Vattumannen på Facebook!Ekvist - e-handel och logistik

Om SSL-certifikat  

Kommande produkter hos Vattumannen!

Lager gäller postorder, ej butik!

Priset gäller postorder, ej butik!

Den mörka sidan – Begäret
Kommer snart
89,00
Den mörka sidan – Begäret Nyhet!

Den mörka sidan – Begäret, del 3, ISBN 9789198382051

 

Sedan en tid lever författaren och den tidigare forskaren Martin Nordvall ett dubbelliv. Efter att på sitt eget sätt straffat de människor som orsakat honom så mycket smärta, anser han sig nu redo att på allvar påbörja handeln med kokain. Men problemen är långtifrån över.

Den mörka sidan - Hämnaren
Kommer snart
89,00
Den mörka sidan - Hämnaren Nyhet!

Den mörka sidan – Hämnaren, del 5, ISBN 9789198382075  

 

Kort tid efter att Ralf Kraus ställts inför rätta för flera mord, slår sig den excentriske pianisten Kristian Haskil ner i Strömstad.  Det dröjer inte länge förrän han kontaktar Petunia Bengtsson, en ung begåvad musiker med Aspergers syndrom, för att hjälpa henne komma över rädslan för att spela inför publik.

Den mörka sidan - Psykopaten
Kommer snart
89,00
Den mörka sidan - Psykopaten Nyhet!

Den mörka sidan – Psykopaten, del 4, ISBN 9789198382068

 

När Ralf Kraus föddes var hans förutsättningar bästa tänkbara. Som barn gav hans föräldrar honom kärlek, omtanke och god uppfostran.

     I vuxen ålder är hans uppträdande korrekt och han visar alltid upp en vacker fasad. Men allt är falskt. Under ytan döljer sig en äkta psykopat.

Den mörka sidan – Vedergällningen
Kommer snart
89,00
Den mörka sidan – Vedergällningen Nyhet!

Den mörka sidan – Vedergällningen, del 2, ISBN 9789198382044  

 

En familjetragedi har förändrat Martin Nordvalls liv. Istället för att ägna sig åt sitt forskningsarbete, har han istället blivit besatt av att få klarhet i vilka som ligger bakom det som hans familj blivit utsatt för.

Den mörka sidan – Tyrannen
Kommer snart
89,00
Den mörka sidan – Tyrannen Nyhet!
Den mörka sidan – Tyrannen, del 6
Sedan en tid har Martin Nordvall tagit time out från sitt arbete som forskare. Istället vill han ägna sig åt sitt författarskap samt åt ett styrelseuppdrag i en familjeägd bank. Vid sidan av sin seriösa fasad levererar han kokain till sina vänner i samhällets toppskikt både i och utanför Sverige.
Illuminatorden : det hemliga sällskapet som tog över världen
Kommer snart
289,00
Illuminatorden : det hemliga sällskapet som tog över världen Nyhet!
Hemliga planer. Dolda förbindelser. Fördärvlig makt. Intima initieringar. Internationella banker och omfattande marknadsmanipulationer. Författaren Jim Marrs, som legat på New York Times bästsäljarlista, utforskar historien om Illuminatorden och avslöjar de effekter, det inflytande och den makt som den har haft och fortfarande har över världens regeringar.
Författaren Topelius – med historien mot strömmen
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 18
269,00
Författaren Topelius – med historien mot strömmen Nyhet!
Topelius 200-årsjubileum har givit forskare och författare i Finland och Sverige anledning att se författarskapet i ny belysning. I arton artiklar presenteras romanförfattaren, folkbildaren, historikern, akademikern, dramatikern och sagoberättaren. Ges ut i samarbete med Svenska litteratursällskapet i Finland.
Eld rök grönt
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 18
279,00
Eld rök grönt Nyhet!

Lär dig laga grönsaker på elden. Låt maten svärtas ordentligt och njut av de djupa smakerna. Löken blir rejält söt, auberginen får rökig touch och jordärtskockan utvecklar härligt rostade toner. Att laga vegetariskt över eld är så mycket mer än att lägga grönsaker en stund på grillen. Rotfrukter kan till exempel stoppas direkt i glödande kol, du kan grilla chilipeppar i ett vanligt durkslag ell

Utmattningssyndrom: förstå och lindra kroppens reaktioner
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 18
289,00
Utmattningssyndrom: förstå och lindra kroppens reaktioner Nyhet!
Ett utmattningssyndrom påverkar hela kroppen och den som drabbas upplever många olika symtom. Det kan vara svårt att förstå att lockkänsla i örat, muskelryckningar, domningar eller dimsyn kan ha en naturlig förklaring kopplat till stress. Emma Holmgren, som själv varit drabbad, och läkare Sofia Göthe guidar dig genom den utmattade kroppen – från topp till tå.
Därför funkar meditation : Hur buddhismen kan hjälpa dig till ett sannare liv
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 18
289,00
Därför funkar meditation : Hur buddhismen kan hjälpa dig till ett sannare liv Nyhet!
I hjärtat av buddhismen hittas ett tydligt påstående: Anledningen till att människan lider är att hon inte ser världen klart. Vår hjärna, med fokus på överlevnad, signalerar gärna fara även för det som inte hotar oss, vilket riggar våra sinnen för oro, depression och girighet. Så vad kan vi då göra för att leva lyckligare? Jo, buddhismen levererar också ett svar, en tydlig väg framåt: genom medit
Hur låter bokstaven? : aktivitetsbok med klistermärken
Släpps den 2019-05-03
99,00
Hur låter bokstaven? : aktivitetsbok med klistermärken Nyhet!

Den här boken är fylld med uppgifter som hjälper ditt barn att lära sig känna igen och använda våra vanligaste bokstavsljud, och att läsa och stava enklare ord.

Övningarna stärker barnets kunskap om hur bokstäverna hänger ihop med språkljuden och stimulerar tidig lästräning på ett lustfyllt, kreativt och pedagogiskt sätt.

Du är en kosmisk budbärare
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19
269,00
Du är en kosmisk budbärare Nyhet!

Du är en kosmisk budbärare!

Har du en längtan efter att veta mer om din livsväg och syftet med ditt liv här på jorden? Tänk om du kunde få kännedom om din själs ursprung – var du kommer ifrån, vem du är och varför du är här?

Den andliga läraren och kosmiska vägledaren Elisabeth Peru har skrivit denna bok till de sökande själarna: ...

Vegohajk: Vegetarisk mat för stormkök och lägereld
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19
299,00
Vegohajk: Vegetarisk mat för stormkök och lägereld Nyhet!
Vegohajk är den första kokboken med helt vegetarisk friluftsmat för stormkök och lägereld. Fokus ligger på torkad mat som är lätt att bära och håller länge. Perfekt för fjällvandringen, paddlingen eller skidturen, oavsett om du är nybörjare eller friluftsveteran. De 65 recepten omfattar allt från snabblagade soppor till lyxiga middagar som imponerar på tältkamraterna.
Etisk kod för chefer
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 21
179,00
Etisk kod för chefer Nyhet!
Erica Falkenström belyser hur chefer genom ledarskap och organisering kan bidra till en etiskt målmedveten och handlingskraftig organisationskultur. Här finns definitioner av centrala begrepp, metoder och exempel som kan användas för diskussion och reflektion. Boken ger användbara redskap och erbjuder ett värdefullt stöd i chefens vardag.
Familjehacks
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 21
269,00
Familjehacks Nyhet!
Vill du gå din egen väg i ditt föräldraskap men längtar efter att få välja och vraka bland inspirerande hacks? Då är det här boken för dig! Med lekfulla lösningar och handfasta tips hjälper författaren dig att navigera genom den snåriga småbarnsdjungeln. Familjehacks peppar och lyfter fram det roliga med att ha barn, samtidigt som den utmanar vardagstjatet.
Håll balansen och må bra : mindfulness för barn och unga
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 22
169,00
Håll balansen och må bra : mindfulness för barn och unga Nyhet!

"Håll balansen" och må bra introducerar mindfulness för barn och unga på ett enkelt sätt, med vägledning för hur utmaningar kring stress, sömn, koncentration, känslor, relationer m.m. kan hanteras. Bokens målgrupp är barn och unga i skolåldern (ca 10-15 år). Tanken är att boken ska introduceras av en förälder eller lärare, men att barnet/den unge sedan själv använder den och dess övningar.

Rider-Waite svensk tarot (standard)
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 22
259,00
Rider-Waite svensk tarot (standard) Nyhet!
Rider-Waite svensk tarot (medium) Denna svenska tarotlek är baserad på den mest populära tarotleken genom tiderna, Rider Waite-leken från 1909 som bildat skola för de allra flesta lekar som skapats sedan dess. Här är den svåråtkomliga symbolvärlden förtydligad för att göra leken mer användbar. 78 kort. 12 x 7 cm
Att lära sig dö i antropocen
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 23
229,00
Att lära sig dö i antropocen Nyhet!
Vi är körda. Haven stiger, temperaturen ökar och extrema väder äventyrar såväl den globala infrastrukturen som skördar och tillgången till vatten. Klimatförändringar orsakade av människor hotar inte bara den politiska och ekonomiska stabiliteten utan själva civilisationen. Den kaotiska tidsålder vi nu lever i, antropocen, kräver en radikalt ny vision för mänskligheten.
Utsatthet och ansvar – Flickan med svavelstickorna i vår tid
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 24
249,00
Utsatthet och ansvar – Flickan med svavelstickorna i vår tid Nyhet!
HC Andersens saga ”Den lilla flickan med svavelstickorna” handlar om frågor som mänsklig utsatthet, livets slutskede, etik och moral, lidande och hopp. Den berör barns rättigheter, klassklyftor och bristen på jämlikhet. Sagan ger upphov till forskares perspektiv på hur det är att vara människa i dagens välfärdssamhälle och hur ansvaret för människor i ogynnsamma levnadsomständigheter ter sig i.
Månologi : lär dig använda månens magi
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 24
79,00
Månologi : lär dig använda månens magi Nyhet!
Visste du att månen påverkar vår hälsa, vårt humör, våra relationer och vårt arbete? Genom att förstå de olika faserna i månens cykel kan vi använda de till vår fördel i livet. Yasmin Boland har fört in månens magi i sitt liv under tjugo år och vet att det fungerar. I boken Månologi avslöjar hon sin kunskap och bistår med sina bästa tips för att leva i fas med månen.
Ditt Magiska Jag - 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande.
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 26
319,00
Ditt Magiska Jag - 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande. Nyhet!
Att vara magisk är att leva livet fullt ut. Det är att åter vända blicken inåt, till den svindlande känslan av oändliga möjlig- heter och äventyr. Det är att bredda synfältet och ersätta räds- lan med nyfikenhet och häpnad. Att vara magisk är att våga stanna inom sig själv även när det känns skrämmande.
Boken om kristaller: allt du behöver veta om kristallernas kraft
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 28
149,00
Boken om kristaller: allt du behöver veta om kristallernas kraft Nyhet!
Boken är utformad som en uppslagsbok, vilket gör att du lätt hittar den kristall du är intresserad av eller identifiera en du inte känner till.
Modern magi
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 29
159,00
Modern magi Nyhet!
I Modern magi får du lära dig om kristaller, månens cykler, oljor och örter. Boken fungerar som en andlig/kosmisk hjälpreda. När du är lycklig på insidan så lyser utsidan och denna bok hjälper dig på vägen.
Jag målar som en gud – Ellen Thesleffs liv och konst
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 30
349,00
Jag målar som en gud – Ellen Thesleffs liv och konst Nyhet!
Ellen Thesleff (1869–1954) var en av Finlands första expressionister och hör till Nordens mest framstående målare. Hon var visionär, banbrytare och kosmopolit. Genom hennes brevväxling får vi inblick i hennes fascinerande historia. Illustrerad med hennes verk och med fotografier. Utges i samarbete med Svenska litteratursällskapet i Finland.
Yoga
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 31
159,00
Yoga Nyhet!

Yoga är bra för hela människan – både för kroppen och sinnet. Yoga ger överskottsenergi samt fysisk och psykisk styrka genom ställningar, andning, mindfulness och avslappning. Med den här boken kan du göra yoga var som helst, när som helst. Alla ställningar och övningar beskrivs utförligt steg för steg, tillsammans med tydliga foton.

Gröna juicer och smoothies
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 31
189,00
Gröna juicer och smoothies Nyhet!
Gröna juicer och smoothies är flytande hälsa, smak och välbefinnande. Boken visar hur du boostar dina juicer och smoothies med supermat, proteiner, fibrer och mycket annat. Bokens juicer och smoothies är supernyttiga och går snabbt att tillreda. Katrine van Wyk är certifierad holistisk hälsocoach och näringskonsult, och har utvecklat recept till juicebarer i flera länder.
Siris sjöjungfru
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 34
139,00
Siris sjöjungfru Nyhet!

Siris storebror Robbie säger att det är jättelätt att lära sig simma - man behöver bara intala sig att man är en sjöjungfru! Men det hjälper inte Siri. Hon är ju inte ens säker på om sjöjungfrur finns på riktigt ...

En varm berättelse skriven av den mångfaldigt prisbelönade Michael Morpurgo, och rikt illustrerad i färg. Ingår i Läskråkan, en serie börja läsa-böcker från 6 år.

Vego i världsklass : Hållbar mat för en aktiv livsstil
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 34
339,00
Vego i världsklass : Hållbar mat för en aktiv livsstil Nyhet!
Vego, mätt och stark. Känns det som en omöjlig kombination? Det är det inte! Vego i världsklass utmanar fördomar och myter om vegetarisk mat och visar att vego är så mycket mer än bara sallader. Här får du veta varför ett grönt proteinskifte är så viktigt, vilka näringsmässiga utmaningar du ställs inför och hur du på ett konkret sätt kan komma runt dem. 120 närings- och klimatberäknade veganska o
Turba. En nittiotalsroman från framtiden
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 35
329,00
Turba. En nittiotalsroman från framtiden Nyhet!
Make Your Own Rules Cookbook
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 36
209,00
Make Your Own Rules Cookbook Nyhet!
Vegansk husmanskost : Vardagsrätter - Klassiker - Högtidsmat
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 36
289,00
Vegansk husmanskost : Vardagsrätter - Klassiker - Högtidsmat Nyhet!

Det finns många positiva saker med att äta växtbaserad mat: det är bra för djuren, naturen och för oss människor. Men steget från att äta maten vi är uppvuxna med till att börja äta mer vegetariskt eller veganskt kanske känns långt. Måste jag sluta äta köttbullar på julafton eller avstå sillen till färskpotatisen på midsommarafton? Nej! I ”Vegansk husmanskost” visar Gustav Johansson hur vi kan

Vampyrist – en bok om riktiga vampyrer
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 37
89,00
Vampyrist – en bok om riktiga vampyrer Nyhet!
Vampyrism är en av vår tids växande subkulturer. Men vad innebär det egentligen att vara vampyrist? I boken utmanas den traditionella synen på vad en vampyr är. Författaren tar med läsaren genom en dold värld som endast ett fåtal har tillträde till. Där får vi träffa helt vanliga människor som gjort vampyrism till sin livsstil. Men under ytan döljer sig också sjukdomar, sekter och mord.
Min ljusa stad – Sally Salminen, livet och litteraturen
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 38
319,00
Min ljusa stad – Sally Salminen, livet och litteraturen Nyhet!
Sally Salminen föddes som småbrukardotter i den åländska skärgården 1906. År 1930 emigrerade hon till depressionens USA för att arbeta som hembiträde. Under sin knappa fritid skrev hon romanen Katrina och vann första pris i Nordisk Romanpristävlan hösten 1936. Romanen väckte sensationellt uppseende, också i Amerika. Hon var en hyllad författare när hon återvände till Norden.
Historiens vita fläckar – Om rasismens rötter i Sverige
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 39
309,00
Historiens vita fläckar – Om rasismens rötter i Sverige Nyhet!
Sveriges historia har vita fläckar. Efter andra världskriget stod konsekvenserna av rastänkande plågsamt klara. Sverige hade varit rasbiologins pionjärland samt en kugge i den transatlantiska slavhandeln och det koloniala projektet. ”Vetenskap”, folkbildning och skolpropaganda trummade in budskapen om den vita rasens överlägsenhet, glorifierade den svenska självbilden och spred lögner om ”vilden”.
Hildur Hult – Konstnärslöfte i allkonstens tid
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 39
329,00
Hildur Hult – Konstnärslöfte i allkonstens tid Nyhet!
Hildur Hult (1872–1904) föddes i Helsingfors, men när hon var i sexårsåldern flyttade familjen till Sverige. Hon var rikt begåvad och trots att hennes liv avbröts tidigt hann hon få flera prestigefyllda uppdrag och som ung kvinnlig konstnär sätta avtryck i en värld dominerad av män. I hennes konstnärskap är konst och liv intimt sammanflätade på ett för tiden typiskt sätt.
Malina
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 40
329,00
Malina Nyhet!
Pilgrimsvandringar till Compostela de Santiago
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 40
239,00
Pilgrimsvandringar till Compostela de Santiago Nyhet!
Pilgrimsfärd på Caminoen är en unik kombination av reseguide, bilder och atlas - och beskriver de mest populära caminorrutterna i Spanien: Camino Francés och Camino Aragonés. Boken är tydligt organiserad av etapper och presenterar de vackraste platserna och sevärdheterna med informativ text och fantastiska bilder.
365 bra anledningar att sitta tillsammans och äta
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 42
389,00
365 bra anledningar att sitta tillsammans och äta Nyhet!
God mat året runt. En köksalmanacka med enkla recept för varje dag, året runt. Boken ger inspiration till mängder av varierade och snabblagade rätter, och är späckad med kökstips som kommer att göra dina måltider till en succé. Förrätter, huvudrätter, sallader, soppor, desserter m.m. alla anpassade efter säsongens råvaror.
En okänd man
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 44
299,00
En okänd man Nyhet!
A Blessing in Disguise
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 45
259,00
A Blessing in Disguise Nyhet!
Per Olof Hallman – stadsplanekonstens förnyare
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 45
329,00
Per Olof Hallman – stadsplanekonstens förnyare Nyhet!
PO Hallman (1869–1941) var arkitekt, stadsplanerare och Stockholms första stadsplanedirektör. Han tillhörde de ivrigaste representanterna för en konstnärlig stadsbyggnadskonst med ambitionen att tillgodose människors behov av ljus, luft och skönhet. De nya trädgårdsstäderna kännetecknades av hus som var väl inpassade i terrängen, av mjukt formade gatunät, låga byggnader och grönskande innergårdar.
Konfucius samtal
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 48
299,00
Konfucius samtal Nyhet!
Konfucius samtal betraktas som det mest inflytelserika verket i Kinas historia. Trots att Konfucius levde för 2 500 år sedan är han än idag flitigt citerad och hans lära både brukas och missbrukas. Torbjörn Lodén, en av Sveriges främsta sinologer, har varsamt översatt Konfucius visdomsord och leder läsaren in i hans värld.
Chuang Tsu: Inner Chapters
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1
169,00
Chuang Tsu: Inner Chapters Nyhet!
This is an updated version of the translation of Chuang Tsu: Inner Chapters that was originally published in 1974. Like the original Chinese, this version uses gender-neutral language wherever possible. This edition includes an introduction by Tai Ji master Chungliang Al Huang, who has been highly successful in bringing to the West the wisdom of the East.
Irritable Bowel Syndrome
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 3 2020
159,00
Irritable Bowel Syndrome Nyhet!
This book provides the definitive review of this disease, its likely causes, the limitations of conventional therapies and the alternatives that may work. It provides a complete route-map of the dietary and lifestyle changes that others have found to work - and which may help you too. Series info: …
How to Become a Vegan
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 2 2020
199,00
How to Become a Vegan Nyhet!
The MindBody Self
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 12 2020
199,00
The MindBody Self Nyhet!
Reality, Spirituality and Modern Man
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19 2020
199,00
Reality, Spirituality and Modern Man Nyhet!
This is the seventh book in a progressive series based on the revelations of consciousness research. It describes in detail how to discern not only truth from falsehood but also the illusion of appearance from the actual core of reality.
Truth vs. Falsehood
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19 2024
199,00
Truth vs. Falsehood Nyhet!
Reveals a breakthrough in documenting a new era of human knowledge. Only in the last decade has a science of Truth emerged that, for the first time in human history, enables the discernment of truth from falsehood.
10 Messages Your Angels Want You to Know
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 26
199,00
10 Messages Your Angels Want You to Know Nyhet!
Angel Astrology 101: Discover the Angels Connected with Your Birth Chart
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2030
199,00
Angel Astrology 101: Discover the Angels Connected with Your Birth Chart Nyhet!
Learn about the archangels who work with your birth chart in Doreen Virtue s Angel Astrology 101. Co-authored by the widely published astrologist and Angel Therapist Yasmin Boland, this is the first book to combine angelology and astrology.
Bright Line Eating
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2030
199,00
Bright Line Eating Nyhet!
Discovery of the Presence of God
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2030
209,00
Discovery of the Presence of God Nyhet!
Discovery of the Presence of God finalizes and further clarifies the true nature and core of the condition termed 'Enlightenment'. It is primarily an instruction manual for the serious spiritual devotee, and reveals information only known by those who have transcended the ego to reach Divine Realization.
Energy Psychology Journal, 5:2
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2030
499,00
Energy Psychology Journal, 5:2 Nyhet!
Beyond Ergonomics
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
229,00
Beyond Ergonomics Nyhet!
Burn the Fat, Feed the Muscle
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
189,00
Burn the Fat, Feed the Muscle Nyhet!
Exercises for Insomnia
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
179,00
Exercises for Insomnia Nyhet!
Only Pack What You Can Carry
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
179,00
Only Pack What You Can Carry Nyhet!
The Diet Fix
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
189,00
The Diet Fix Nyhet!
The Master Your Metabolism Cookbook
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
179,00
The Master Your Metabolism Cookbook Nyhet!

Evenemang:

Astrologiska konsultationer på lördagar

Kerstin Kerstin Bylund-Paulsson erbjuder astrologiska konsultationer på Vattumannen. Kerstin ställer ditt horoskop och berättar hur du utvecklas under det kommande året. Med horoskopet ser du tydligare hur din väg igenom livet gestaltar sig. Tolkningen ger dig verktyg för att arbeta med och förstå de teman som råder just nu, för dig! Kerstin ställer även års- och relationshoroskop. Kerstin Bylund-Paulsson är en erfaren astrolog sedan 25 år tillbaka samt författare till boken Astrologiska profiler- en guide till horoskoptolkning och Synastri och komposit- relationsanalys med horoskopet som redskap. För tidsbokning ring Vattumannen 08-109615, eller mejla bokhandeln@vattumannen.se Vi behöver ditt namn, födelsedatum, plats och tid.

30 min 500 kr / 60 min 900 kr
Lör 27 apr kl 11.00-16.00
Plats: Vattumannen, Fleminggatan 35

Inträde: 500 kr

Möt Ulf Winroth

Ulf Winroth arbetar som healer, beteendevetare, UX-konsult, författare och utbildare. En del kallar honom också trollkarl. Inom den andliga sfären har han specialiserat sig inom andlig kirurgi och att bemöta och hantera olika typer av skadliga energier. Utöver detta håller han kurser inom tekniker för mental träning och inom healing och mediumskap. Han bor på landet utanför Örsundsbro med sin fästmö, tre av sina barn, ett bonusbarn och två hästar. I sin nya bok ”Att bemästra skadliga energier – En introduktion” beskriver han från grunden sina arbetssätt och sina erfarenheter inom detta område. I sin föreläsning kommer han prata utifrån sin bok om skadliga energier och hur man kan hantera dem. Ämnen han kommer prata om är: · Varför ”Skadliga energier”? · Vilka olika typer av skadliga energier finns det? · Vem blir utsatt för dem och hur kan man förstärka sina försvar? · Vad krävs för att arbeta med denna typ av energier? Utöver detta kommer han ge exempel från olika klientfall. En av hans klienter säger så här om honom: ”Ulfs healing gör fantastiska underverk med mig! Min hälsa på alla plan, fysiskt, mentalt och själsligt har förbättrats och håller på att ”läka ut” med Ulfs healing…Ulf har förmågan att intuitivt nå djupt in i mig och att få mig och min kropp att släppa taget om dolda känslor och sår som ligger till grund för mina fysiska symptom. Jag uppskattar och värdesätter enormt Ulfs mjuka, lugna, empatiska och ödmjuka bemötande som får mig att känna mig accepterad som jag är just nu i denna stund. Jag tycker mycket om den humor som uppstår med Ulf under behandlingarna. Inget är fel eller tabu. Jag rekommenderar Ulf varmt och innerligt. Ulf är en Mr. Magic som det är omöjligt att inte tycka mycket om.” - Elisabeth

Lör 27 apr kl 13.00-15.00
Plats: Vattumannen

Inträde: 100 kr

Susanne Ankarkrans Universell kommunikatör™ , Reconnective Healing® och The Reconnection® Måndagar på Vattumannen

- få kärleksfulla uppmuntrande svar från universum. Susanne arbetar som en ren kanal som förmedlar information, vägledning och svar från Universum, guider, änglar och andra ljusvarelser Är du nyfiken på vad 2019 har i sitt sköte? Hur ser min ekonomiska framtid ut – jobb & pengar? Lever jag i rätt relation/ när hittar jag den rätte? Vad kan jag göra för min hälsa? Under en Medial Vägledningssession kommer du att få hjälpande, stärkande och kärleksfulla budskap från universum. En Universell kommunikatör jobbar inte med att ta kontakt med tex anhöriga utan verkar som en kanal för information från guider, änglar och andra ljusvarelser. Först tar jag emot information utan att du berättar något så att de får förmedla sig först, sen är de fritt fram för dig att ställa frågor. Det kan vara bra att förbereda dina frågor i förväg. Susanne är certifierad för att på ett professionellt sätt kunna hjälpa sina klienter på bästa sätta att få bra kontakt och vägledning och klara budskap. Reconnective Healing® Reconnective Healing är ett nytt mer omfattande sätt att nå balans, healande och utveckling. Healingen verkar inte bara fysiskt, psykiskt eller känslomässigt utan med hela dig! Många klienter beskriver hur det blivit av med psykiska, mentala och/eller fysiska smärtor och besvär, hur livet blivit lättare och roligare, relationer förbättrats, rädslor och ångest försvunnit. Det forskas grundligt kring Reconnective Healing och denna återkoppling får starkt stöd av de senaste teorierna på de nukleära och kvantfysiska områdena. Reconnective Healing är mer än vi normalt förknippar med healing vi arbetar inte bara med energi utan också med ett mer omfattande fält av ljus och information. Klicka på bilden för bokning och mer information. Varmt välkommen.

Plats:
Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Mån 29 apr kl 11.00-18.00
Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Mån 06 maj kl 11.00-18.00
Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Mån 13 maj kl 11.00-18.00
Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Mån 20 maj kl 11.00-18.00
Plats: Vattumannen, Fleminggatan 35

Inträde: 700 kr

Fler evenemang...

Evenemang

Meditationskudde: rund mandala (blå, grön och vit)
Meditationskudde: rund mandala (blå, grön och vit)
En rund och fast meditationskudde i bomull med kapokfyllning som anpassar sig och ger bra stöd för kroppen. Kudden kan enkelt justeras genom att minska mängden kapok.
Tillf slut
499,00
Meditationskudde: rund (grön)
Meditationskudde: rund (grön)
En rund och fast meditationskudde i bomull med kapokfyllning som anpassar sig och ger bra stöd för kroppen. Kudden kan enkelt justeras genom att minska mängden kapok.
<100 i lager
499,00
Pendel: snurra med r&#228;nder (m&#228;ssing)
Pendel: snurra med ränder (mässing)
Pendeln används traditionellt för att söka svar på frågor. Man kan se den som en förlängning av det undermedvetna, ett verktyg för att locka fram svar som man omedvetet bär inom sig.
<100 i lager
169,00
Pendel: rund kon (m&#228;ssing)
Pendel: rund kon (mässing)
Pendeln används traditionellt för att söka svar på frågor. Man kan se den som en förlängning av det undermedvetna, ett verktyg för att locka fram svar som man omedvetet bär inom sig.
<100 i lager
109,00
Meditationspall (konkav)
Meditationspall (konkav)
Meditationspall i naturligt mangoträ som med sin konkave rundning och lätt lutande form ger bra stöd för ryggen under långa meditationer.
<10 i lager
429,00
Pekare: m&#228;ssing och svart loquat
Pekare: mässing och svart loquat
Två stycken pekare i mässing med handtag i svart loquat (mispelträ). Pekare har samma användningsområde som slagruta eller pendelspröt. Man kan använda dem för att få svar på frågor eller för att hitta saker. Du bestämmer innan användning vad olika utslag betyder men en vanlig tolkning är att svaret är ja när pinnarna vänds utåt eller nej när de vänds inåt.
Tillf slut
329,00
Pendelspr&#246;t: brun loquat och m&#228;ssingspets
Pendelspröt: brun loquat och mässingspets
Det här pendelspröt har handtag i brun, naturlig loquat (mispelträ) och en mässingspets i änden. Pinnen är delvis spiralformad. Man använder pendelspröt på liknande sätt som en slagruta eller en pendel, till exempel för att få svar på frågor eller leta efter saker. Det är även väldigt enkelt att använda i naturen. Du bestämmer innan vad olika utslag betyder.
Tillf slut
239,00
"När vi övar oss att dö, lär vi oss tänka mindre med egot och mer med själen" - Ram Dass