Vattumannen på Facebook!Ekvist - e-handel och logistik

Kommande produkter hos Vattumannen!

Lager gäller postorder, ej butik!

Priset gäller postorder, ej butik!

Den tibetanska livs- och dödsboken
Kommer snart
295,00
Den tibetanska livs- och dödsboken Nyhet!
I detta omfattande och uttömmande verk förenar författaren för första gången den urgamla tibetanska visdomen och den moderna forskningen om döden, döendet och universums natur. Boken gör den mest genomgripande tolkning som någonsin gjorts av en storslagen vision av liv och död. Författaren lär ut vad människor, oavsett livssyn, kan göra för att omvandla sina liv och förbereda sig inför döden.
Leva 2018: Mitt bästa år med mindfulness
Kommer snart
219,00
Leva 2018: Mitt bästa år med mindfulness Nyhet!
Leva 2018-kalendern inspirerar och hjälper dig till ett härligare liv och balans i vardagen. Med fokus på glädje och de nio mindfulness-attityderna får du stöd i att leva medvetet, i samklang med dig själv och livet. Leva 2018 har årsöversikt, veckokalender med din egen prioriteringslista, vackra bilder, självstärkande affirmationer varvat med tankeväckande frågor.
The Tools II
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas inom 1-5 vardagar
359,00
The Tools II Nyhet!
The Tools II
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas inom 1-5 vardagar
289,00
The Tools II Nyhet!
Längre bort än hem
Släpps den 2017-08-24
219,00
Längre bort än hem Nyhet!
My och Helena är bästa vänner. De stöttar varandra utan hemligheter. Tills den dag, när Helena berättar att hon har försökt att bli gravid med olika män i över ett års tid. ”Längre bort än hem” är en relationsroman om ofrivillig barnlöshet, adoption och kvinnlig vänskap. Om när längtan efter familj står mot självupplevt utanförskap. När kärlek står mot rädsla. Längtan mot bitterhet.
Den nya kvinnan. Kärlek. Din relation med män
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas inom 1-5 vardagar
89,00
Den nya kvinnan. Kärlek. Din relation med män Nyhet!
I den här boken får du veta hur din kvinnlighet påverkar dina förhållanden. Du kommer att se varför det som gör dig framgångsrik i jobbet saboterar dina relationer och varför det starkaste du kan göra som kvinna, är att tillåta dig att behöva en man. Du får praktiska råd och tips för att lösa många av de vanligaste frustrationerna mellan män och kvinnor och du kommer att se hur du kan skapa och b
Medium : ditt liv med andevärlden en handbok
Släpps den 2017-08-25
289,00
Medium : ditt liv med andevärlden en handbok Nyhet!
CAMILLA ELFVING är ett andligt medium och författare till flera böcker om det paranormala. I den här boken presenterar hon en fantastisk livsväg – att leva och verka som medium och andlig lärare. Boken innehåller exklusiva intervjuer med forskare på mediumskap och healing samt kända, verksamma medier med över 30 års erfarenhet av mediumskap.
Lilla pendelboken
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 35
69,00
Lilla pendelboken Nyhet!
Att använda pendeln är ett lätt sätt att kommunicera med sitt högre jag /sin inre vägledare och intuition. I denna bok finns enkla grunder om pendlar i alla dess former.
Moderna skor – plågade fötter : insikter och träning för en friskare fot
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 35
89,00
Moderna skor – plågade fötter : insikter och träning för en friskare fot Nyhet!
Det moderna skomodet får oss att glömma vad meningen med våra fötter egentligen är och hur en frisk fot ser ut. Den legendariska danska rörelsepedagogen Helle Gotved visar i denna bok vilka problem de som använder moderna och anatomiskt felaktiga skor kan råka ut för, och vad vi själva genom några få minuters enkel men daglig träning kan göra för att återfå de fötter vi en gång föddes med.
En kurs i mirakler
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 36
539,00
En kurs i mirakler Nyhet!
En kurs i mirakler är en av de mest uppmärksammade och tongivande böckerna inom andlighet som handlar om hur vi genom träning kan genomskåda den illusoriska verkligheten och nå fram till vårt naturliga tillstånd av kärlek. I denna kompletta utgåva av En kurs i mirakler är dr. Helen Schucmans publicerade skrifter för första gången samlade i en volym och på bibelpapper.
I Mellanlandet
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 35
149,00
I Mellanlandet Nyhet!
Albin är ensam och ledsen. Han är hela sju år och bor i Visby på ön Gotland. Han har förlorat sin bästa vän, nämligen sin syster. Han drar sig undan allt och alla, men en dag händer något märkligt. Han vandrar rakt in i Mellanlandet, där skogen är grönare och skönare än alla andra skogar, där solen alltid lyser och där fåglarna sjunger om hopp och om frihet.
Lär känna din andevärld
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 35
209,00
Lär känna din andevärld Nyhet!
Mysteriet med den stora flaggstölden!
Släpps den 2017-09-01
149,00
Mysteriet med den stora flaggstölden! Nyhet!
Vem stjäl flaggor i Enköping? Plötsligt finns nästan inga svenska flaggor kvar. På flaggstängerna hänger istället kusliga svarta sjörövarflaggor och rasslar i vinden.
Måla kinesiska tecken : lär om det kinesiska horoskopet och hur du får din stela nacke smidigare!
Släpps den 2017-09-01
89,00
Måla kinesiska tecken : lär om det kinesiska horoskopet och hur du får din stela nacke smidigare! Nyhet!
Det här är ingen vanlig målarbok, utan en hybrid som samtidigt berättar om lyckobringande symboler i Kina, det kinesiska horoskopet och om varför tecknet för kärlek saknar sitt hjärta. Du får också veta hur du mjukar upp nacken med en enkel serie huvudrörelser vilka följer streckordningen för det kinesiska tecknet som betyder frukt. Måla, läs, begrunda, eller helt enkelt ge bort den.
Nyckeln till lycka : att motverka social stress hos hundar
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 35
149,00
Nyckeln till lycka : att motverka social stress hos hundar Nyhet!
Den här boken förklarar varför det är så viktigt med vänlighet i vårrelation till hundar. Hunden har i sitt arv från det vilda fått med sigminst femton olika beteenden och signaler för att kunna hålla ihopgruppen och fungera så bra som möjligt tillsammans. Vilda rovdjursom har bra inbördes relationer är bra på att samarbeta.
Nå din dröm: Våga följa drömmen - och lyckas!
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 36
179,00
Nå din dröm: Våga följa drömmen - och lyckas! Nyhet!
Vad drömmer du om? Alldeles oavsett om din dröm är liten eller stor, en vag önskan eller hela meningen med livet så kan det vara svårt att ta första steget för att förverkliga den. Nå din dröm hjälper dig att komma igång och ger dig värdefulla verktyg för att du ska kunna nå ditt mål. Till varje avsnitt i boken hör ett antal praktiska övningar som hjälper dig att börja använda de nya verktygen.
Green Kitchen at Home : Enkel och hälsosam vegetarisk mat att njuta av varje dag
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 36
309,00
Green Kitchen at Home : Enkel och hälsosam vegetarisk mat att njuta av varje dag Nyhet!
I boken Green Kitchen at Home presenterar de bästsäljande författarna David Frenkiel och Luise Vindahl den mat de ständigt återkommer till. Här finns de sanna favoriterna, i form av snabblagade och barnvänliga recept för stressiga vardagar, desserter och frukostar, men även helgens stora middagar med guldkant. De visar hur de bygger sina måltider med omsorg, och avslöjar de hemliga tricksen och ge
Rider-Waite svensk tarot (pocket)
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 38
179,00
Rider-Waite svensk tarot (pocket) Nyhet!
Rider-Waite svensk tarot (pocket) Denna svenska tarotlek är baserad på den mest populära tarotleken genom tiderna, Rider Waite-leken från 1909 som bildat skola för de allra flesta lekar som skapats sedan dess. Här är den svåråtkomliga symbolvärlden förtydligad för att göra leken mer användbar.
Rädda, arga och Stressade hundar
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 37
199,00
Rädda, arga och Stressade hundar Nyhet!

Rädda, arga och Stressade hundar

Att lindra och bota med enkla medel

Av Anders Hallgren


Det finns alltid risk för att din hund utsätts för någon form av stress och är det riktigt illa leder det till problembeteenden.

Ta ställning för ett meningsfullt liv
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 38
249,00
Ta ställning för ett meningsfullt liv Nyhet!
I Ta ställning för ett meningsfullt liv pekar Svend Brinkmann på hur vi kan ge mening åt våra liv genom att sluta fokusera på oss själva och vår inre utveckling. Hur bör vi leva? Vad är meningen med livet? är några av de stora och viktiga frågor som han tar upp. I boken låter han tio filosofer guida oss kring specifika begrepp såsom godhet, värdighet, sanning, kärlek och död, samtliga med relevan
Jag hatar att träna
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 39
259,00
Jag hatar att träna Nyhet!
?Jag kan alltid komma på tusen ursäkter att inte träna. Om inte du också gör det är det eventuellt nåt fel på dig.? Har du också tänkt att du borde börja träna, men kommer på massor av anledningar till att det inte går just i dag? Att du har för dåliga skor, för lite tid eller en tv-serie du måste se. Med stor humor och ett alldeles eget uttryckssätt är detta träningsboken som inte är som någon a
Ett levande universum: den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung
Släpps den 2017-10-01
249,00
Ett levande universum: den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung Nyhet!
Enligt biocentrismen existerar ingen verklighet utanför den medvetna observatören – tid och rum är endast sinnets verktyg för livsupplevelse. Det är alltså livet självt som genom medvetande skapar universum – inte tvärt om. Den här boken går på djupet i biocentrismens svar på vetenskapliga problem och presenterar dem på ett pedagogiskt sätt med förtydligande illustrationer.
Sherlock Holmes. Fruktans dal
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 39
229,00
Sherlock Holmes. Fruktans dal Nyhet!
Animal Tarot Cards: A 78-Card Deck and Guidebook
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 40
219,00
Animal Tarot Cards: A 78-Card Deck and Guidebook Nyhet!
Open your mind to the loving messages of the animal world! In the Animal Tarot Cards, Doreen Virtue and Radleigh Valentine (the best-selling authors of Angel Tarot Cards) use tarot—a time-honored system to get detailed accurate answers to life questions—to help you make sense of your past, present, and future in a very gentle, positive way.
Character Is Destiny
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 41
189,00
Character Is Destiny Nyhet!
Född sensitiv: våra berättelser
Släpps den 2017-11-01
299,00
Född sensitiv: våra berättelser Nyhet!
I den här boken delar prinsessan Märtha Louise av Norge och Elisabeth Nordeng med sig av sina personliga berättelser om livet som högkänslig och hur de båda har kommit att se personlighetsdraget som en styrka. Genom möten med andra högkänsliga kvinnor och män, forskare och sakkunniga, ger författarna en ny bild av hur högkänsliga upplever världen och hur de kan hitta sin naturliga plats i den.
Eft For Weight Loss
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 45
179,00
Eft For Weight Loss Nyhet!
The Akashic Tarot: A 62-Card Deck and Guidebook
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 45
229,00
The Akashic Tarot: A 62-Card Deck and Guidebook Nyhet!
The Akashic Tarot is an astoundingly accurate tool for predicting the future, unveiling hidden insights, and unleashing new powers. This unique 62-card deck is designed to access the profound energy and unlimited information that make up the Akashic Records, which are great fields of wisdom and power that transcend time and space and are immediately available to all.
Den goda gröna julen
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 46
259,00
Den goda gröna julen Nyhet!
Skönaste julen med godaste maten ? och allt är helt vegetariskt! Den goda gröna julen har alla recept du kan önska för en verkligt god jul, från glöggmingel och adventsfika till vintermiddagar, ett fullspäckat julbord och godis att slå in i en klapp. Här hittar vi klassiker som köttbullar, Jansson, lussekatter, ostkaka och inläggningar i grön kostym varvat med nykomponerade grönsaksrätter av vinte
Angel Astrology 101: Discover the Angels Connected with Your Birth Chart
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 49
209,00
Angel Astrology 101: Discover the Angels Connected with Your Birth Chart Nyhet!
Learn about the archangels who work with your birth chart in Doreen Virtue s Angel Astrology 101. Co-authored by the widely published astrologist and Angel Therapist Yasmin Boland, this is the first book to combine angelology and astrology.
Life on Earth
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 2 2018
179,00
Life on Earth Nyhet!
Making Life Easy
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 4 2018
209,00
Making Life Easy Nyhet!
The Power of Love
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 7 2018
209,00
The Power of Love Nyhet!
Your Happy Genes
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 10 2018
309,00
Your Happy Genes Nyhet!
We've joked about having the right genes for happiness, but it turns out that we might have just that. New evidence from the emerging science of epigenetics shows that there is a complex interplay between some of our key regulatory genes and our emotional state.
Soul Friends
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 14 2018
259,00
Soul Friends Nyhet!
Arnhem 1944 - Slaget om Holland Del 2: Den förlorade segern
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 15 2018
299,00
Arnhem 1944 - Slaget om Holland Del 2: Den förlorade segern Nyhet!
Hur kunde allt gå så fel i operation Market Garden? Inom loppet av 24 timmar rasade hela den allierade segermarschen. Den gängse historieskrivningen är full av missförstånd och förvrängningar. Genom ett mångårigt forskningsarbete kan Christer Bergström presentera en i stora delar ny bild av operation Market Garden.
10 Messages Your Angels Want You to Know
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 21 2018
179,00
10 Messages Your Angels Want You to Know Nyhet!
Genius Intuition
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 25 2018
179,00
Genius Intuition Nyhet!
Chuang Tsu: Inner Chapters
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2020
179,00
Chuang Tsu: Inner Chapters Nyhet!
This is an updated version of the translation of Chuang Tsu: Inner Chapters that was originally published in 1974. Like the original Chinese, this version uses gender-neutral language wherever possible. This edition includes an introduction by Tai Ji master Chungliang Al Huang, who has been highly successful in bringing to the West the wisdom of the East.
Guidad meditation
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 15 2020
179,00
Guidad meditation Nyhet!
"Denna meditations-cd är framförallt menad som ett komplement för elever till mig som går den andliga vägen.
Reality, Spirituality and Modern Man
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19 2020
209,00
Reality, Spirituality and Modern Man Nyhet!
Ljusbärare : Vägledd meditation
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 32 2020
199,00
Ljusbärare : Vägledd meditation Nyhet!
Denna vägledda meditations-cd är framförallt menad som ett komplement för elever till mig. Den är ett hjälpmedel för att kunna få kontinuitet i meditation och för att kunna stärka kontakten och ...
Truth vs. Falsehood
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19 2024
209,00
Truth vs. Falsehood Nyhet!
Energy Psychology Journal, 5:2
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2030
549,00
Energy Psychology Journal, 5:2 Nyhet!
Beyond Ergonomics
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
219,00
Beyond Ergonomics Nyhet!
Burn the Fat, Feed the Muscle
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
179,00
Burn the Fat, Feed the Muscle Nyhet!
Exercises for Insomnia
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
169,00
Exercises for Insomnia Nyhet!
Only Pack What You Can Carry
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
169,00
Only Pack What You Can Carry Nyhet!
The Diet Fix
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
179,00
The Diet Fix Nyhet!
The Master Your Metabolism Cookbook
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
169,00
The Master Your Metabolism Cookbook Nyhet!
The Ultimate Happiness Prescription
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
139,00
The Ultimate Happiness Prescription Nyhet!

Evenemang:

Susanne Ankarkrans Universell kommunikatör™ , Reconnective Healing® och The Reconnection® Måndagar på Vattumannen

- få kärleksfulla uppmuntrande svar från universum. Susanne arbetar som en ren kanal som förmedlar information, vägledning och svar från Universum, guider, änglar och andra ljusvarelser Är du nyfiken på vad 2017 har i sitt sköte? Hur ser min ekonomiska framtid ut – jobb & pengar? Lever jag i rätt relation/ när hittar jag den rätte? Vad kan jag göra för min hälsa? Under en Medial Vägledningssession kommer du att få hjälpande, stärkande och kärleksfulla budskap från universum. En Universell kommunikatör jobbar inte med att ta kontakt med tex anhöriga utan verkar som en kanal för information från guider, änglar och andra ljusvarelser. Först tar jag emot information utan att du berättar något så att de får förmedla sig först, sen är de fritt fram för dig att ställa frågor. Det kan vara bra att förbereda dina frågor i förväg. Susanne är certifierad för att på ett professionellt sätt kunna hjälpa sina klienter på bästa sätta att få bra kontakt och vägledning och klara budskap. Reconnective Healing® Reconnective Healing är ett nytt mer omfattande sätt att nå balans, healande och utveckling. Healingen verkar inte bara fysiskt, psykiskt eller känslomässigt utan med hela dig! Många klienter beskriver hur det blivit av med psykiska, mentala och/eller fysiska smärtor och besvär, hur livet blivit lättare och roligare, relationer förbättrats, rädslor och ångest försvunnit. Det forskas grundligt kring Reconnective Healing och denna återkoppling får starkt stöd av de senaste teorierna på de nukleära och kvantfysiska områdena. Reconnective Healing är mer än vi normalt förknippar med healing vi arbetar inte bara med energi utan också med ett mer omfattande fält av ljus och information. Klicka på bilden för bokning och mer information. Varmt välkommen.

Plats:
Boka enkelt din tid via Boka Direkt: http://www.bokadirekt.se/places/rh-stockholm-17557
Må 28 aug kl 11.00-18.00
Plats: Vattumannen
Boka enkelt din tid via Boka Direkt: http://www.bokadirekt.se/places/rh-stockholm-17557
Må 04 sep kl 11.00-19.00
Plats:

Inträde: 700 kr

Anna Stomsi - Samtalscoach & Certifierat Medium - Onsdagar på Vattumannen

Med Tillit, Ödmjukhet och Kunskap Anna är clairvojant medium och arbetar medialt på flera platser runt om i Sverige. På Onsdagar kommer Ni nu kunna besöka henne här hos oss på Vattumannen. -Att stå i kontakt med en andlig dimension och få förtroendet att arbeta tillsammans. Det är med stor ödmjukhet och respekt som jag tar emot och utför det arbetet/Anna Stomsi Vägledande Mediala Samtal, Coachning och Privata Seanser. 30 minuter 800 60 minuter 1200 För mer information och tidsbokning: www.annastomsi.se Telefon: 0723-93 75 15 Mail/e-post: kontakt@annastomsi.se

För mer information och tidsbokning: www.annastomsi.se Telefon: 0723-93 75 15 Mail/e-post: kontakt@annastomsi.se
On 23 aug kl 11.00-18.00
Plats:
För mer information och tidsbokning: www.annastomsi.se Telefon: 0723-93 75 15 Mail/e-post: kontakt@annastomsi.se
On 30 aug kl 11.00-18.00
Plats: Vattumannen

Inträde: 800 kr

Plushealing - Medial vägledning - Tarot- Astrologi - Coaching -Fristående Plushealinginitiering

Charliee arbetar med att sprida kunskap om Maria Magdalena energin, den sanna sexualiteten och den heliga graalen. Hon hjälper dig att aktivera Maria Magdalena energin inom dig själv och återkoppla dig till Moder Jord. Charliee ger dig budskap från sin healingkanal som kan hjälpa dig framåt på din livsväg. Hon ger Plushealing och kan hjälpa dig att återknyta kontakten med ditt inre barn och med de känslor som ligger i vägen för att du skall bli hel som människa. Hon använder sig av Tarotkort som ett redskap för att öppna upp för intuitionen, leken och kreativiteten. Plushealing är en healingmetod som tar dig djupt ned i ditt undermedvetna och söker kontakt med de blockeringar och undertryckta känslor som ligger i vägen för att du skall kunna förverkliga dina drömmar på jorden. Boka din tid via bokhandeln@vattumannen.se, även drop in i mån av lediga tider.

30 min 500 kr / 60 min 900 kr
On 23 aug kl 11.00-18.00
30 min 500 kr / 60 min 900 kr
On 30 aug kl 11.00-18.00
30 min 500 kr / 60 min 900 kr
On 06 sep kl 11.00-19.00
Plats:

Inträde: 500 kr

Fler evenemang...

Evenemang

Yogamattor

Yogabyxor

Yogatröjor

Meditationskudde 100% eco-bomull: Twilight Blue
Meditationskudde 100% eco-bomull: Twilight Blue
En skön meditationskudde i 100% eko-certifierad bomull som passar för meditation och andningsövningar. Kudden är stoppad med ekologisk bomull vilket ger ett mycket stabilt stöd som håller formen.
<100 i lager
399,00
Meditationskudde 100% eco-bomull: Orange
Meditationskudde 100% eco-bomull: Orange
En skön meditationskudde i 100% eko-certifierad bomull som passar för meditation och andningsövningar. Kudden är stoppad med ekologisk bomull vilket ger ett mycket stabilt stöd som håller formen.
<100 i lager
399,00
Meditationskudde 100% eco-bomull: Sand Green
Meditationskudde 100% eco-bomull: Sand Green
En skön meditationskudde i 100% eko-certifierad bomull som passar för meditation och andningsövningar. Kudden är stoppad med ekologisk bomull vilket ger ett mycket stabilt stöd som håller formen.
Tillf slut
399,00