Vattumannen på Facebook!Ekvist - e-handel och logistik

Om SSL-certifikat  

SOULWALK - El Camino de Santiago, Spanien

The new way to mindfulness flow in life!

Plats: Spanien

Inträde: 18 895 kr

http://humanpotential.se/images/soulwalk_tyringe.jpg

 

Soul Walk - El Camino de Santiago Spanien

Följ med oss på en spännande och oförglömlig vandringsresa till Spanien. En fördjupande kurs i självledarskap tillsammans med en härlig naturupplevelse. El Camino de Santiago i Spanien är den vandringsled som lockat människan i alla tider. Här får du möjlighet att komma i fatt dig själv, tid att reflektera och få impulser till nya förhållningssätt i livet.

 

Du får

- Stillhet och ro för sinnet
- Möta dig själv och öka din intuition
- Återkoppla till naturen med meditation och mindfulness
-Vänner för livet
- Vandra i tillit och tystnad
- Växa i kärlek till dig själv
- Skapa din egen manifesteringstavla
- Utmana dig fysiskt och lyssna till kroppens signaler
-Exklusiv kurs i självledarskap i liten grupp

- Njuta av rörelser inspirerade av Qi gong, yoga och Do in som mjukar upp kroppen och ger ny energi till vandringen

Boende: Vi bor på trivsamma pensionat nära vandringsleden. Detta ingår gemensam transfer till Sarria, 7 övernattningar på hotell/pensionat med frukost, middag och dryck, bagagetransport mellan hotellen, kursmaterial, kartor och övrig information. Ingår ej: Flyg, luncher och transfer från Santiago åter till flygplatsen. För dig som vill kan vi tipsa om bra flyg. Tillägg: Önskar du boka enkelrum görs detta i god tid före avresan då det är begränsad tillgång. Priset är 18.895 kr.

Välkommen på en fantastisk vandring på El Camino de Santiago.

Klicka här för mer info och anmälan

Uttalanden från våra tidigare deltagare:

http://humanpotential.se/images/2014/soulwalk.jpg

Från denna vecka tar jag med mig skratt, gråt, kärlek vänskap och framför allt närhet till mig själv. att i 6 dagar få vandra och få möjlighet att samtidigt reflektera över områden i mitt liv som jag vill komma vidare med. Kursledarna leder allt med absolut närvaro och finns där för deltagarna när de behöver reflektera tillsammans med någon. de leder i en både lätt och djup process som jag inte upplevt på tidigare kurser . de ord som utgör essensen i deras ledarskap är glädje, ansvar och kärlek. jag lämnar denna vecka med en stark övertygelse att alla borde få tillfälle möjlighet till detta.jag lämnar också med nya vänner massor a bubbel och glädje i kroppen och insikter att skapa en ännu bättre vardag när jag kommer hem. vi ses nästa år och tack från djupet av mitt hjärta för allt
- katarina Huss

 

Den här soulwalken har gett mig allt jag hade hoppats på och mycket mer därtill
- Barbara Postlethwaite

 

Resan har varit toppen underbara proffsiga ledare, jag rekommenderar gärna denna resa

- Karin roosvall

 

Fantastisk livsavgörande resa , jag vandrar i kärlek och går från klarhet till klarhet
- Åsa Mari Einarsdotter

 

Återigen varmt välkommen att deltaga på en fantastisk vandring.

http://humanpotential.se/images/sw_kursledare.jpg

Klicka här för mer info och anmälan

Vanliga frågor och svar

 

Hur många är det som vandrar? Vi reser i grupper om 15-25 personer

Hur vandrar vi? Du vandrar med dig själv och väljer själv hur du vill vandra. Enskilt eller i mindre grupp. Fort eller långsamt. Vi vandrar delvis i tystnad.

Hur bor vi? Vi bor på mindre pensionat längs leden, du kan välja att boka enkelrum eller dubbelrum mot ett tillägg. Vi bor även några nätter på hotell med pool.

Är det dubbelsängar eller enkelsängar i dubbelrummen? Det är som regel enkelsängar på dubbelrummen.

Behövs erfarenhet? Nej, du vandrar i din egen takt. Vid behov kan man boka taxi en del av sträckan de dagar vi har längre etapper.

Bär man sin packning? Nej du behöver bara bära med dig det du behöver under dagen såsom vattten, snacks, eventuellt ombyte. Vårt andra bagage körs mellan hotellen med bil.

Vad ska man ha på sig? Det är bra att klä sig i flera lager som lätt kan tas av och på efter behov. Undvik bomull och tänk sport material som torkar fort ifall du blir svettig. Dubbla strumpor är bra för att undvika skavsår. Bra att även ta med regnkläder vid eventuell nederbörd.

Behöver man vandringskängor? Det underlättar för fötter och ben. Kängor ger stadga på steniga stigar och upp- nedförsbackar. De är även bra om man vill undvika skavsår då du kan ha dubblastrumpor. En del vandrar i gymnastikskor och sandaler.

Hur är vädret? Vanligt är att det känns lite kyligt på morgonen och att det blir varmt framåt eftermiddagen.

Evenemang:

Astrologiska konsultationer på lördagar

Kerstin Kerstin Bylund-Paulsson erbjuder astrologiska konsultationer på Vattumannen. Kerstin ställer ditt horoskop och berättar hur du utvecklas under det kommande året. Med horoskopet ser du tydligare hur din väg igenom livet gestaltar sig. Tolkningen ger dig verktyg för att arbeta med och förstå de teman som råder just nu, för dig! NYTT! Nu finns även möjlighet för dig att kombinera en horoskoptolkning med en Tarotläsning! Jag leder dig in i Tarotkortens magiska värld. Du ser vilka symboler som uppenbarar sig för dig och klargör dina önskemål men visar även vilka gåvor och egenskaper du bör visa fram för att nå dina mål. Kerstin ställer även års- och relationshoroskop. Kerstin Bylund-Paulsson är en erfaren astrolog sedan 35 år tillbaka samt författare till boken Astrologiska profiler- en guide till horoskoptolkning och Synastri och komposit- relationsanalys med horoskopet som redskap. För tidsbokning ring Vattumannen 08-109615, eller mejla bokhandeln@vattumannen.se Vi behöver ditt namn, födelsedatum, plats och tid.

30 min 500 kr / 60 min 900 kr
IDAG kl 11.00-16.00
Plats: Vattumannen, Fleminggatan 35

Inträde: 500 kr

Grundkurs i astrologi - Fyra lördagar

Hitta nycklarna som öppnar dörren till horoskopets budskap En grundkurs i astrologi under fyra lördagar kommer vi att utforska horoskopets dynamik. Vi lär oss att förstå och tolka: v Planeter v Tecken v Hus v Aspekter v Horoskopets axlar: asc-desc & mc-ic v Element v Kvalitéer Inga förkunskaper krävs! Ditt eget horoskop blir arbetsmaterialet men det är bra om du har tillgång till en nybörjarbok i astrologi. Det finns ett flertal att välja bland på vattumannen. Jag har skrivit astrologiska profiler och synastri och kompost – relationsanalys med horoskopet som redskap. De kommer att passa bra när du har lärt dig grunderna! Du får också ett litet kompendium av mig med grundläggande fakta. I kompendiet kommer all deltagares horoskop att finnas. Vi träffas följande lördagar på Vattumannens bokhandel: 24/8, 31/8, 7/9 och 14/9 klockan 13.00-16.00. När du anmäler dig till kursen behöver jag v Datum v Klockslag (fm eller em) v Plats för födelsen Pris: 2500:-. ANMÄLAN ÄR BINDANDE OCH DU ANMÄLER DIG GENOM ATT BETALA 1250:- till Vattumannens BG 138-9022. RESTERANDE BELOPP BETALAS TILL KURSSTART. Födelsedata skickar du till mig: Constellium@telia.com Har du frågor är du välkommen att mejla mig eller ringa 070 2199224. Se också min hemsida www.constellium.nu VÄLKOMMEN!!

IDAG kl 13.00-16.00
Plats: Vattumannen
Lör 31 aug kl 13.00-16.00
Lör 07 sep kl 13.00-16.00
Lör 14 sep kl 13.00-16.00
Plats:

Inträde: 2 500 kr

Susanne Ankarkrans Universell kommunikatör™ , Reconnective Healing® och The Reconnection® Måndagar på Vattumannen

- få kärleksfulla uppmuntrande svar från universum. Susanne arbetar som en ren kanal som förmedlar information, vägledning och svar från Universum, guider, änglar och andra ljusvarelser Är du nyfiken på vad 2019 har i sitt sköte? Hur ser min ekonomiska framtid ut – jobb & pengar? Lever jag i rätt relation/ när hittar jag den rätte? Vad kan jag göra för min hälsa? Under en Medial Vägledningssession kommer du att få hjälpande, stärkande och kärleksfulla budskap från universum. En Universell kommunikatör jobbar inte med att ta kontakt med tex anhöriga utan verkar som en kanal för information från guider, änglar och andra ljusvarelser. Först tar jag emot information utan att du berättar något så att de får förmedla sig först, sen är de fritt fram för dig att ställa frågor. Det kan vara bra att förbereda dina frågor i förväg. Susanne är certifierad för att på ett professionellt sätt kunna hjälpa sina klienter på bästa sätta att få bra kontakt och vägledning och klara budskap. Reconnective Healing® Reconnective Healing är ett nytt mer omfattande sätt att nå balans, healande och utveckling. Healingen verkar inte bara fysiskt, psykiskt eller känslomässigt utan med hela dig! Många klienter beskriver hur det blivit av med psykiska, mentala och/eller fysiska smärtor och besvär, hur livet blivit lättare och roligare, relationer förbättrats, rädslor och ångest försvunnit. Det forskas grundligt kring Reconnective Healing och denna återkoppling får starkt stöd av de senaste teorierna på de nukleära och kvantfysiska områdena. Reconnective Healing är mer än vi normalt förknippar med healing vi arbetar inte bara med energi utan också med ett mer omfattande fält av ljus och information. Klicka på bilden för bokning och mer information. Varmt välkommen.

Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Mån 26 aug kl 11.00-18.00
Klicka på rubriken för att boka och läsa mer
Mån 02 sep kl 11.00-18.00
Plats: Vattumannen, Fleminggatan 35

Inträde: 900 kr

Fler evenemang...

Evenemang

Meditationskudde: rund mandala (blå, grön och vit)
Meditationskudde: rund mandala (blå, grön och vit)
En rund och fast meditationskudde i bomull med kapokfyllning som anpassar sig och ger bra stöd för kroppen. Kudden kan enkelt justeras genom att minska mängden kapok.
Tillf slut
499,00
Meditationskudde: rund (grön)
Meditationskudde: rund (grön)
En rund och fast meditationskudde i bomull med kapokfyllning som anpassar sig och ger bra stöd för kroppen. Kudden kan enkelt justeras genom att minska mängden kapok.
<100 i lager
499,00
Pendel: snurra med r&#228;nder (m&#228;ssing)
Pendel: snurra med ränder (mässing)
Pendeln används traditionellt för att söka svar på frågor. Man kan se den som en förlängning av det undermedvetna, ett verktyg för att locka fram svar som man omedvetet bär inom sig.
<100 i lager
169,00
Pendel: rund kon (m&#228;ssing)
Pendel: rund kon (mässing)
Pendeln används traditionellt för att söka svar på frågor. Man kan se den som en förlängning av det undermedvetna, ett verktyg för att locka fram svar som man omedvetet bär inom sig.
<100 i lager
109,00
Meditationspall (konkav)
Meditationspall (konkav)
Meditationspall i naturligt mangoträ som med sin konkave rundning och lätt lutande form ger bra stöd för ryggen under långa meditationer.
Tillf slut
429,00
Pekare: m&#228;ssing och svart loquat
Pekare: mässing och svart loquat
Två stycken pekare i mässing med handtag i svart loquat (mispelträ). Pekare har samma användningsområde som slagruta eller pendelspröt. Man kan använda dem för att få svar på frågor eller för att hitta saker. Du bestämmer innan användning vad olika utslag betyder men en vanlig tolkning är att svaret är ja när pinnarna vänds utåt eller nej när de vänds inåt.
<10 i lager
329,00
Pendelspr&#246;t: brun loquat och m&#228;ssingspets
Pendelspröt: brun loquat och mässingspets
Det här pendelspröt har handtag i brun, naturlig loquat (mispelträ) och en mässingspets i änden. Pinnen är delvis spiralformad. Man använder pendelspröt på liknande sätt som en slagruta eller en pendel, till exempel för att få svar på frågor eller leta efter saker. Det är även väldigt enkelt att använda i naturen. Du bestämmer innan vad olika utslag betyder.
Tillf slut
239,00
"Du är inte offer för den värld du ser eftersom du har hittat på den" - A Course in Miracles