Vattumannen på Facebook!Ekvist - e-handel och logistik

Kommande produkter hos Vattumannen!

Lager gäller postorder, ej butik!

Priset gäller postorder, ej butik!

Den nya kvinnan. Kärlek. Din relation med män
Kommer snart
89,00
Den nya kvinnan. Kärlek. Din relation med män Nyhet!
I den här boken får du veta hur din kvinnlighet påverkar dina förhållanden. Du kommer att se varför det som gör dig framgångsrik i jobbet saboterar dina relationer och varför det starkaste du kan göra som kvinna, är att tillåta dig att behöva en man. Du får praktiska råd och tips för att lösa många av de vanligaste frustrationerna mellan män och kvinnor och du kommer att se hur du kan skapa och b
Moderna skor – plågade fötter : insikter och träning för en friskare fot
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 26
89,00
Moderna skor – plågade fötter : insikter och träning för en friskare fot Nyhet!
Det moderna skomodet får oss att glömma vad meningen med våra fötter egentligen är och hur en frisk fot ser ut. Den legendariska danska rörelsepedagogen Helle Gotved visar i denna bok vilka problem de som använder moderna och anatomiskt felaktiga skor kan råka ut för, och vad vi själva genom några få minuters enkel men daglig träning kan göra för att återfå de fötter vi en gång föddes med.
Ett magiskt rum. Salonger i 1920-talets Paris
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 26
329,00
Ett magiskt rum. Salonger i 1920-talets Paris Nyhet!
För att få en sann bild av 1920-talets Paris som en litteraturens smältdegel måste tidens verksamma och inflytelserika kvinnor skildras. I centrum för Ett magiskt rum står Gertrude Stein, Natalie Clifford Barney, Adrienne Monnier och Sylvia Beach, som med sina salonger fick stor betydelse för modernismens framväxt. Alla fyra var viktiga för andras skapande och alla fyra älskade kvinnor.
Lek och lyssna! : att möta barn med värme och respekt
Släpps den 2017-07-01
179,00
Lek och lyssna! : att möta barn med värme och respekt Nyhet!
I Lek och lyssna reflekterar stamäldsten Manitonquat över det viktiga bandet mellan barn och vuxna i ett samhälle som ofta präglas av stress och isolering. Han ger också konkreta tips på hur föräldrar, lärare, kuratorer och andra vuxna kan bli bättre på att möta barn med värme och respekt, så att vi kan utvecklas, lära av varandra och ha roligt tillsammans.
Angels of Abundance Tarot Cards
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 27
199,00
Angels of Abundance Tarot Cards Nyhet!
Själens  äventyr; Resor i de fysiska och andliga dimensionerna
Släpps den 2017-07-15
329,00
Själens äventyr; Resor i de fysiska och andliga dimensionerna Nyhet!
Detta är en resa som kommer sätta din syn på liv och död i ett fullständigt nytt ljus! Själens äventyr är en manual för alla som någon gång har ifrågasatt var de kommer ifrån, varför de är här och vart vi tar vägen efter döden. James Van Praagh är ett internationellt välkända medium som under 30 år har delat med sig av sina upplevelser i kontakt med andevärlden.
Chakra Wisdom Oracle: How to Read the Cards for Yourself and Others
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 29
199,00
Chakra Wisdom Oracle: How to Read the Cards for Yourself and Others Nyhet!
Aimed at those looking to enhance their own readings as well as anyone interested in learning to read for others, this book naturally complements the hugely successful Chakra Wisdom Oracle Cards. It offers a natural starting point for those new to the cards, as well as enhanced information not featured elsewhere for those already proficient in using them.
Omstart - för en starkare, renare och friskare kropp
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 30
219,00
Omstart - för en starkare, renare och friskare kropp Nyhet!
Det är många saker som behöver stämma i vår kropp för att vi ska må bra och känna oss balanserade. Genom att ta hand om lymfsystemet bättre kan vi stärka vårt immunförsvar, bli av med sömnbesvär och celluliter samt gå ned i vikt.

Här förklarar Karin Björkegren Jones hur vi med hjälp av massage, andningsövningar, hudvård och rätt kost kan boosta hela vårt system och få en välbehövlig omstart
Den tibetanska livs- och dödsboken
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 31
295,00
Den tibetanska livs- och dödsboken Nyhet!
I detta omfattande och uttömmande verk förenar författaren för första gången den urgamla tibetanska visdomen och den moderna forskningen om döden, döendet och universums natur. Boken gör den mest genomgripande tolkning som någonsin gjorts av en storslagen vision av liv och död. Författaren lär ut vad människor, oavsett livssyn, kan göra för att omvandla sina liv och förbereda sig inför döden.
Hos jätten i höga berget
Släpps den 2017-08-01
149,00
Hos jätten i höga berget Nyhet!
Hamdi Özyurt återberättar och illustrerar själv en gammal kurdisk folksaga som är precis lika läsvärd oavsett var på jorden man bor. Den dramatiska och humoristiska berättelsen har den klassiska sagans typiska teman: Liten och klok vinner över stor och dum; list och intelligens över råstyrka och tvång!
Maten från min by : Ayurveda för din hälsa
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 33
279,00
Maten från min by : Ayurveda för din hälsa Nyhet!
Följ med på en vegetarisk och ayurvedisk matresa till Indien, för härliga smakupplevelser och bättre hälsa. Ayurvedapraktikern Janesh Vaidya bjuder i Maten från min by på mer än 100 härliga och unika recept från sin by, anpassade för svenska råvaror och tillagningssätt. Enligt ayurveda bör vi äta enligt vårt dominerande element och i den här boken finns tydliga scheman som hjälper läsaren att hitt
Välkommen till vegoriket
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 33
139,00
Välkommen till vegoriket Nyhet!
I Vegoriket härskar Mattias Kristiansson, som med humor, varsamhet och utan pekpinnar guidar dig till en grönare livsstil. Boken innehåller allt från vardagsrätter att äta framför tv:n och middag att bjuda vännerna på till riktiga festmåltider att imponera med. Allt utan animaliska produkter och med mycket smak och variation.
Djurens gåtfulla liv : Kärlek. Sorg. Omtanke. Fantastiska inblickar i en sluten värld.
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 34
269,00
Djurens gåtfulla liv : Kärlek. Sorg. Omtanke. Fantastiska inblickar i en sluten värld. Nyhet!
Omtänksamhet, kärlek, empati och sorg ? är det inte bara vi människor som har den typen av känslor? Nej, säger Peter Wohlleben, den passionerade skogvaktaren och bästsäljande författaren till succén Trädens hemliga liv. I sin nya bok förmedlar han fascinerande fakta om djuren och deras känsloliv, som många tidigare har trott inte existerar. Peter Wohlleben lutar sig mot de senaste vetenskapliga rö
Chakra Meditation: Discover Energy, Creativity, Focus, Love, Communication, Wisdom & Spirit
Släpps den 2017-08-22
199,00
Chakra Meditation: Discover Energy, Creativity, Focus, Love, Communication, Wisdom & Spirit Nyhet!
Skottsäker: Krypskytten
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 34
139,00
Skottsäker: Krypskytten Nyhet!
En krypskytt terroriserar Terminus City, och det är upp till Troy och resten av SPEAR-teamet att sätta stopp för det. Tiden är knapp och Troy och de andra ungdomarna med superkrafter kommer att få ge allt för att nå sitt mål.

Men Troy börjar tvivla. Är det verkligen så självklart var hans lojalitet ska ligga?

Uppföljaren till "Skottsäker".
The Tools II
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 34
359,00
The Tools II Nyhet!
The Tools II
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 34
289,00
The Tools II Nyhet!
Medium : ditt liv med andevärlden en handbok
Släpps den 2017-08-25
289,00
Medium : ditt liv med andevärlden en handbok Nyhet!
CAMILLA ELFVING är ett andligt medium och författare till flera böcker om det paranormala. I den här boken presenterar hon en fantastisk livsväg – att leva och verka som medium och andlig lärare. Boken innehåller exklusiva intervjuer med forskare på mediumskap och healing samt kända, verksamma medier med över 30 års erfarenhet av mediumskap.
Lilla pendelboken
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 35
69,00
Lilla pendelboken Nyhet!
Att använda pendeln är ett lätt sätt att kommunicera med sitt högre jag /sin inre vägledare och intuition. I denna bok finns enkla grunder om pendlar i alla dess former.
I Mellanlandet
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 35
149,00
I Mellanlandet Nyhet!
Albin är ensam och ledsen. Han är hela sju år och bor i Visby på ön Gotland. Han har förlorat sin bästa vän, nämligen sin syster. Han drar sig undan allt och alla, men en dag händer något märkligt. Han vandrar rakt in i Mellanlandet, där skogen är grönare och skönare än alla andra skogar, där solen alltid lyser och där fåglarna sjunger om hopp och om frihet.
Lär känna din andevärld
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 35
209,00
Lär känna din andevärld Nyhet!
Mysteriet med den stora flaggstölden!
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 35
149,00
Mysteriet med den stora flaggstölden! Nyhet!
Vem stjäl flaggor i Enköping? Plötsligt finns nästan inga svenska flaggor kvar. På flaggstängerna hänger istället kusliga svarta sjörövarflaggor och rasslar i vinden.
Måla kinesiska tecken : lär om det kinesiska horoskopet och hur du får din stela nacke smidigare!
Släpps den 2017-09-01
89,00
Måla kinesiska tecken : lär om det kinesiska horoskopet och hur du får din stela nacke smidigare! Nyhet!
Det här är ingen vanlig målarbok, utan en hybrid som samtidigt berättar om lyckobringande symboler i Kina, det kinesiska horoskopet och om varför tecknet för kärlek saknar sitt hjärta. Du får också veta hur du mjukar upp nacken med en enkel serie huvudrörelser vilka följer streckordningen för det kinesiska tecknet som betyder frukt. Måla, läs, begrunda, eller helt enkelt ge bort den.
Nå din dröm: Våga följa drömmen - och lyckas!
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 36
179,00
Nå din dröm: Våga följa drömmen - och lyckas! Nyhet!
Vad drömmer du om? Alldeles oavsett om din dröm är liten eller stor, en vag önskan eller hela meningen med livet så kan det vara svårt att ta första steget för att förverkliga den. Nå din dröm hjälper dig att komma igång och ger dig värdefulla verktyg för att du ska kunna nå ditt mål. Till varje avsnitt i boken hör ett antal praktiska övningar som hjälper dig att börja använda de nya verktygen.
Green Kitchen at Home : Enkel och hälsosam vegetarisk mat att njuta av varje dag
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 36
309,00
Green Kitchen at Home : Enkel och hälsosam vegetarisk mat att njuta av varje dag Nyhet!
I boken Green Kitchen at Home presenterar de bästsäljande författarna David Frenkiel och Luise Vindahl den mat de ständigt återkommer till. Här finns de sanna favoriterna, i form av snabblagade och barnvänliga recept för stressiga vardagar, desserter och frukostar, men även helgens stora middagar med guldkant. De visar hur de bygger sina måltider med omsorg, och avslöjar de hemliga tricksen och ge
Ta ställning för ett meningsfullt liv
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 38
249,00
Ta ställning för ett meningsfullt liv Nyhet!
I Ta ställning för ett meningsfullt liv pekar Svend Brinkmann på hur vi kan ge mening åt våra liv genom att sluta fokusera på oss själva och vår inre utveckling. Hur bör vi leva? Vad är meningen med livet? är några av de stora och viktiga frågor som han tar upp. I boken låter han tio filosofer guida oss kring specifika begrepp såsom godhet, värdighet, sanning, kärlek och död, samtliga med relevan
Jag hatar att träna
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 39
259,00
Jag hatar att träna Nyhet!
?Jag kan alltid komma på tusen ursäkter att inte träna. Om inte du också gör det är det eventuellt nåt fel på dig.? Har du också tänkt att du borde börja träna, men kommer på massor av anledningar till att det inte går just i dag? Att du har för dåliga skor, för lite tid eller en tv-serie du måste se. Med stor humor och ett alldeles eget uttryckssätt är detta träningsboken som inte är som någon a
Ett levande universum: den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 39
249,00
Ett levande universum: den biocentriska teorin på djupet – medvetande och livets ursprung Nyhet!
Sherlock Holmes. Fruktans dal
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 39
229,00
Sherlock Holmes. Fruktans dal Nyhet!
Animal Tarot Cards: A 78-Card Deck and Guidebook
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 40
259,00
Animal Tarot Cards: A 78-Card Deck and Guidebook Nyhet!
Open your mind to the loving messages of the animal world! In the Animal Tarot Cards, Doreen Virtue and Radleigh Valentine (the best-selling authors of Angel Tarot Cards) use tarot—a time-honored system to get detailed accurate answers to life questions—to help you make sense of your past, present, and future in a very gentle, positive way.
Född sensitiv: våra berättelser
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 44
259,00
Född sensitiv: våra berättelser Nyhet!
Prinsessan Märtha Louise av Norge och Elisabeth Nordeng delar här med sig av sina personliga berättelser om livet som högkänslig och hur de båda har kommit att se personlighetsdraget som en styrka. 

Det handlar om den särskilda sinnesförnimmelsen som barn, skörheten som ungdom och känsligheten som vuxen och förälder.
Eft For Weight Loss
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 45
179,00
Eft For Weight Loss Nyhet!
The Akashic Tarot: A 62-Card Deck and Guidebook
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 45
259,00
The Akashic Tarot: A 62-Card Deck and Guidebook Nyhet!
The Akashic Tarot is an astoundingly accurate tool for predicting the future, unveiling hidden insights, and unleashing new powers. This unique 62-card deck is designed to access the profound energy and unlimited information that make up the Akashic Records, which are great fields of wisdom and power that transcend time and space and are immediately available to all.
The Power of Love
Kommer snart
209,00
The Power of Love Nyhet!
Den goda gröna julen
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 46
259,00
Den goda gröna julen Nyhet!
Skönaste julen med godaste maten ? och allt är helt vegetariskt! Den goda gröna julen har alla recept du kan önska för en verkligt god jul, från glöggmingel och adventsfika till vintermiddagar, ett fullspäckat julbord och godis att slå in i en klapp. Här hittar vi klassiker som köttbullar, Jansson, lussekatter, ostkaka och inläggningar i grön kostym varvat med nykomponerade grönsaksrätter av vinte
Angel Astrology 101: Discover the Angels Connected with Your Birth Chart
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 49
239,00
Angel Astrology 101: Discover the Angels Connected with Your Birth Chart Nyhet!
Learn about the archangels who work with your birth chart in Doreen Virtue s Angel Astrology 101. Co-authored by the widely published astrologist and Angel Therapist Yasmin Boland, this is the first book to combine angelology and astrology.
Life on Earth
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 2 2018
179,00
Life on Earth Nyhet!
Making Life Easy
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 3 2018
209,00
Making Life Easy Nyhet!
Your Happy Genes
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 10 2018
309,00
Your Happy Genes Nyhet!
We've joked about having the right genes for happiness, but it turns out that we might have just that. New evidence from the emerging science of epigenetics shows that there is a complex interplay between some of our key regulatory genes and our emotional state.
Soul Friends
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 14 2018
259,00
Soul Friends Nyhet!
10 Messages Your Angels Want You to Know
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 21 2018
179,00
10 Messages Your Angels Want You to Know Nyhet!
Genius Intuition
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas inom 1-5 vardagar
179,00
Genius Intuition Nyhet!
Chuang Tsu: Inner Chapters
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2020
179,00
Chuang Tsu: Inner Chapters Nyhet!
This is an updated version of the translation of Chuang Tsu: Inner Chapters that was originally published in 1974. Like the original Chinese, this version uses gender-neutral language wherever possible. This edition includes an introduction by Tai Ji master Chungliang Al Huang, who has been highly successful in bringing to the West the wisdom of the East.
Guidad meditation
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 15 2020
179,00
Guidad meditation Nyhet!
"Denna meditations-cd är framförallt menad som ett komplement för elever till mig som går den andliga vägen.
Reality, Spirituality and Modern Man
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19 2020
209,00
Reality, Spirituality and Modern Man Nyhet!
Ljusbärare : Vägledd meditation
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 32 2020
199,00
Ljusbärare : Vägledd meditation Nyhet!
Denna vägledda meditations-cd är framförallt menad som ett komplement för elever till mig. Den är ett hjälpmedel för att kunna få kontinuitet i meditation och för att kunna stärka kontakten och ...
Truth vs. Falsehood
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 19 2024
209,00
Truth vs. Falsehood Nyhet!
Energy Psychology Journal, 5:2
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2030
549,00
Energy Psychology Journal, 5:2 Nyhet!
Beyond Ergonomics
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
219,00
Beyond Ergonomics Nyhet!
Burn the Fat, Feed the Muscle
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
179,00
Burn the Fat, Feed the Muscle Nyhet!
Exercises for Insomnia
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
169,00
Exercises for Insomnia Nyhet!
Only Pack What You Can Carry
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
169,00
Only Pack What You Can Carry Nyhet!
The Diet Fix
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
179,00
The Diet Fix Nyhet!
The Master Your Metabolism Cookbook
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
169,00
The Master Your Metabolism Cookbook Nyhet!
The Ultimate Happiness Prescription
Ännu Ej utkommen. Förväntas skickas under v 1 2035
139,00
The Ultimate Happiness Prescription Nyhet!

Evenemang:

Susanne Ankarkrans Universell kommunikatör™ , Reconnective Healing® och The Reconnection® Måndagar på Vattumannen

- få kärleksfulla uppmuntrande svar från universum. Susanne arbetar som en ren kanal som förmedlar information, vägledning och svar från Universum, guider, änglar och andra ljusvarelser Är du nyfiken på vad 2017 har i sitt sköte? Hur ser min ekonomiska framtid ut – jobb & pengar? Lever jag i rätt relation/ när hittar jag den rätte? Vad kan jag göra för min hälsa? Under en Medial Vägledningssession kommer du att få hjälpande, stärkande och kärleksfulla budskap från universum. En Universell kommunikatör jobbar inte med att ta kontakt med tex anhöriga utan verkar som en kanal för information från guider, änglar och andra ljusvarelser. Först tar jag emot information utan att du berättar något så att de får förmedla sig först, sen är de fritt fram för dig att ställa frågor. Det kan vara bra att förbereda dina frågor i förväg. Susanne är certifierad för att på ett professionellt sätt kunna hjälpa sina klienter på bästa sätta att få bra kontakt och vägledning och klara budskap. Reconnective Healing® Reconnective Healing är ett nytt mer omfattande sätt att nå balans, healande och utveckling. Healingen verkar inte bara fysiskt, psykiskt eller känslomässigt utan med hela dig! Många klienter beskriver hur det blivit av med psykiska, mentala och/eller fysiska smärtor och besvär, hur livet blivit lättare och roligare, relationer förbättrats, rädslor och ångest försvunnit. Det forskas grundligt kring Reconnective Healing och denna återkoppling får starkt stöd av de senaste teorierna på de nukleära och kvantfysiska områdena. Reconnective Healing är mer än vi normalt förknippar med healing vi arbetar inte bara med energi utan också med ett mer omfattande fält av ljus och information. Klicka på bilden för bokning och mer information. Varmt välkommen.

Tid bokas via bokadirekt klicka på "Boka tid"
Må 26 jun kl 11.00-18.00
Tid bokas via bokadirekt klicka på "Boka tid"
Må 03 jul kl 11.00-18.00
Tid bokas via bokadirekt klicka på "Boka tid"
Må 10 jul kl 11.00-18.00
Plats:
Tid bokas via bokadirekt klicka på "Boka tid"
Må 17 jul kl 11.00-18.00
Plats: Vattumannen

Inträde: 700 kr

Carola Hammarberg finns hos oss på Vattumannen tisdagar 11-18

Carola brinner för att inspirera, lyfta och vägleda till att må bättre i kropp och själ. Få andra att lyssna på och följa sitt hjärta Finna och följa sin livsväg. Medialvägledning I en session så får Carola information till dig via änglar, guider och anförvanter. Du får den informationen du behöver mest just nu. "Man får inte alltid det man vill, men alltid det man behöver" Sedan får du även ställa frågor. Carola använder även änglakort & tarotkort. 30 min 500 kr 60 min 900 kr Healing Bioenergihealing och chakrahealing med beröring & tankens kraft & eteriska oljor. Tar bort blockeringar och spänningar för att öka energin och flödet i hela kroppen & alla celler. En avslappnande och energi fylld behandling där man arbetar på den fysisk kroppen och i auran. Balanserar chakrasystemet. 45 min 600 kr Ansiktszonterapi Masserar och stimulerar punkter och zoner i ansiktet. Varje rynka och veck berättar om obalanser i din kropp. En sagolik behandling som behandlar och stärker hela kroppen fysiskt och psykiskt. Ger ny ork och energi Är en kombination av zonterapi, reflexologi, neurologi, massage. skön stressreducerande behandling Balanserande och behandlande Målet är att hjälpa kroppen till självläkning och uppnå balans fysiskt och psykiskt 45 min 600 kr Mera info hemsida www.carolahammarberg.se

Plats: Vattumannen
Boka tid på info@carolahammarberg.se Tel:073-9330259
Ti 27 jun kl 11.00-18.00
Boka tid på info@carolahammarberg.se Tel:073-9330259
Ti 11 jul kl 11.00-18.00
Boka tid på info@carolahammarberg.se Tel:073-9330259
Ti 25 jul kl 11.00-18.00
Plats:

Inträde: 500 kr

Anna Stomsi - Samtalscoach & Certifierat Medium - Onsdagar på Vattumannen

Med Tillit, Ödmjukhet och Kunskap Anna är clairvojant medium och arbetar medialt på flera platser runt om i Sverige. På Onsdagar kommer Ni nu kunna besöka henne här hos oss på Vattumannen. -Att stå i kontakt med en andlig dimension och få förtroendet att arbeta tillsammans. Det är med stor ödmjukhet och respekt som jag tar emot och utför det arbetet/Anna Stomsi Vägledande Mediala Samtal, Coachning och Privata Seanser. 30 minuter 800 60 minuter 1200 För mer information och tidsbokning: www.annastomsi.se Telefon: 0723-93 75 15 Mail/e-post: kontakt@annastomsi.se

För mer information och tidsbokning: www.annastomsi.se Telefon: 0723-93 75 15 Mail/e-post: kontakt@annastomsi.se
On 28 jun kl 11.00-18.00
Plats:
För mer information och tidsbokning: www.annastomsi.se Telefon: 0723-93 75 15 Mail/e-post: kontakt@annastomsi.se
On 05 jul kl 11.00-18.00
För mer information och tidsbokning: www.annastomsi.se Telefon: 0723-93 75 15 Mail/e-post: kontakt@annastomsi.se
On 12 jul kl 11.00-18.00
Plats: Vattumannen

Inträde: 800 kr

Fler evenemang...

Evenemang

Yogamattor

Yogabyxor

Yogatröjor

Meditationskudde 100% eco-bomull: Twilight Blue
Meditationskudde 100% eco-bomull: Twilight Blue
En skön meditationskudde i 100% eko-certifierad bomull som passar för meditation och andningsövningar. Kudden är stoppad med ekologisk bomull vilket ger ett mycket stabilt stöd som håller formen.
<100 i lager
399,00
Meditationskudde 100% eco-bomull: Orange
Meditationskudde 100% eco-bomull: Orange
En skön meditationskudde i 100% eko-certifierad bomull som passar för meditation och andningsövningar. Kudden är stoppad med ekologisk bomull vilket ger ett mycket stabilt stöd som håller formen.
<100 i lager
399,00
Meditationskudde 100% eco-bomull: Sand Green
Meditationskudde 100% eco-bomull: Sand Green
En skön meditationskudde i 100% eko-certifierad bomull som passar för meditation och andningsövningar. Kudden är stoppad med ekologisk bomull vilket ger ett mycket stabilt stöd som håller formen.
Tillf slut
399,00
"Bortom tankar på vad som är rätt och fel finns det en äng. Jag möter dig där" - Rumi