Vattumannen på Facebook!Ekvist - e-handel och logistik

Kommande produkter hos Vattumannen!

Lager gäller postorder, ej butik!

Priset gäller postorder, ej butik!

Den nya kvinnan. Kärlek. Din relation med män
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas inom 1-5 vardagar
89,00
Den nya kvinnan. Kärlek. Din relation med män Nyhet!
I den här boken får du veta hur din kvinnlighet påverkar dina förhållanden. Du kommer att se varför det som gör dig framgångsrik i jobbet saboterar dina relationer och varför det starkaste du kan göra som kvinna, är att tillåta dig att behöva en man. Du får praktiska råd och tips för att lösa många av de vanligaste frustrationerna mellan män och kvinnor och du kommer att se hur du kan skapa och b
Ett magiskt rum. Salonger i 1920-talets Paris
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas inom 1-5 vardagar
329,00
Ett magiskt rum. Salonger i 1920-talets Paris Nyhet!
När modernismens historia skrivs hamnar kvinnorna ofta i bakgrunden. I Ett magiskt rum är det dock just dessa som porträtteras: centralgestalterna Sylvia Beach, Adrienne Monnier, Natalie Clifford Barney och Gertrude Stein. Alla fyra drev salonger och alla fyra älskade kvinnor. I detta pionjärverk kombinerar Ingrid Svensson två spännande och engagerande ämnen – bokhistoria och lesbisk historia.
Flod mot intet
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas inom 1-5 vardagar
249,00
Flod mot intet Nyhet!
Den värld som växer fram i Clara Janés diktsamling Flod mot intet är ljusgenomströmmad på ett ovanligt och genomgående sätt. Det som skildras är den enskilda existensens resa mot ett gränslöst kosmos. Floden finns där som metafor för resan där ett immanent ljus i grunden tycks omsluta varje rörelse. Dikterna utspelas vid den heliga floden Ganges men har en universell och mystisk tematik.
Italiens gröna kök
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 15
239,00
Italiens gröna kök Nyhet!
Vi blir allt fler som uppskattar det vegetariska köket. I Italien har frukt och grönt alltid utgjort en naturlig och viktig del av måltiden. Där höjs smaken på grönsaker till himmelska nivåer med färska örter, citron, lite fin olivolja.
Terroristen i Toulouse- Anteckningar om Frankrikes algeriska historia
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 15
269,00
Terroristen i Toulouse- Anteckningar om Frankrikes algeriska historia Nyhet!

Algeriet var Frankrike. Landet var inte bara en koloni, utan hade parlamentsledamöter i Paris och en miljon fransmän gjorde Algeriet till sitt hemland. Blodiga strider upplöste år 1962 relationen Paris – Alger, men den fortsätter att kasta sin skugga över dagens Frankrike.

Utan Jesus ingen mobil i fickan: Om hur kristen tro lade grunden för modern vetenskap
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 14
169,00
Utan Jesus ingen mobil i fickan: Om hur kristen tro lade grunden för modern vetenskap Nyhet!
DET FINNS EN efterhängsen myt som säger att kristen tro och vetenskap har legat i ständig konflikt med varandra. Men är det verkligen så? Har kyrkan genom historien varit fientligt inställd till vetenskap? I den här lättillgängliga boken gör författaren gällande att den kristna tron och världsbilden tvärtom har varit en förutsättning för modern vetenskap. Utan Jesus ingen mobil i fickan.
The Good Tarot
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 15
219,00
The Good Tarot Nyhet!
Grounded in a divination system that dates back centuries, The Good Tarot has a psychic architecture that's more simple and modern, rooted in contemporary positive psychology. Its heart is in the expression of the highest good for all. The 78 cards in the deck are read as archetypal aspects of the human experience that we may encounter within ourselves, with others or in the world.
Bevakaren
Släpps den 2017-04-15
79,00
Bevakaren Nyhet!
Bevakaren är en spänningsroman om en subkultur på nätet med ett helt eget rättssystem som bekämpar brott genom sina egna lagar. Det handlar om den dolda prostitutionen – polisens nya verklighet – där den som kontrollerar den digitala informationen också kontrollerar kriminaliteten.
Daglig vägledning från dina änglar
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 15
179,00
Daglig vägledning från dina änglar Nyhet!
Den här boken hjälper dig att vara lugn och fokuserad i vardagen och påminner dig om att dina änglar alltid är bredvid dig, redo att hjälpa dig inom alla områden i ditt liv. 365 kanaliserade och upplyftande budskap från dina änglar, för att sätta en positiv och helande ton för dagen. Du kan även ställa en fråga, öppna intuitivt boken och få ett meddelande som ger dig guidning och svar.
Häxans hus : handbok för ett giftfritt liv
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 15
259,00
Häxans hus : handbok för ett giftfritt liv Nyhet!
Handbok för ett giftfritt liv Förr gick folk till häxan både för att få botemedel och när de ville ha gift för att ta livet av någon. Dagens häxa väljer bort gifterna och lyfter fram den urgamla kunskapen om naturens magiskt läkande förmåga. Fakta om vilka gifter vi ska undvika i mat, hushåll och skönhet varvas med praktiska recept där svenska växter används istället..
Känslornas revolution. Kärlek, ilska och lycka på 1970-talet
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 16
289,00
Känslornas revolution. Kärlek, ilska och lycka på 1970-talet Nyhet!

1970-talets känslomönster utmärktes av en dröm om mänsklig gemenskap och befrielse från fördomar samt en vilja att komma i kontakt med sig själv och andra, att söka det äkta, det naturliga, det autentiska och nå en öppenhet.

The Wisdom Seeker's Tarot
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 16
219,00
The Wisdom Seeker's Tarot Nyhet!
Superfoodsmoothies
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 15
169,00
Superfoodsmoothies Nyhet!
Det här är en smoothiebok med 50 recept för hälsomedvetna finsmakare. Alla näringsämnen, vitaminer och mineraler kommer från naturliga superkällor. All sötning görs med frukt, honung eller lönnsirap och alla gröna smoothies är fyllda av klorofyll från ogräs, blad och grönsaker. Med kryddor, örter och torkade, malda ingredienser som matchate, spirulina och acai ges extra smak- och näringsboost.
Moderna skor – plågade fötter : insikter och träning för en friskare fot
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 17
89,00
Moderna skor – plågade fötter : insikter och träning för en friskare fot Nyhet!
Det moderna skomodet får oss att glömma vad meningen med våra fötter egentligen är och hur en frisk fot ser ut. Den legendariska danska rörelsepedagogen Helle Gotved visar i denna bok vilka problem de som använder moderna och anatomiskt felaktiga skor kan råka ut för, och vad vi själva genom några få minuters enkel men daglig träning kan göra för att återfå de fötter vi en gång föddes med.
Jag skulle kunna älska dig
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 18
269,00
Jag skulle kunna älska dig Nyhet!
”En kväll som den här skulle jag kunna bli kär.” ”Glöm det”, sa Blair. ”Jag är döende.” Mötet mellan Blair och Luke väcker känslor som de inte har räknat med. Känslor som inte är helt välkomna. Har de mött den stora kärleken – när det redan är för sent?
Witch
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19
179,00
Witch Nyhet!
Livet på jorden:Att förstå vilka vi är, hur vi hamnade här och vad som väntar oss
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19
249,00
Livet på jorden:Att förstå vilka vi är, hur vi hamnade här och vad som väntar oss Nyhet!
Vi är många som ställer oss stora frågor om livet för att hitta mening: Mike Dooley ställer samma frågor. Skillnaden är att han också får svar. Kloka. Kompletta. Sympatiska. Genom sin nyfikenhet och öppenhet har han blivit en mycket uppskattad verklighetsteoretiker. Han har skapat en arena för en bred dialog om de grundläggande sanningarna som expanderar våra perspektiv på ett kraftfullt sätt.
Att leva i himlen här och nu: Så släpper du taget om dina begränsande övertygelser
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 21
279,00
Att leva i himlen här och nu: Så släpper du taget om dina begränsande övertygelser Nyhet!
Om det är resan, och inte målet, livet handlar om, kan det här då vara himlen – detta fysiska liv vi alla lever här på jorden? Det vi upplever till vardags känns sällan som himmelriket. Men tänk om vi skulle inse hur kraftfulla vi är – att vi har tillräckligt med kraft för att forma både vår inre och yttre verklighet? Anita Moorjani är övertygad om att vi kan göra just detta.
Sit, Walk, Don't Talk
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 22
169,00
Sit, Walk, Don't Talk Nyhet!
Allt är bra : Läk din kropp med hjälp av medicin, affirmationer och intuition
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 22
249,00
Allt är bra : Läk din kropp med hjälp av medicin, affirmationer och intuition Nyhet!
Allt är bra kombinerar medicinsk hälsa, holistisk hälsa, näringsmässig hälsa och känslomässig hälsa till ett prydligt paket som vem som helst kan följa, närsomhelst och varsomhelst. Louise Hay, världsomfattande föreläsare och författare av självhjälpsböcker. Hennes metoder att genom affirmationer och positiva tankar läka sjukdom och nå ett bättre liv har hjälpt miljontals människor i över 30 år.
Min rogivande målarbok - Vackra och meditativa motiv att färglägga själv
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 22
109,00
Min rogivande målarbok - Vackra och meditativa motiv att färglägga själv Nyhet!
Välkommen in i en myllrande fantasifull värld av detaljrika motiv som väcker din skaparlust. Här finns 80 sidor inspirerande illustrationer – frodig natur, förföriska blommor, förtrollande djur och magiska mandalas. Unna dig en paus i vardagen och ge dem liv med dina favoritfärger. Upptäck färgernas och mönstrens positiva inverkan på din sinnesstämning – att försjunka i konsten att färglägga skänk
How Enlightenment Changes Your Brain
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 23
189,00
How Enlightenment Changes Your Brain Nyhet!
Angels of Abundance Tarot Cards
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 27
199,00
Angels of Abundance Tarot Cards Nyhet!
Chakra Wisdom Oracle: How to Read the Cards for Yourself and Others
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 29
199,00
Chakra Wisdom Oracle: How to Read the Cards for Yourself and Others Nyhet!
Aimed at those looking to enhance their own readings as well as anyone interested in learning to read for others, this book naturally complements the hugely successful Chakra Wisdom Oracle Cards. It offers a natural starting point for those new to the cards, as well as enhanced information not featured elsewhere for those already proficient in using them.
Omstart - för en starkare, renare och friskare kropp
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 30
219,00
Omstart - för en starkare, renare och friskare kropp Nyhet!
Det är många saker som behöver stämma i vår kropp för att vi ska må bra och känna oss balanserade. Genom att ta hand om lymfsystemet bättre kan vi stärka vårt immunförsvar, bli av med sömnbesvär och celluliter samt gå ned i vikt.

Här förklarar Karin Björkegren Jones hur vi med hjälp av massage, andningsövningar, hudvård och rätt kost kan boosta hela vårt system och få en välbehövlig omstart
Den tibetanska livs- och dödsboken
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 31
295,00
Den tibetanska livs- och dödsboken Nyhet!
I detta omfattande och uttömmande verk förenar författaren för första gången den urgamla tibetanska visdomen och den moderna forskningen om döden, döendet och universums natur. Boken gör den mest genomgripande tolkning som någonsin gjorts av en storslagen vision av liv och död. Författaren lär ut vad människor, oavsett livssyn, kan göra för att omvandla sina liv och förbereda sig inför döden.
Hos jätten i höga berget
Släpps den 2017-08-01
149,00
Hos jätten i höga berget Nyhet!
Hamdi Özyurt återberättar och illustrerar själv en gammal kurdisk folksaga som är precis lika läsvärd oavsett var på jorden man bor. Den dramatiska och humoristiska berättelsen har den klassiska sagans typiska teman: Liten och klok vinner över stor och dum; list och intelligens över råstyrka och tvång!
Chakra Meditation: Discover Energy, Creativity, Focus, Love, Communication, Wisdom & Spirit
Släpps den 2017-08-22
199,00
Chakra Meditation: Discover Energy, Creativity, Focus, Love, Communication, Wisdom & Spirit Nyhet!
The Tools II
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 34
359,00
The Tools II Nyhet!
Eft For Weight Loss
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 45
179,00
Eft For Weight Loss Nyhet!
Energy Psychology Journal, 5:2
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 45
549,00
Energy Psychology Journal, 5:2 Nyhet!
Angel Astrology 101: Discover the Angels Connected with Your Birth Chart
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 49
209,00
Angel Astrology 101: Discover the Angels Connected with Your Birth Chart Nyhet!
Learn about the archangels who work with your birth chart in Doreen Virtue s Angel Astrology 101. Co-authored by the widely published astrologist and Angel Therapist Yasmin Boland, this is the first book to combine angelology and astrology.
Life on Earth
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 2 2018
179,00
Life on Earth Nyhet!
Making Life Easy
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 3 2018
209,00
Making Life Easy Nyhet!
Your Happy Genes
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 10 2018
309,00
Your Happy Genes Nyhet!
We've joked about having the right genes for happiness, but it turns out that we might have just that. New evidence from the emerging science of epigenetics shows that there is a complex interplay between some of our key regulatory genes and our emotional state.
Soul Friends
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 14 2018
259,00
Soul Friends Nyhet!
10 Messages Your Angels Want You to Know
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 21 2018
179,00
10 Messages Your Angels Want You to Know Nyhet!
Genius Intuition
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 25 2018
179,00
Genius Intuition Nyhet!
Chuang Tsu: Inner Chapters
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2020
179,00
Chuang Tsu: Inner Chapters Nyhet!
This is an updated version of the translation of Chuang Tsu: Inner Chapters that was originally published in 1974. Like the original Chinese, this version uses gender-neutral language wherever possible. This edition includes an introduction by Tai Ji master Chungliang Al Huang, who has been highly successful in bringing to the West the wisdom of the East.
Reality, Spirituality and Modern Man
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19 2020
209,00
Reality, Spirituality and Modern Man Nyhet!
Truth vs. Falsehood
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19 2024
209,00
Truth vs. Falsehood Nyhet!
Beyond Ergonomics
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
219,00
Beyond Ergonomics Nyhet!
Burn the Fat, Feed the Muscle
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
179,00
Burn the Fat, Feed the Muscle Nyhet!
Exercises for Insomnia
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
169,00
Exercises for Insomnia Nyhet!
Only Pack What You Can Carry
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
169,00
Only Pack What You Can Carry Nyhet!
The Diet Fix
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
179,00
The Diet Fix Nyhet!
The Master Your Metabolism Cookbook
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
169,00
The Master Your Metabolism Cookbook Nyhet!
The Ultimate Happiness Prescription
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
139,00
The Ultimate Happiness Prescription Nyhet!

Evenemang:

Désirée Kraft - Medium, Tarot, Healer - Torsdagar på Vattumannen

Désirée Kraft arbetar som andlig rådgivare och healer sedan ett tjugotal år och är meditatör, vegetarian med örtkunskaper sedan 37 år. Hon är en såkallad sanndrömmare sedan barnsben från morsidan som är från Karelen där det funnits kloka gummor i rakt nedstigande led sedan urminnes tider. Désirée kanaliserar andevärlden med eller utan tarotkort och andra divinationsmetoder såsom tasseologi, molntydning osv. Sedan början av 90-talet har hon studerat alkemi, Medicine Walk och arbetat sedan dess som Reikilärare och är grundaren till HaloDetox healing metod. HaloDetox är en transformerande healing metod i vilket mudras, mantran och läkande ört-, och smoothie recept ingår tillsammans med energimedicin. För bokning, mer info och priser klicka på bilden eller se hemsidan www.kraft-inspiration.se Varmt Välkommen

IDAG kl 11.00-19.00
Plats: Vattumannen

Inträde: 500 kr

Kom på spännande bokrelease, Hjärtas Språk med Christina Leilupo

Hjärtats Språk är en bok om kommande intelligensnivå, SQ-själslig intelligens som öppnar sig när IQ och EQ är synkronisitet i hjärnan. Det är en intelligens som vi människor medvetet kommer att öppna upp oss för. Boken ger ett nytt sätt att betrakta livet utifrån. Författaren har med sina över 20 år i näringslivet som managemet konsult/coach och nyvunnen visdom genom att själv öppnat sig för djupa livsfrågor satt ord på egna upplevelser som hjälper oss att förstå vad vi redan vet, hjärtats språk. Christina Leilupo kommer berätta hur livet kallade till förändring och skrivande. Hur en smärtsam kärleksrelation tvingade henne vidare. Hur hon stötte på sin Mästare som hjälpte henne att stabilisera det hon redan viste djupt inom sig. Hur hon nu i efterhand kan se den fantastiska synkronisitet som råder. Visdomen är vunnen i tystnad på Ashram i Indien och Portugal under vandringar i Himalaya både Indien och Nepal. Månader ensam på öar i Indien, Malaysia, Filipinerna, Irland, Portugal, Grekland och Bali. Möten med både människor och vilda djur i djungel, på heliga berget Arunachal, regnskog och karga klippor där hon blivit speglad det vi är - Kärleken. Varmt välkomna att möta Christina i en presentation med dialog.

Presentationen börjar 17.30
IDAG kl 17.00-19.00
Plats: Vattumannen

Inträde: Gratis

Aschima är Andlig Vägledare för uppvaknandet och upplysning, Mantra Musiker och erfaren Energi Healer

Aschima vägleder dig mot inre frid, ökad närvaro, uppvaknandet och genom processen av Enlightenment. - Att Förkroppsliga och att kunna förädla det högre medvetandet som är Enhets medvetande och frihet från destruktiv energi, där hjärtat är ledaren, ej tankar och mindets illusion. - Aschima Hjälper energier att förvandlas till inre stillhet. Att kunna släppa taget och att låta lager som renas, gå igenom ditt upplevelse system, t.ex förvirring, sorg, att öppna hjärtats sårbarhet. Mot mer prahna/livskraft. - Att kunna omvandla ett mönster som förhindrar din frihet. Aschima Lyfter på de slöjor - trosuppfattningar och rädslor du har kvar så att du kan stanna i nuets, högre flöde. - Ser de unika gåvor du har med dig och hjälper dig med nya nycklar att manifestera och att kunna uttrycka de på jorden - Att kunna beskydda din Aura mot lägre energier, som stress och projiceringar - Besvarar frågor om Upplysning och Högre syften Aschimas kunskap innesluter total healing, för ande, kropp och själ. Hon jobbar med det levande templet och har helande kunskap för dig som vill leva din glädje och unikhet i alla delar av livet. Klicka på bilden för att läsa mer.

Plats:
Bokning sker till bokhandeln@vattumannen.se eller via telefon 08-109615 , 30 minuter 500 kr 60 minuter 900 kr
Lö 01 apr kl 11.30-16.00
Bokning sker till bokhandeln@vattumannen.se eller via telefon 08-109615 , 30 minuter 500 kr 60 minuter 900 kr
Lö 08 apr kl 11.30-16.00
Bokning sker till bokhandeln@vattumannen.se eller via telefon 08-109615 , 30 minuter 500 kr 60 minuter 800 kr
Lö 22 apr kl 11.30-16.00
Plats: Vattumannen

Inträde: 500 kr

Fler evenemang...

Evenemang

Yogamattor

Yogabyxor

Yogatröjor

Meditationskudde 100% eco-bomull: Twilight Blue
Meditationskudde 100% eco-bomull: Twilight Blue Nyhet!
En skön meditationskudde i 100% eko-certifierad bomull som passar för meditation och andningsövningar. Kudden är stoppad med ekologisk bomull vilket ger ett mycket stabilt stöd som håller formen.
<100 i lager
399,00
Meditationskudde 100% eco-bomull: Orange
Meditationskudde 100% eco-bomull: Orange Nyhet!
En skön meditationskudde i 100% eko-certifierad bomull som passar för meditation och andningsövningar. Kudden är stoppad med ekologisk bomull vilket ger ett mycket stabilt stöd som håller formen.
<100 i lager
399,00
Meditationskudde 100% eco-bomull: Sand Green
Meditationskudde 100% eco-bomull: Sand Green Nyhet!
En skön meditationskudde i 100% eko-certifierad bomull som passar för meditation och andningsövningar. Kudden är stoppad med ekologisk bomull vilket ger ett mycket stabilt stöd som håller formen.
<10 i lager
399,00