Vattumannen på Facebook!Ekvist - e-handel och logistik

Kommande produkter hos Vattumannen!

Lager gäller postorder, ej butik!

Priset gäller postorder, ej butik!

Livet på jorden:Att förstå vilka vi är, hur vi hamnade här och vad som väntar oss
Kommer snart
249,00
Livet på jorden:Att förstå vilka vi är, hur vi hamnade här och vad som väntar oss Nyhet!
Vi är många som ställer oss stora frågor om livet för att hitta mening: Mike Dooley ställer samma frågor. Skillnaden är att han också får svar. Kloka. Kompletta. Sympatiska. Genom sin nyfikenhet och öppenhet har han blivit en mycket uppskattad verklighetsteoretiker. Han har skapat en arena för en bred dialog om de grundläggande sanningarna som expanderar våra perspektiv på ett kraftfullt sätt.
Den nya kvinnan. Kärlek. Din relation med män
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas inom 1-5 vardagar
89,00
Den nya kvinnan. Kärlek. Din relation med män Nyhet!
I den här boken får du veta hur din kvinnlighet påverkar dina förhållanden. Du kommer att se varför det som gör dig framgångsrik i jobbet saboterar dina relationer och varför det starkaste du kan göra som kvinna, är att tillåta dig att behöva en man. Du får praktiska råd och tips för att lösa många av de vanligaste frustrationerna mellan män och kvinnor och du kommer att se hur du kan skapa och b
Sit, Walk, Don't Talk
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 22
169,00
Sit, Walk, Don't Talk Nyhet!
Biocentrism: medvetande som nyckeln till vår förståelse av universum
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 23
249,00
Biocentrism: medvetande som nyckeln till vår förståelse av universum Nyhet!
Biocentrismen erbjuder en förklaringsmodell som placerar liv och medvetande i centrum av universums existens. Genom djupgående motiveringar och logiska argument erbjuder Lanza svar på några av den moderna vetenskapens största mysterier, såsom universums uppkomst, observatörens betydelse, medvetandets natur och funktion, och varför fysikens lagar tillsynes är perfekt anpassade för att främja liv.
Allt är bra : Läk din kropp med hjälp av medicin, affirmationer och intuition
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 22
249,00
Allt är bra : Läk din kropp med hjälp av medicin, affirmationer och intuition Nyhet!
Allt är bra kombinerar medicinsk hälsa, holistisk hälsa, näringsmässig hälsa och känslomässig hälsa till ett prydligt paket som vem som helst kan följa, närsomhelst och varsomhelst. Louise Hay, världsomfattande föreläsare och författare av självhjälpsböcker. Hennes metoder att genom affirmationer och positiva tankar läka sjukdom och nå ett bättre liv har hjälpt miljontals människor i över 30 år.
En enda Gud – Allah eller Jesus?
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 22
249,00
En enda Gud – Allah eller Jesus? Nyhet!
I sin hyllade självbiografi "Jag sökte Allah och fann Jesus" berättade Nabeel Qureshi om sin dramatiska resa från hängiven muslim till övertygad kristen. I den här uppföljande boken går Qureshi noga igenom och jämför den samlade bevisningen för islam och kristen tro. Både islam och kristen tro hävdar ju att det bara finns En enda Gud. Men vem förtjänar att upphöjas och äras, Allah eller Jesus?
Min rogivande målarbok - Vackra och meditativa motiv att färglägga själv
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 24
109,00
Min rogivande målarbok - Vackra och meditativa motiv att färglägga själv Nyhet!
Välkommen in i en myllrande fantasifull värld av detaljrika motiv som väcker din skaparlust. Här finns 80 sidor inspirerande illustrationer – frodig natur, förföriska blommor, förtrollande djur och magiska mandalas. Unna dig en paus i vardagen och ge dem liv med dina favoritfärger. Upptäck färgernas och mönstrens positiva inverkan på din sinnesstämning – att försjunka i konsten att färglägga skänk
How Enlightenment Changes Your Brain
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 23
189,00
How Enlightenment Changes Your Brain Nyhet!
Moderna skor – plågade fötter : insikter och träning för en friskare fot
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 26
89,00
Moderna skor – plågade fötter : insikter och träning för en friskare fot Nyhet!
Det moderna skomodet får oss att glömma vad meningen med våra fötter egentligen är och hur en frisk fot ser ut. Den legendariska danska rörelsepedagogen Helle Gotved visar i denna bok vilka problem de som använder moderna och anatomiskt felaktiga skor kan råka ut för, och vad vi själva genom några få minuters enkel men daglig träning kan göra för att återfå de fötter vi en gång föddes med.
Angels of Abundance Tarot Cards
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 27
199,00
Angels of Abundance Tarot Cards Nyhet!
Själens  äventyr; Resor i de fysiska och andliga dimensionerna
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 28
329,00
Själens äventyr; Resor i de fysiska och andliga dimensionerna Nyhet!
Detta är en resa som kommer sätta din syn på liv och död i ett fullständigt nytt ljus! Själens äventyr är en manual för alla som någon gång har ifrågasatt var de kommer ifrån, varför de är här och vart vi tar vägen efter döden. James Van Praagh är ett internationellt välkända medium som under 30 år har delat med sig av sina upplevelser i kontakt med andevärlden.
Chakra Wisdom Oracle: How to Read the Cards for Yourself and Others
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 29
199,00
Chakra Wisdom Oracle: How to Read the Cards for Yourself and Others Nyhet!
Aimed at those looking to enhance their own readings as well as anyone interested in learning to read for others, this book naturally complements the hugely successful Chakra Wisdom Oracle Cards. It offers a natural starting point for those new to the cards, as well as enhanced information not featured elsewhere for those already proficient in using them.
Omstart - för en starkare, renare och friskare kropp
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 30
219,00
Omstart - för en starkare, renare och friskare kropp Nyhet!
Det är många saker som behöver stämma i vår kropp för att vi ska må bra och känna oss balanserade. Genom att ta hand om lymfsystemet bättre kan vi stärka vårt immunförsvar, bli av med sömnbesvär och celluliter samt gå ned i vikt.

Här förklarar Karin Björkegren Jones hur vi med hjälp av massage, andningsövningar, hudvård och rätt kost kan boosta hela vårt system och få en välbehövlig omstart
Den tibetanska livs- och dödsboken
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 31
295,00
Den tibetanska livs- och dödsboken Nyhet!
I detta omfattande och uttömmande verk förenar författaren för första gången den urgamla tibetanska visdomen och den moderna forskningen om döden, döendet och universums natur. Boken gör den mest genomgripande tolkning som någonsin gjorts av en storslagen vision av liv och död. Författaren lär ut vad människor, oavsett livssyn, kan göra för att omvandla sina liv och förbereda sig inför döden.
Hos jätten i höga berget
Släpps den 2017-08-01
149,00
Hos jätten i höga berget Nyhet!
Hamdi Özyurt återberättar och illustrerar själv en gammal kurdisk folksaga som är precis lika läsvärd oavsett var på jorden man bor. Den dramatiska och humoristiska berättelsen har den klassiska sagans typiska teman: Liten och klok vinner över stor och dum; list och intelligens över råstyrka och tvång!
Chakra Meditation: Discover Energy, Creativity, Focus, Love, Communication, Wisdom & Spirit
Släpps den 2017-08-22
199,00
Chakra Meditation: Discover Energy, Creativity, Focus, Love, Communication, Wisdom & Spirit Nyhet!
Skottsäker: Krypskytten
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 34
139,00
Skottsäker: Krypskytten Nyhet!
En krypskytt terroriserar Terminus City, och det är upp till Troy och resten av SPEAR-teamet att sätta stopp för det. Tiden är knapp och Troy och de andra ungdomarna med superkrafter kommer att få ge allt för att nå sitt mål.

Men Troy börjar tvivla. Är det verkligen så självklart var hans lojalitet ska ligga?

Uppföljaren till "Skottsäker".
The Tools II
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 34
359,00
The Tools II Nyhet!
Medium
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 34
289,00
Medium Nyhet!
CAMILLA ELFVING är ett andligt medium och författare till flera böcker om det paranormala. I den här boken presenterar hon en fantastisk livsväg – att leva och verka som medium och andlig lärare. Boken innehåller exklusiva intervjuer med forskare på mediumskap och healing samt kända, verksamma medier med över 30 års erfarenhet av mediumskap.
I Mellanlandet
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 35
149,00
I Mellanlandet Nyhet!
Albin är ensam och ledsen. Han är hela sju år och bor i Visby på ön Gotland. Han har förlorat sin bästa vän, nämligen sin syster. Han drar sig undan allt och alla, men en dag händer något märkligt. Han vandrar rakt in i Mellanlandet, där skogen är grönare och skönare än alla andra skogar, där solen alltid lyser och där fåglarna sjunger om hopp och om frihet.
Mysteriet med den stora flaggstölden!
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 35
149,00
Mysteriet med den stora flaggstölden! Nyhet!
Vem stjäl flaggor i Enköping? Plötsligt finns nästan inga svenska flaggor kvar. På flaggstängerna hänger istället kusliga svarta sjörövarflaggor och rasslar i vinden.
Måla kinesiska tecken: lär om det kinesiska horoskopet och hur du får din stela nacke smidigare!
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 24
89,00
Måla kinesiska tecken: lär om det kinesiska horoskopet och hur du får din stela nacke smidigare! Nyhet!
Det här är ingen vanlig målarbok, utan en hybrid som samtidigt berättar om lyckobringande symboler i Kina, det kinesiska horoskopet och om varför tecknet för kärlek saknar sitt hjärta. Du får också veta hur du mjukar upp nacken med en enkel serie huvudrörelser vilka följer streckordningen för det kinesiska tecknet som betyder frukt. Måla, läs, begrunda, eller helt enkelt ge bort den.
Ett levande universum: den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 39
249,00
Ett levande universum: den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung Nyhet!
Sherlock Holmes. Fruktans dal
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 39
229,00
Sherlock Holmes. Fruktans dal Nyhet!
Animal Tarot Cards: A 78-Card Deck and Guidebook
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 40
259,00
Animal Tarot Cards: A 78-Card Deck and Guidebook Nyhet!
Open your mind to the loving messages of the animal world! In the Animal Tarot Cards, Doreen Virtue and Radleigh Valentine (the best-selling authors of Angel Tarot Cards) use tarot—a time-honored system to get detailed accurate answers to life questions—to help you make sense of your past, present, and future in a very gentle, positive way.
Född sensitiv: våra berättelser
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 44
259,00
Född sensitiv: våra berättelser Nyhet!
Prinsessan Märtha Louise av Norge och Elisabeth Nordeng delar här med sig av sina personliga berättelser om livet som högkänslig och hur de båda har kommit att se personlighetsdraget som en styrka. 

Det handlar om den särskilda sinnesförnimmelsen som barn, skörheten som ungdom och känsligheten som vuxen och förälder.
Eft For Weight Loss
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 45
179,00
Eft For Weight Loss Nyhet!
Energy Psychology Journal, 5:2
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 45
549,00
Energy Psychology Journal, 5:2 Nyhet!
The Akashic Tarot: A 62-Card Deck and Guidebook
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 45
259,00
The Akashic Tarot: A 62-Card Deck and Guidebook Nyhet!
The Akashic Tarot is an astoundingly accurate tool for predicting the future, unveiling hidden insights, and unleashing new powers. This unique 62-card deck is designed to access the profound energy and unlimited information that make up the Akashic Records, which are great fields of wisdom and power that transcend time and space and are immediately available to all.
Angel Astrology 101: Discover the Angels Connected with Your Birth Chart
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 49
239,00
Angel Astrology 101: Discover the Angels Connected with Your Birth Chart Nyhet!
Learn about the archangels who work with your birth chart in Doreen Virtue s Angel Astrology 101. Co-authored by the widely published astrologist and Angel Therapist Yasmin Boland, this is the first book to combine angelology and astrology.
Life on Earth
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 2 2018
179,00
Life on Earth Nyhet!
Making Life Easy
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 3 2018
209,00
Making Life Easy Nyhet!
Your Happy Genes
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 10 2018
309,00
Your Happy Genes Nyhet!
We've joked about having the right genes for happiness, but it turns out that we might have just that. New evidence from the emerging science of epigenetics shows that there is a complex interplay between some of our key regulatory genes and our emotional state.
Soul Friends
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 14 2018
259,00
Soul Friends Nyhet!
10 Messages Your Angels Want You to Know
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas inom 1-5 vardagar
179,00
10 Messages Your Angels Want You to Know Nyhet!
Genius Intuition
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 25 2018
179,00
Genius Intuition Nyhet!
Chuang Tsu: Inner Chapters
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2020
179,00
Chuang Tsu: Inner Chapters Nyhet!
This is an updated version of the translation of Chuang Tsu: Inner Chapters that was originally published in 1974. Like the original Chinese, this version uses gender-neutral language wherever possible. This edition includes an introduction by Tai Ji master Chungliang Al Huang, who has been highly successful in bringing to the West the wisdom of the East.
Guidad meditation
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 15 2020
179,00
Guidad meditation Nyhet!
"Denna meditations-cd är framförallt menad som ett komplement för elever till mig som går den andliga vägen.
Reality, Spirituality and Modern Man
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19 2020
209,00
Reality, Spirituality and Modern Man Nyhet!
Ljusbärare : Vägledd meditation
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 32 2020
199,00
Ljusbärare : Vägledd meditation Nyhet!
Denna vägledda meditations-cd är framförallt menad som ett komplement för elever till mig. Den är ett hjälpmedel för att kunna få kontinuitet i meditation och för att kunna stärka kontakten och ...
Truth vs. Falsehood
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19 2024
209,00
Truth vs. Falsehood Nyhet!
Beyond Ergonomics
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
219,00
Beyond Ergonomics Nyhet!
Burn the Fat, Feed the Muscle
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
179,00
Burn the Fat, Feed the Muscle Nyhet!
Exercises for Insomnia
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
169,00
Exercises for Insomnia Nyhet!
Only Pack What You Can Carry
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
169,00
Only Pack What You Can Carry Nyhet!
The Diet Fix
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
179,00
The Diet Fix Nyhet!
The Master Your Metabolism Cookbook
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
169,00
The Master Your Metabolism Cookbook Nyhet!
The Ultimate Happiness Prescription
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
139,00
The Ultimate Happiness Prescription Nyhet!

Evenemang:

Plushealing - Medial vägledning - Tarot- Astrologi - Coaching -Fristående Plushealinginitiering

Charliee arbetar med att sprida kunskap om Maria Magdalena energin, den sanna sexualiteten och den heliga graalen. Hon hjälper dig att aktivera Maria Magdalena energin inom dig själv och återkoppla dig till Moder Jord. Charliee ger dig budskap från sin healingkanal som kan hjälpa dig framåt på din livsväg. Hon ger Plushealing och kan hjälpa dig att återknyta kontakten med ditt inre barn och med de känslor som ligger i vägen för att du skall bli hel som människa. Hon använder sig av Tarotkort som ett redskap för att öppna upp för intuitionen, leken och kreativiteten. Plushealing är en healingmetod som tar dig djupt ned i ditt undermedvetna och söker kontakt med de blockeringar och undertryckta känslor som ligger i vägen för att du skall kunna förverkliga dina drömmar på jorden. Boka din tid via bokhandeln@vattumannen.se, även drop in i mån av lediga tider.

On 31 maj kl 11.00-19.00
30 min 450 kr / 60 min 800 kr
On 07 jun kl 11.00 till 07 jun kl 19.00
30 min 450 kr / 60 min 800 kr
On 14 jun kl 11.00-19.00
30 min 450 kr / 60 min 800 kr
On 21 jun kl 11.00-19.00
Plats:

Inträde: 500 kr

Anna Stomsi - Samtalscoach & Certifierat Medium - Onsdagar på Vattumannen

Med Tillit, Ödmjukhet och Kunskap Anna är clairvojant medium och arbetar medialt på flera platser runt om i Sverige. På Onsdagar kommer Ni nu kunna besöka henne här hos oss på Vattumannen. -Att stå i kontakt med en andlig dimension och få förtroendet att arbeta tillsammans. Det är med stor ödmjukhet och respekt som jag tar emot och utför det arbetet/Anna Stomsi Vägledande Mediala Samtal, Coachning och Privata Seanser. 30 minuter 800 60 minuter 1200 För mer information och tidsbokning: www.annastomsi.se Telefon: 0723-93 75 15 Mail/e-post: kontakt@annastomsi.se

Plats: Vattumannen
För mer information och tidsbokning: www.annastomsi.se Telefon: 0723-93 75 15 Mail/e-post: kontakt@annastomsi.se
On 31 maj kl 11.00-19.00
För mer information och tidsbokning: www.annastomsi.se Telefon: 0723-93 75 15 Mail/e-post: kontakt@annastomsi.se
On 07 jun kl 11.00-19.00
Plats:
För mer information och tidsbokning: www.annastomsi.se Telefon: 0723-93 75 15 Mail/e-post: kontakt@annastomsi.se
On 14 jun kl 11.00-19.00
För mer information och tidsbokning: www.annastomsi.se Telefon: 0723-93 75 15 Mail/e-post: kontakt@annastomsi.se
On 21 jun kl 11.00-19.00
Plats: Vattumannen

Inträde: 800 kr

Ewa Röjestål Energibehandlingar: AuraTransformation™ och Shiatsu-massage. Fredagar på Vattumannen

Är du trött på att vara trött? Vill du ha mer energi? Är du redo att ta nästa steg i din andliga och personliga utveckling? Är du intresserad av den nya behandlingen AuraTransformation™? Det är en permanent och genomgripande utveckling av ditt personliga medvetande som ger dig större utstrålning, handlingskraft och intuition. En AuraTransformation™ löser inte dina problem, men ger dig kraft och energi att påverka din situation. Ewa Röjestål ger förutom AuraTransformation™ och Balanseringar/Balanshealing även Shiatsu-behandlingar på Vattumannen. Shiatsu är en japansk kroppsbehandling som är djupt avslappnande för både kropp och själ. Shiatsu är mycket bra om man har stressrelaterade besvär, sömnproblem och/eller har spänningar i rygg, axlar och nacke eftersom shiatsu löser upp både fysiska och känslomässiga spänningar och blockeringar Ewa Röjestål har lång erfarenhet av energibehandlingar, hon har hjälpt människor att få mer kraft och energi i snart 20 år. Kanske har du sett henne i tidningen Free och i tidningen Nära? Eller hört henne i P4 Gävleborg, där hon medverkar som själslig coach och tar upp ämnen som intuition och meditation? Hon är certifierad AuraFörmedlare™ och diplomerad Shiatsuterapeut. Du kan enkelt och smidigt boka tid på www.helhetspraktiken.se eller på mail info@helhetspraktiken.se Varmt välkommen! Ewa Röjestål

Plats:
Boka tid på Boka direkt: http://www.bokadirekt.se/Bookings/Default.aspx?sru=11132
Fr 26 maj kl 11.30-19.00
Plats: Vattumannen
Boka tid på Boka direkt: http://www.bokadirekt.se/Bookings/Default.aspx?sru=11132
Fr 02 jun kl 11.30-19.00
Boka tid på Boka direkt: http://www.bokadirekt.se/Bookings/Default.aspx?sru=11132
Fr 09 jun kl 11.30-19.00
Plats:
Boka tid på Boka direkt: http://www.bokadirekt.se/Bookings/Default.aspx?sru=11132
Fr 16 jun kl 11.30-19.00
Plats: Vattumannen

Inträde: 800 kr

Fler evenemang...

Evenemang

Yogamattor

Yogabyxor

Yogatröjor

Meditationskudde 100% eco-bomull: Twilight Blue
Meditationskudde 100% eco-bomull: Twilight Blue Nyhet!
En skön meditationskudde i 100% eko-certifierad bomull som passar för meditation och andningsövningar. Kudden är stoppad med ekologisk bomull vilket ger ett mycket stabilt stöd som håller formen.
<100 i lager
399,00
Meditationskudde 100% eco-bomull: Orange
Meditationskudde 100% eco-bomull: Orange Nyhet!
En skön meditationskudde i 100% eko-certifierad bomull som passar för meditation och andningsövningar. Kudden är stoppad med ekologisk bomull vilket ger ett mycket stabilt stöd som håller formen.
<100 i lager
399,00
Meditationskudde 100% eco-bomull: Sand Green
Meditationskudde 100% eco-bomull: Sand Green Nyhet!
En skön meditationskudde i 100% eko-certifierad bomull som passar för meditation och andningsövningar. Kudden är stoppad med ekologisk bomull vilket ger ett mycket stabilt stöd som håller formen.
<10 i lager
399,00
"Du är inte offer för den värld du ser eftersom du har hittat på den" - A Course in Miracles