route-map of the dietary and lifestyle changes that others have found to work - and which may help you too. Series info: …
How to Become a Vegan
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 2 2020
199,00
How to Become a Vegan Nyhet!
The MindBody Self
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 12 2020
199,00
The MindBody Self Nyhet!
Reality, Spirituality and Modern Man
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19 2020
199,00
Reality, Spirituality and Modern Man Nyhet!
This is the seventh book in a progressive series based on the revelations of consciousness research. It describes in detail how to discern not only truth from falsehood but also the illusion of appearance from the actual core of reality.
Truth vs. Falsehood
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19 2024
199,00
Truth vs. Falsehood Nyhet!
Reveals a breakthrough in documenting a new era of human knowledge. Only in the last decade has a science of Truth emerged that, for the first time in human history, enables the discernment of truth from falsehood.
10 Messages Your Angels Want You to Know
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2030
199,00
10 Messages Your Angels Want You to Know Nyhet!
Angel Astrology 101: Discover the Angels Connected with Your Birth Chart
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2030
199,00
Angel Astrology 101: Discover the Angels Connected with Your Birth Chart Nyhet!
Learn about the archangels who work with your birth chart in Doreen Virtue s Angel Astrology 101. Co-authored by the widely published astrologist and Angel Therapist Yasmin Boland, this is the first book to combine angelology and astrology.
Bright Line Eating
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2030
199,00
Bright Line Eating Nyhet!
Discovery of the Presence of God
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2030
219,00
Discovery of the Presence of God Nyhet!
Discovery of the Presence of God finalizes and further clarifies the true nature and core of the condition termed 'Enlightenment'. It is primarily an instruction manual for the serious spiritual devotee, and reveals information only known by those who have transcended the ego to reach Divine Realization.
Energy Psychology Journal, 5:2
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2030
519,00
Energy Psychology Journal, 5:2 Nyhet!
Beyond Ergonomics
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
229,00
Beyond Ergonomics Nyhet!
Burn the Fat, Feed the Muscle
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
189,00
Burn the Fat, Feed the Muscle Nyhet!
Exercises for Insomnia
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
179,00
Exercises for Insomnia Nyhet!
Only Pack What You Can Carry
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
179,00
Only Pack What You Can Carry Nyhet!
The Diet Fix
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
189,00
The Diet Fix Nyhet!
The Master Your Metabolism Cookbook
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
179,00
The Master Your Metabolism Cookbook Nyhet!
A Blessing in Disguise
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 52 2050
279,00
A Blessing in Disguise Nyhet!

Evenemang:

Susanne Ankarkrans Universell kommunikatör™ , Reconnective Healing® och The Reconnection® Måndagar på Vattumannen

- få kärleksfulla uppmuntrande svar från universum. Susanne arbetar som en ren kanal som förmedlar information, vägledning och svar från Universum, guider, änglar och andra ljusvarelser Är du nyfiken på vad 2019 har i sitt sköte? Hur ser min ekonomiska framtid ut – jobb & pengar? Lever jag i rätt relation/ när hittar jag den rätte? Vad kan jag göra för min hälsa? Under en Medial Vägledningssession kommer du att få hjälpande, stärkande och kärleksfulla budskap från universum. En Universell kommunikatör jobbar inte med att ta kontakt med tex anhöriga utan verkar som en kanal för information från guider, änglar och andra ljusvarelser. Först tar jag emot information utan att du berättar något så att de får förmedla sig först, sen är de fritt fram för dig att ställa frågor. Det kan vara bra att förbereda dina frågor i förväg. Susanne är certifierad för att på ett professionellt sätt kunna hjälpa sina klienter på bästa sätta att få bra kontakt och vägledning och klara budskap. Reconnective Healing® Reconnective Healing är ett nytt mer omfattande sätt att nå balans, healande och utveckling. Healingen verkar inte bara fysiskt, psykiskt eller känslomässigt utan med hela dig! Många klienter beskriver hur det blivit av med psykiska, mentala och/eller fysiska smärtor och besvär, hur livet blivit lättare och roligare, relationer förbättrats, rädslor och ångest försvunnit. Det forskas grundligt kring Reconnective Healing och denna återkoppling får starkt stöd av de senaste teorierna på de nukleära och kvantfysiska områdena. Reconnective Healing är mer än vi normalt förknippar med healing vi arbetar inte bara med energi utan också med ett mer omfattande fält av ljus och information. Klicka på bilden för bokning och mer information. Varmt välkommen.

Plats:
Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Mån 17 jun kl 11.00-18.00
Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Mån 24 jun kl 11.00-18.00
Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Mån 01 jul kl 11.00-18.00
Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Mån 08 jul kl 11.00-18.00
Plats: Vattumannen, Fleminggatan 35

Inträde: 900 kr

Plushealing - Medial vägledning - Tarot- Astrologi - Coaching -Fristående Plushealinginitiering

Charliee arbetar med att sprida kunskap om Maria Magdalena energin, den sanna sexualiteten och den heliga graalen. Hon hjälper dig att aktivera Maria Magdalena energin inom dig själv och återkoppla dig till Moder Jord. Charliee ger dig budskap från sin healingkanal som kan hjälpa dig framåt på din livsväg. Hon ger Plushealing och kan hjälpa dig att återknyta kontakten med ditt inre barn och med de känslor som ligger i vägen för att du skall bli hel som människa. Hon använder sig av Tarotkort som ett redskap för att öppna upp för intuitionen, leken och kreativiteten. Plushealing är en healingmetod som tar dig djupt ned i ditt undermedvetna och söker kontakt med de blockeringar och undertryckta känslor som ligger i vägen för att du skall kunna förverkliga dina drömmar på jorden. Boka din tid via plushealing@hotmail.com eller telefon 070-772 88 08, även drop in i mån av lediga tider.

Plats:
Tidsbokning via plushealing@hotmail.com tel 070-772 88 08 /30 min 500 kr / 60 min 900 kr
Ons 19 jun kl 11.00-18.00
Plats: Vattumannen, Fleminggatan 35
Tidsbokning via plushealing@hotmail.com tel 070-772 88 08 / 30 min 500 kr / 60 min 900 kr
Ons 26 jun kl 11.00-18.00
Plats: Vattumannen, Fleminggatan 35
Tidsbokning via plushealing@hotmail.com tel 070-772 88 08 /30 min 500 kr / 60 min 900 kr
Ons 03 jul kl 11.00-18.00
Plats: Vattumannen, Fleminggatan 35

Inträde: 500 kr

Fler evenemang...

Evenemang

Meditationskudde: rund mandala (blå, grön och vit)
Meditationskudde: rund mandala (blå, grön och vit)
En rund och fast meditationskudde i bomull med kapokfyllning som anpassar sig och ger bra stöd för kroppen. Kudden kan enkelt justeras genom att minska mängden kapok.
Tillf slut
499,00
Meditationskudde: rund (grön)
Meditationskudde: rund (grön)
En rund och fast meditationskudde i bomull med kapokfyllning som anpassar sig och ger bra stöd för kroppen. Kudden kan enkelt justeras genom att minska mängden kapok.
<100 i lager
499,00
Pendel: snurra med r&#228;nder (m&#228;ssing)
Pendel: snurra med ränder (mässing)
Pendeln används traditionellt för att söka svar på frågor. Man kan se den som en förlängning av det undermedvetna, ett verktyg för att locka fram svar som man omedvetet bär inom sig.
<100 i lager
169,00
Pendel: rund kon (m&#228;ssing)
Pendel: rund kon (mässing)
Pendeln används traditionellt för att söka svar på frågor. Man kan se den som en förlängning av det undermedvetna, ett verktyg för att locka fram svar som man omedvetet bär inom sig.
<100 i lager
109,00
Meditationspall (konkav)
Meditationspall (konkav)
Meditationspall i naturligt mangoträ som med sin konkave rundning och lätt lutande form ger bra stöd för ryggen under långa meditationer.
Tillf slut
429,00
Pekare: m&#228;ssing och svart loquat
Pekare: mässing och svart loquat
Två stycken pekare i mässing med handtag i svart loquat (mispelträ). Pekare har samma användningsområde som slagruta eller pendelspröt. Man kan använda dem för att få svar på frågor eller för att hitta saker. Du bestämmer innan användning vad olika utslag betyder men en vanlig tolkning är att svaret är ja när pinnarna vänds utåt eller nej när de vänds inåt.
Tillf slut
329,00
Pendelspr&#246;t: brun loquat och m&#228;ssingspets
Pendelspröt: brun loquat och mässingspets
Det här pendelspröt har handtag i brun, naturlig loquat (mispelträ) och en mässingspets i änden. Pinnen är delvis spiralformad. Man använder pendelspröt på liknande sätt som en slagruta eller en pendel, till exempel för att få svar på frågor eller leta efter saker. Det är även väldigt enkelt att använda i naturen. Du bestämmer innan vad olika utslag betyder.
Tillf slut
239,00
"Glöm inte att din uppfattning av världen speglar ditt sinnestillstånd" - Eckhart Tolle