Vattumannen på Facebook!Ekvist - e-handel och logistik

Om SSL-certifikat  

Kommande produkter hos Vattumannen!

Lager gäller postorder, ej butik!

Priset gäller postorder, ej butik!

Upptäck healern inom dig
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas inom 1-5 vardagar
269,00
Upptäck healern inom dig Nyhet!

Du kan läka dig själv. Det är dags att komma ihåg hur.

Gör dig av med negativitet och smärta med hjälp av chakran och intuition

Många känner till att det finns andliga medier som tolkar framtiden, men det är bara ett fåtal som känner till att det också finns healingmedier, som kan lära dig att bekämpa sjukdomar och krämpor på ett fridfullt och skonsamt sätt. 

Gör en sak varje dag som skrämmer dig
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas inom 1-5 vardagar
119,00
Gör en sak varje dag som skrämmer dig Nyhet!
Den här dagboken innehåller utmanande uppmaningar som kommer att hålla dig sysselsatt i ett helt år. Börja med att skriva ner vad som skrämmer dig, anta utmaningen och se hur många saker du kan stryka från listan när året är slut!
Kokbok för sköldkörteln: läkande autoimmun kost
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 47
289,00
Kokbok för sköldkörteln: läkande autoimmun kost Nyhet!
Kokbok för sköldkörteln är en komplett guide för dig som vill läka från sköldkörtelsjukdom. Den innehåller en klargörande och fördjupande faktadel om sköldkörtelsjukdom följt av enkla recept på vardagsmat, frukost, mellanmål, bröd och dryck. Dessutom finns en veckomeny så att man lätt kan komma igång och följa upplägget.
Styrketräning: den kompletta steg för steg-guiden
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 47
179,00
Styrketräning: den kompletta steg för steg-guiden Nyhet!
Fler än 125 övningar med steg för steg-illustrationer som visar hur du utför övningarna på rätt sätt.
Flexibla program som går att anpassa för både män och kvinnor oavsett tidigare träningsnivå.
Tyd dina drömmar
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 47
99,00
Tyd dina drömmar Nyhet!
Lär dig tyda dina drömmar för att förstå vad ditt undermedvetna försöker säga dig. Den här boken förklarar drömvärldens vanligaste symboler från A till Ö, men innehåller även fascinerande fakta om vår hjärna, hur vi sover och varför vi drömmer.
Soffpotatisens träningsbok
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 48
99,00
Soffpotatisens träningsbok Nyhet!
Soffpotatisens träningsbok visar hur du på ett enkelt sätt kan få in träning på schemat och hjälper dig att ta de första små stegen mot en starkare och fastare kropp.
Konfucius samtal
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 48
299,00
Konfucius samtal Nyhet!
Konfucius samtal betraktas som det mest inflytelserika verket i Kinas historia. Trots att Konfucius levde för 2 500 år sedan är han än idag flitigt citerad och hans lära både brukas och missbrukas. Torbjörn Lodén, en av Sveriges främsta sinologer, har varsamt översatt Konfucius visdomsord och leder läsaren in i hans värld.
Sarmatiska havet. Spår och spådomar
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 48
279,00
Sarmatiska havet. Spår och spådomar Nyhet!
Sarmatiska havet är resultatet av sexton års spaning efter fakta och myter kring vår skandinaviska identitet. Det är ett verk som visar släktskap med såväl Walter Benjamins Passagearbetet som med Jorge Luis Borges metafiktioner om biblioteket och världen.
Östersjöns öar
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 49
329,00
Östersjöns öar Nyhet!
Östersjön är ett medelhav som begränsas av den Skandinaviska halvön och Jylland, de danska öarna och det europeiska fastlandet. Östersjön har förbindelse med Atlanten genom Öresund samt genom Stora och Lilla Bält. Östersjön brukar delas in Egentliga Östersjön, Rigabukten, Finska viken och Bottniska viken. Östersjön är ett grunt hav med ett medeldjup av endast 60 m.
Fördel ADHD : var på skalan ligger du?
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 49
99,00
Fördel ADHD : var på skalan ligger du? Nyhet!

Känner du någon som är driven, kreativ, orädd, ifrågasättande, flexibel, envis och initiativrik? Som ofta tänker utanför boxen och verkar kunna skaka av sig nästan vilken motgång som helst? Kanske känner du igen dig själv? Förmodligen blir du lite förvånad när du hör att dessa positiva egenskaper är typiska för personer med ADHD! Vi som så länge har betraktat denna århundradets diagnos som någo

Yogateknik
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 49
179,00
Yogateknik Nyhet!
Yoga och meditation sänker blodtrycket, minskar inflammation och förebygger åldersrelaterade förändringar i hjärnan. Med texter och anatomiska illustrationer Ann Swanson hur yoga och meditation har en positiv inverkan på elva system i din kropp.
Antiinflammatorisk kost
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 50
209,00
Antiinflammatorisk kost Nyhet!
Sockerfri på 40 dagar
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 50
189,00
Sockerfri på 40 dagar Nyhet!
Öppna upp, släpp taget - finn livets sanna väsen
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 50
219,00
Öppna upp, släpp taget - finn livets sanna väsen Nyhet!
Adyashanti lär oss att upptäcka livet så som det verkligen är – vackert, odelbart och ett uttryck för det obestämbara och oändliga. En nyckel är att sluta tro på våra tankar, som skapar svårigheter och lidande, en annan att bli helt förtrolig med sig själv. När vi utgår från en inre plats av stillhet präglas vårt handlande av respekt, vishet och kärlek – mot oss själva och dem vi har omkring oss.
Bladmossor: Vitmossor – knappnålsmossor: Bryophyta: Sphagnum–Tetrodontium
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 51
1 209,00
Bladmossor: Vitmossor – knappnålsmossor: Bryophyta: Sphagnum–Tetrodontium Nyhet!
I svenska skogar och myrmarker kan man inte undgå att lägga märke till den rika mångfalden av mossor. Den här boken är en av fyra volymer om bladmossor. Här presenteras 78 arter i 11 släkten, bland annat vitmossor och björnmossor. Dessutom finns här en introduktion till hela gruppen bladmossor och bestämningsnycklar till klasser och släkten som leder vidare till artnycklar i de fyra volymerna.
En liten guide till yoga
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 51
89,00
En liten guide till yoga Nyhet!

Det finns många anledningar att utöva yoga du stärker kroppen, lugnar själen, minskar stressen och mycket mer!

Denna guide ger massor av tips som hjälper dig att komma igång. Du får förslag på olika kroppsställningar som riktar in sig på olika muskelgrupper och funktioner i kroppen.

Bli inspirerad och upptäck det allra bästa med yoga!

Food Pharmacy : kokboken
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 52
159,00
Food Pharmacy : kokboken Nyhet!

Förra årets succébok Food Pharmacy lärde oss allt om antiinflammatorisk mat, bakterier, hjältar i köket, antioxidanter och vetenskapliga studier (och så var det något om Star Wars också).
Här är kokboken som förenklar din vardag. Här vänder sig Lina och Mia till alla som vill börja jaga näring och äta mat som gör tarmfloran gott och håller inflammationen (och många sjukdomar) borta.

Ner - Snabba, säkra resultat på din vikt!
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 52
299,00
Ner - Snabba, säkra resultat på din vikt! Nyhet!

Gå ner i vikt genom att lära dig hur din kropp fungerar och hur maten samverkar med dina vanor och känslor. I ”Ner” får du praktisk vägledning, äter dig mätt på bra mat och får dessutom bekanta dig med mättnadsindex, lär dig hur motivation och vetenskapen kring viktnedgång fungerar, och även lära känna din kropp bättre. Mat har starka belönande, smärtstillande och tröstande egenskaper – och du

Olgas omstart  : mat, träning och hormoner när kroppen förändras
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 52
159,00
Olgas omstart : mat, träning och hormoner när kroppen förändras Nyhet!

Känns det som om du tränar och sköter kosten men att kroppen inte svarar på samma sätt som den brukade förr? Fakta: Kroppen förändras, det som fungerade när du var 20 år ger inte samma effekt när du är 40 år. Men lugn, det finns smarta lösningar. Olga Rönnberg har gedigen kunskap om kvinnokroppen och menar att du måste först acceptera situationen – och sedan optimera, effektivisera och förenkla

Stark hela livet : Bättre ork, minne, mående och hälsa med fysisk aktivitet
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 52
299,00
Stark hela livet : Bättre ork, minne, mående och hälsa med fysisk aktivitet Nyhet!

Bromsa åldrandet idag med fysisk aktivitet! Forskningen visar nämligen att regelbunden träning är en mirakelmedicin. Få ett bättre flås och en starkare kropp samtidigt som du blir smartare, gladare och bättre håller vikten. Du kommer att få ett friskare hjärta, starkare skelett, jämnare blodsocker och minska risken för t ex cancer och demens. På köpet gör träningen dessutom att du känner dig lu

The new green protein  : 20 gröna proteinkällor och 60 enkla, läckra recept
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 52
159,00
The new green protein : 20 gröna proteinkällor och 60 enkla, läckra recept Nyhet!

Vill du äta mer grönt men är orolig för att inte få i dig allt du behöver? The new green protein är en handbok för dig som vill äta växtbaserat och lära dig mer om alla livsnödvändiga näringsämnen – framför allt protein. Vilka är de 20 bästa gröna proteinkällorna? Hur mycket protein behöver du få i dig för att må bra? Och hur lagar du växtbaserade rätter som både är goda, spännande och innehåll

Vägen till hormonell balans : hjärnkoll, sexlust och välmående genom klimakteriet
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 52
309,00
Vägen till hormonell balans : hjärnkoll, sexlust och välmående genom klimakteriet Nyhet!

Klimakteriet är den period då kvinnans östrogenproduktion gradvis minskar, och är något som hälften av befolkningen går igenom – ofta med påtagliga förändringar både fysiskt och mentalt. Mia Lundin delar i sin nya bok med sig av sina djupa kunskaper i detta ämne. Hon berättar vad som händer med den hormonella balansen, och varför kvinnor mår som de gör. ”Hjälp! Jag känner inte igen mig själv lä

Chuang Tsu: Inner Chapters
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1
179,00
Chuang Tsu: Inner Chapters Nyhet!
This is an updated version of the translation of Chuang Tsu: Inner Chapters that was originally published in 1974. Like the original Chinese, this version uses gender-neutral language wherever possible. This edition includes an introduction by Tai Ji master Chungliang Al Huang, who has been highly successful in bringing to the West the wisdom of the East.
Irritable Bowel Syndrome
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 3 2020
159,00
Irritable Bowel Syndrome Nyhet!
This book provides the definitive review of this disease, its likely causes, the limitations of conventional therapies and the alternatives that may work. It provides a complete route-map of the dietary and lifestyle changes that others have found to work - and which may help you too. Series info: …
Food Pharmacy : en berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1
169,00
Food Pharmacy : en berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat Nyhet!

Att leva ett så friskt liv som möjligt är till stor del kopplat till vad du äter. Bloggen Food Pharmacy, som drivs av Mia Clase och Lina Nertby Aurell, handlar om just detta. Det här är den populära boken Food Pharmacy i mjukbandsformat om hur du äter den mest hälsosamma och antiinflammatoriska maten, och allt serveras med en rejäl portion humor.

Det här är en berättelse om inflamm

Slutbantat : förstå din kropp och få en vikt som håller livet ut
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1
169,00
Slutbantat : förstå din kropp och få en vikt som håller livet ut Nyhet!

Har du också kämpat med vikten i många år? Ibland har det kanske gått åt det håll du vill, men ofta hamnar du förr eller senare tillbaka till ursprungsläget med några eller många kilo fler än du önskar. Självrannsakan och en känsla av misslyckande ligger nära till hands men Erik Hemmingsson, med över tjugo års erfarenhet av forskning på övervikt, menar att det är inte din karaktär det är fel på

How to Become a Vegan
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 2 2020
199,00
How to Become a Vegan Nyhet!
Jamie Oliver: Vego : Enkla & goda rätter för alla
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 2 2020
329,00
Jamie Oliver: Vego : Enkla & goda rätter för alla Nyhet!

Enkla & goda rätter för alla

Jamie Oliver – den internationellt bästsäljande kokboksförfattaren – är tillbaka med VEGO, en bok med fantastiska växtbaserade rätter. Fler och fler av oss vill äta mer grönt, det kan vara av hälsoskäl, för att minska utgifterna eller för planetens skull. De här genialiskt enkla recepten har hämtat inspiration från hela världen och är en hyllning till de

Konsten att göra skillnad : en liten bok om vårt stora ansvar
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 3 2020
99,00
Konsten att göra skillnad : en liten bok om vårt stora ansvar Nyhet!

Vilken värld vill vi lämna vidare till våra barn? Vilket är mitt ansvar för utvecklingen?
Det är frågor vi måste ställa oss, skriver Stefan Einhorn i sin angelägna bok Konsten att göra skillnad – En liten bok om vårt stora ansvar.
Den vetenskapliga och tekniska utvecklingen har skapat stora förutsättningar för mänskligheten men också medfört väldiga faror. Vi står vid ett vägskäl mell

Talk like a leader
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 6 2020
209,00
Talk like a leader Nyhet!
Livets mening. Frågan och svaren
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 9 2020
249,00
Livets mening. Frågan och svaren Nyhet!
Sex forskare presenterar tolkningar av frågan om livets mening och hur den kan besvaras. De låter också 500 personer svara spontant på frågan. I denna mångfald tar en pedagogisk modell för konstruktiva samtal form.
Våga drömma, fortsätt kämpa – Kampen om hyresrätten – igår och idag
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 9 2020
189,00
Våga drömma, fortsätt kämpa – Kampen om hyresrätten – igår och idag Nyhet!
Hotet mot hyresrätten som boendeform är en av de stora dagspolitiska frågorna och engagerar många människor i hela landet. Författaren Kristofer Lundberg, ordförande för Hyresgästföreningen Västra Sverige och i riksstyrelsen av Hyresgästföreningen, är en flitig debattör som spelar något av en nyckelroll i de protester som varit mot ombildningar av hyresrätter till bostadsrätter.
The MindBody Self
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 12 2020
199,00
The MindBody Self Nyhet!
What Has Life Taught You?
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 14 2020
189,00
What Has Life Taught You? Nyhet!
Är Gud annorlunda?
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 13 2020
229,00
Är Gud annorlunda? Nyhet!
En tankeväckande religionshistorisk essä om definitionen av Gudsbegreppet, Guds existens och Guds väsen. Fokus ligger på teorier som avviker från de konventionella religionernas. Hur kan en person med ateistisk eller agnostisk uppfattning förhålla sig till dessa? Lennart Nordenfelt är professor i hälso- och sjukvårdens teori och etik.
Meant for More
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 16 2020
319,00
Meant for More Nyhet!
Reality, Spirituality and Modern Man
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19 2020
199,00
Reality, Spirituality and Modern Man Nyhet!
This is the seventh book in a progressive series based on the revelations of consciousness research. It describes in detail how to discern not only truth from falsehood but also the illusion of appearance from the actual core of reality.
365 goda anledningar att äta tillsammans året runt
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 32 2020
389,00
365 goda anledningar att äta tillsammans året runt Nyhet!
365 goda anledningar att äta tillsammans året runt. En köksalmanacka med enkla recept för varje dag, året runt. Boken ger inspiration till mängder av varierade och snabblagade rätter, och är späckad med kökstips som kommer att göra dina måltider till en succé. Förrätter, huvudrätter, sallader, soppor, desserter m.m. alla anpassade efter säsongens råvaror.
The Fruits of Forgiveness
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 50 2020
179,00
The Fruits of Forgiveness Nyhet!
Truth vs. Falsehood
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19 2024
199,00
Truth vs. Falsehood Nyhet!
Reveals a breakthrough in documenting a new era of human knowledge. Only in the last decade has a science of Truth emerged that, for the first time in human history, enables the discernment of truth from falsehood.
Angel Astrology 101: Discover the Angels Connected with Your Birth Chart
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2030
199,00
Angel Astrology 101: Discover the Angels Connected with Your Birth Chart Nyhet!
Learn about the archangels who work with your birth chart in Doreen Virtue s Angel Astrology 101. Co-authored by the widely published astrologist and Angel Therapist Yasmin Boland, this is the first book to combine angelology and astrology.
Bright Line Eating
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2030
199,00
Bright Line Eating Nyhet!
Discovery of the Presence of God
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2030
219,00
Discovery of the Presence of God Nyhet!
Discovery of the Presence of God finalizes and further clarifies the true nature and core of the condition termed 'Enlightenment'. It is primarily an instruction manual for the serious spiritual devotee, and reveals information only known by those who have transcended the ego to reach Divine Realization.
Energy Psychology Journal, 5:2
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2030
519,00
Energy Psychology Journal, 5:2 Nyhet!
Beyond Ergonomics
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
229,00
Beyond Ergonomics Nyhet!
Burn the Fat, Feed the Muscle
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
189,00
Burn the Fat, Feed the Muscle Nyhet!
Exercises for Insomnia
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
179,00
Exercises for Insomnia Nyhet!
Only Pack What You Can Carry
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
179,00
Only Pack What You Can Carry Nyhet!
The Diet Fix
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
189,00
The Diet Fix Nyhet!
The Master Your Metabolism Cookbook
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
179,00
The Master Your Metabolism Cookbook Nyhet!
A Blessing in Disguise
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 52 2050
279,00
A Blessing in Disguise Nyhet!
Make Your Own Rules Cookbook
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2080
219,00
Make Your Own Rules Cookbook Nyhet!

Evenemang:

Plushealing - Medial vägledning - Tarot- Astrologi - Coaching -Fristående Plushealinginitiering

Charliee arbetar med att sprida kunskap om Maria Magdalena energin, den sanna sexualiteten och den heliga graalen. Hon hjälper dig att aktivera Maria Magdalena energin inom dig själv och återkoppla dig till Moder Jord. Charliee ger dig budskap från sin healingkanal som kan hjälpa dig framåt på din livsväg. Hon ger Plushealing och kan hjälpa dig att återknyta kontakten med ditt inre barn och med de känslor som ligger i vägen för att du skall bli hel som människa. Hon använder sig av Tarotkort som ett redskap för att öppna upp för intuitionen, leken och kreativiteten. Plushealing är en healingmetod som tar dig djupt ned i ditt undermedvetna och söker kontakt med de blockeringar och undertryckta känslor som ligger i vägen för att du skall kunna förverkliga dina drömmar på jorden. Boka din tid via plushealing@hotmail.com eller telefon 070-772 88 08, även drop in i mån av lediga tider.

Tidsbokning via plushealing@hotmail.com tel 070-772 88 08 /30 min 500 kr / 60 min 900 kr
Ons 13 nov kl 11.00-18.00
Plats: Vattumannen, Fleminggatan 35
Tidsbokning via plushealing@hotmail.com tel 070-772 88 08 / 30 min 500 kr / 60 min 900 kr
Ons 20 nov kl 11.00-18.00
Plats:
Tidsbokning via plushealing@hotmail.com tel 070-772 88 08 / 30 min 500 kr / 60 min 900 kr
Ons 27 nov kl 11.00-18.00
Plats: Vattumannen, Fleminggatan 35

Inträde: 500 kr

Susanne Ankarkrans Universell kommunikatör™ , Reconnective Healing® och The Reconnection® Måndagar på Vattumannen

- få kärleksfulla uppmuntrande svar från universum. Susanne arbetar som en ren kanal som förmedlar information, vägledning och svar från Universum, guider, änglar och andra ljusvarelser Är du nyfiken på vad 2019 har i sitt sköte? Hur ser min ekonomiska framtid ut – jobb & pengar? Lever jag i rätt relation/ när hittar jag den rätte? Vad kan jag göra för min hälsa? Under en Medial Vägledningssession kommer du att få hjälpande, stärkande och kärleksfulla budskap från universum. En Universell kommunikatör jobbar inte med att ta kontakt med tex anhöriga utan verkar som en kanal för information från guider, änglar och andra ljusvarelser. Först tar jag emot information utan att du berättar något så att de får förmedla sig först, sen är de fritt fram för dig att ställa frågor. Det kan vara bra att förbereda dina frågor i förväg. Susanne är certifierad för att på ett professionellt sätt kunna hjälpa sina klienter på bästa sätta att få bra kontakt och vägledning och klara budskap. Reconnective Healing® Reconnective Healing är ett nytt mer omfattande sätt att nå balans, healande och utveckling. Healingen verkar inte bara fysiskt, psykiskt eller känslomässigt utan med hela dig! Många klienter beskriver hur det blivit av med psykiska, mentala och/eller fysiska smärtor och besvär, hur livet blivit lättare och roligare, relationer förbättrats, rädslor och ångest försvunnit. Det forskas grundligt kring Reconnective Healing och denna återkoppling får starkt stöd av de senaste teorierna på de nukleära och kvantfysiska områdena. Reconnective Healing är mer än vi normalt förknippar med healing vi arbetar inte bara med energi utan också med ett mer omfattande fält av ljus och information. Klicka på bilden för bokning och mer information. Varmt välkommen.

Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Fre 15 nov kl 11.00-18.00
Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Fre 22 nov kl 11.00-18.00
Plats: Vattumannen, Fleminggatan 35

Inträde: 900 kr

Energy Medicine – för Energi-boost i vardagen

Unikt tillfälle att uppleva Energy Medicine – din Energi-boost i Vardagen! Med Ann-Christin Rosén. Du får prova på enkla rörelser för att stödja flödet i kroppen, övningar som du kan använda hemma. Du får veta mer om hur Energy Medicine använder energibalansering för kropp, känslor och psyke med praktiska övningar och vid behandling. T.ex. ”5-minutersrutinen”, lymfmassage, energitest, balansera meridianer, olika energisystem i kroppen. ”Energi i vardagen” passar alla. Enkla rörelser för hälsan och kroppens egen förmåga att: stödja immunförsvar, smärtlindring och stresshantering ”Jag vill bidra med att sprida kunskap om att med enkla medel hjälpa kroppens egen stresshantering och immunförsvar att läka sig själv genom övningar och beröring.” Träffen leds av Ann-Christin Rosén. Hon lär ut rörelser från Eden Energy Medicine, en metod som kombinerar behandling med praktiska övningar som du kan använda hemma. Metodens syfte är energibalansering för kropp, känslor och psyke. Eden Energy Medicine (EEM) använder kunskap och erfarenhet från bl.a. traditionell kinesisk medicin, tibetanska läror, samt modern västerländsk hjärnforskning. EEM inkluderar akupressur, lymfmassage, kinesiologi, tapping, Chakra-balansering, stärkande av Auran, bindvävsmassage, reflexologi mm. Under träffen introducerar Ann-Christin ”Energy Medicine” genom att lära ut enkla rörelser för att stödja flödet i kroppen, samt berättar mer om metoden. Klicka på bilden för att läsa mer om Ann-Christin

Föranmälan till bokhandeln@vattumannen.se. Drop in i mån av plats
Lör 16 nov kl 13.00-15.00
Plats: Vattumannen

Inträde: 350 kr

Fler evenemang...

Evenemang

Meditationskudde: rund mandala (blå, grön och vit)
Meditationskudde: rund mandala (blå, grön och vit)
En rund och fast meditationskudde i bomull med kapokfyllning som anpassar sig och ger bra stöd för kroppen. Kudden kan enkelt justeras genom att minska mängden kapok.
Tillf slut
499,00
Meditationskudde: rund (grön)
Meditationskudde: rund (grön)
En rund och fast meditationskudde i bomull med kapokfyllning som anpassar sig och ger bra stöd för kroppen. Kudden kan enkelt justeras genom att minska mängden kapok.
<100 i lager
499,00
Pendel: snurra med r&#228;nder (m&#228;ssing)
Pendel: snurra med ränder (mässing)
Pendeln används traditionellt för att söka svar på frågor. Man kan se den som en förlängning av det undermedvetna, ett verktyg för att locka fram svar som man omedvetet bär inom sig.
<100 i lager
169,00
Pendel: rund kon (m&#228;ssing)
Pendel: rund kon (mässing)
Pendeln används traditionellt för att söka svar på frågor. Man kan se den som en förlängning av det undermedvetna, ett verktyg för att locka fram svar som man omedvetet bär inom sig.
<10 i lager
109,00
Meditationspall (konkav)
Meditationspall (konkav)
Meditationspall i naturligt mangoträ som med sin konkave rundning och lätt lutande form ger bra stöd för ryggen under långa meditationer.
Tillf slut
429,00
Pekare: m&#228;ssing och svart loquat
Pekare: mässing och svart loquat
Två stycken pekare i mässing med handtag i svart loquat (mispelträ). Pekare har samma användningsområde som slagruta eller pendelspröt. Man kan använda dem för att få svar på frågor eller för att hitta saker. Du bestämmer innan användning vad olika utslag betyder men en vanlig tolkning är att svaret är ja när pinnarna vänds utåt eller nej när de vänds inåt.
Tillf slut
329,00
Pendelspr&#246;t: brun loquat och m&#228;ssingspets
Pendelspröt: brun loquat och mässingspets
Det här pendelspröt har handtag i brun, naturlig loquat (mispelträ) och en mässingspets i änden. Pinnen är delvis spiralformad. Man använder pendelspröt på liknande sätt som en slagruta eller en pendel, till exempel för att få svar på frågor eller leta efter saker. Det är även väldigt enkelt att använda i naturen. Du bestämmer innan vad olika utslag betyder.
Tillf slut
239,00
"Sinnet är ditt allt. Vad du tänker skall du bli" - Buddha